پسر هروئینی از به دار آویختن پدرش گفت

فرهیختگان: پسر عصیانگری که پدرش را در «بومهن» تهران به دار آویخت با جلب رضایت شاکیان خصوصی به زندگی برگشت و از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.
عصر پنجم مرداد ۱۳۸۵ افسر نگهبان کلانتری ۲۰۶ بومهن با دادسرای امور جنایی پایتخت تماس گرفت و گفت پیکر حلق‌آویز مرد ۵۴ساله‌ای به نام «رضا» در حیاط خانه‌اش قرار دارد. همان موقع کشیک وقت به همراه پلیس آگاهی به ساختمان مورد نظر رفت و با دیدن پیکر «رضا» رسیدگی به ماجرا را در دستورکار خود قرار داد.


در حالی که شواهد از خودکشی مرد میانسال حکایت داشت پیکر وی با صدور دستور قضایی به پزشکی قانونی سپرده شد و کالبدشکافی در دستورکار قرار گرفت. در آن بین، همسر «رضا» با چشمان اشک‌آلود به کلانتری ۲۰۶ بومهن رفت و پرده از رازی تلخ برداشت.

این زن گفت: پسرم «مصطفی» با پدرش اختلاف داشت و مدام با او درگیر بود. پسرم روز پنجم مرداد، طنابی را از درخت آویزان کرد. بعد شوهرم را به زور به حیاط کشاند و من و دخترم را در یکی از اتاق‌ها زندانی کرد. از شدت ترس، جان به لب شده بودیم که «مصطفی» دیوانه‌وار پدرش را جلوی چشمان‌مان به دار آویخت.
با افشای این ماجرا، فرضیه خودکشی باطل شد و جانی ۲۰ساله که به خانه برادرش در شهرری رفته بود دستگیر شد.
«مصطفی» در بازجویی مقدماتی، خود را بی‌گناه خواند اما وقتی با مادرش و مدرک‌های دادگاه‌پسند روبه‌رو شد چاره‌ای جز بیان حقیقت نیافت.
به دنبال بازسازی صحنه جرم، کیفرخواست در دادسرای ناحیه ۲۷ صادر و به شعبه ۷۴ دادگاه کیفری تهران فرستاده شد. در نخستین نشست رسیدگی به این پرونده که پانزدهم اردیبهشت ۱۳۸۶ تشکیل شد پسر بزرگ «رضا» برای برادرش اشد مجازات خواست. دختران «رضا» به نام‌های «لیلا» و «مهتاب» اما بدون هیچ قید و شرطی رضایت دادند.
«مهتاب» که شاهد ماجرا بود، اظهار داشت: برادرم بیمار روانی است اما قرص‌هایش را نمی‌خورد. «مصطفی» کنترل اعصابش را از دست داده بود و به همین خاطر پدرم را کشت.
نوبت دفاع به «مصطفی» که رسید، گفت: من و پدرم سال‌ها با هم اختلاف داشتیم. او بارها مرا کتک زد و غرورم را شکست و به خاطر همین بدرفتاری‌هایش عقده‌ای شدم.
وی ادامه داد: یک هفته قبل از آخرین دعوایمان با پدرم کتک‌کاری کردم و از خانه بیرون رفتم. عصر پنجم مرداد ۱۳۸۵ وقتی به خانه برگشتم پدرم دعوا را از سر گرفت و من همه عقده‌هایی را که از کودکی در دل داشتم، بیرون ریختم.
پسر عصیانگر اضافه کرد: پدرم با شنیدن حرف‌های من به گریه افتاد و گفت: «مرا ببخش، می‌دانم با تو بدرفتاری کردم. خودم را می‌کشم تا تو، مادر و خواهرانت زندگی آرامی داشته باشید.»
در پایان آن نشست، هیات قضایی به اتفاق آرا «مصطفی» را به قصاص نفس (مرگ) محکوم کرد. رای در شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور مهر تایید خورده و نفس «مصطفی» به شماره افتاده بود که برادرش به دادسرای امور جنایی رفت و سرانجام از خونخواهی گذشت. بدین‌ترتیب «مصطفی» از یک قدمی چوبه‌دار به زندگی برگشت و دیروز از جنبه عمومی جرم در شعبه ۷۴ دادگاه کیفری  استان تهران پای میز محاکمه ایستاد. در تازه‌ترین نشست رسیدگی به این ماجرا که به ریاست قاضی «اصغر عبداللهی» و با حضور چهار مستشار تشکیل شد، ابتدا کاکلی - نماینده دادستان تهران- کیفرخواست را خواند: «مصطفی» رضایت شاکیان خصوصی را جلب کرده است اما چون جرم وی منجر به اخلال در نظم عمومی جامعه شده بود طبق ماده ۶۱۲ قانون مجازات برایش تقاضای تعیین کیفر دارم؛ سپس مجرم جوان در جایگاه ویژه ایستاد و اظهار داشت: هروئین مصرف می‌کردم و کنترلی بر رفتارم  نداشتم. مواد مخدر از من شخصیت دوقطبی ساخته بود و هنوز باور نمی‌کنم با دست خودم پدرم را به دار آویختم.
این پسر در حالی که سرش را پایین انداخته بود، ادامه داد: طی شش سالی که زندانی هستم سرم حسابی به سنگ خورده و دلم می‌خواهد هرچه زودتر آزاد شوم تا اگر بتوانم انسان مفیدی برای خانواده‌ام و جامعه باشم. حالا عاجزانه از دادگاه می‌خواهم در مجازاتم تخفیف قایل شود.
در پایان این نشست، هیات قضایی با اعلام تنفس وارد شور شد تا رای صادر کند. «مصطفی» طبق ماده ۶۱۲ قانون مجازات به سه تا ۱۰ سال زندان با احتساب روزهای بازداشت محکوم خواهد شد.

dokhe-iran - لندن - انگلیس
خدا بچهٔ بد نسیب گرگه بیابون نکنه.!!!!
‌پنجشنبه 29 تير 1391 - 12:49
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
در دادگاههای مسخره ی اسلامیتان را تخته کنید!!!! که وظیفه ی دادستان وکیل مدافع و هیئت منصفه را خانواده ی مقتول به عهده گرفته با قوانین مسخره ی قصاص و عدم قصاص!!
‌پنجشنبه 29 تير 1391 - 12:49
Yek Doost - منچستر - انگلیس
ملت دارند روانی میشن زیر فشار این همه مشکلات. خدا به همه رحم کنه!
‌پنجشنبه 29 تير 1391 - 13:47
mashady - منچستر - انگليس
خاک بر سرتون با اون قوانین تون اعدام و مجازات ، شانسییه ، قاتل اگه شانس بیاره و دل‌ کسی‌ براش بسوزه تمومه ، در رفته و دیگه اعدام نمیشه!.
‌پنجشنبه 29 تير 1391 - 14:32
Tabesh - شفیلد - انگلیس
کاش مواد مخدر وجود نداشت.....
‌پنجشنبه 29 تير 1391 - 22:05
*Fanoos* - ايران - ايران
شکی نیست که اعتیاد یک معضله به نظر من اگه هر مسجد 10 تا معتادو قبول کنه برای درمان وافعا ایران گلستان میشه کاش نظرمو به مسئولین محترم ومربوطه ارجاع بدن بخدا ثواب داره بیشترین ثوابو داره تو این دوره زمونه
شنبه 31 تير 1391 - 23:44
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی لاریجانی: ارتش کشورهای عضو اتحادیه اروپا، «تروریستی» محسوب می‌شوند
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • فرشته صادقی روزنامه نگار حکومتی: با ««مطرب‌بازی« مرده دفن می‌کنند، «اغتشاشگرند»و از دایره اسلام بیرون
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران
  • رضا علیجانی به یورونیوز: کشتار مردم ایران به دست جمهوری اسلامی بود نه عوامل موساد و مجاهدین و غیره
  • سنتکام از سپاه پاسداران خواست از رفتارهای تنش‌زا در تنگه هرمز خودداری کند
  • کارزار افشای زندگی مرفه فرزندان مقامات جمهوری اسلامی در غرب
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • چه کسی در سالهای قبل از انقلاب ۵۷، آمریکایی‌های مقیم ایران را ‌می‌کشت؟
  • وقتی گلوله جای مدال را گرفت؛ جمهوری اسلامی ده‌ها ورزشکار جوان و نوجوان معترض را کشت
  • نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • بشیر بی‌آزار، کارشناس صدا و سیما: کسانی که ایران اینترنشنال را می‌بینند تبدیل به «زامبی» می‌شوند
  • هشدار آخر ترامپ به خامنه‌ای؛ حمله بدتر در راه است
  • قتل نازنین‌زهرای ۱۳ ساله؛ «پس از شلیک پیاده شدند تا از مرگش مطمئن شوند»
  • محمد نوری‌زاد از زندان اوین: شما برای غارت ما چاره‌ای جز کشتن و سوزاندن ما ندارید
  • کیمیا علیزاده: صدها کودک کشته شدن. نهاد چپ و چول یونیسف صداش در نیومد و هنوز از غزه می‌نویسه
  • در آستانه حمله نظامی آمریکا یادی کنیم از صحبت‌های مهدی طائب رییس قرارگاه عماردر مورد ناوهای آمریکایی
  • ویدیوهایی از زندگی جوانانی که برای اعتراض به خیابان رفتند و هرگز بازنگشتند
  • حمله با مایعی ناشناخته به ایلهان عمر، نماینده دموکرات کنگره آمریکا از ایالت مینه‌سوتا
  • شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +389رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +231اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +218مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +203روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +191اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند