دستگیری مادری که دخترش را با روسری خفه کرد

معاون اجتماعی پلیس آگاهی نیروی انتظامی از دستگیری مادر و دختری خبر داد که با استفاده از روسری دختر دیگرش را کشته بود.
 

 

سرهنگ چمنی ، در تشریح خبر دستگیری عاملان قتل دختری 18 ساله در شهرستان اسفراین گفت: ماموران پلیس آگاهی اسفراین در 22 خردادماه سال جاری از طریق دریافت گزارشی از مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در جریان وقوع یک فقره فوت مشکوک در یکی از بیمارستان‌های این شهر قرار گرفتند.


 

وی افزود: با ثبت این گزارش ماموران پلیس آگاهی برای تعیین صحت و سقم گزارش دریافتی به بیمارستان موردنظراعزام شدند که ماموران در این بیمارستان با جسد دختری 18 ساله به نام «زهره» روبرو شدند که در قسمت گردن این فرد آثار کبودی و جراحت مشهود بود.
 
معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه با تایید گزارش دریافتی ماموران پلیس آگاهی به سرپرستی سرهنگ صادق نامور رییس پلیس آگاهی فرماندهی استان خراسان‌شمالی رسیدگی به این پرونده را در دستور کار خود قرار دادند گفت: ماموران در بررسی اولیه دریافتند که این دختر 18 ساله دارای مشکلات اخلاقی بوده و مدت یکسالی است که از منزل متواری شده است.
 
چمنی با بیان اینکه ماموران در بررسی اولیه دریافتند که این دختر شب قبل از مرگش به منزل بازگشته و به طور مرموز و مشکوکی جان خود را از دست داده است گفت: با توجه به جراحت مشهود بر روی گردن متوفی، کاراگاهان والدین زهره را به پلیس آگاهی دلالت و از آنها در مورد نحوه فوت دخترشان تحقیق کردند.
 
وی با بیان اینکه والدین این دختر 18 ساله در اظهارات خود مدعی شدند که زهره شب حادثه به علت بیماری قلبی فوت کرده است، گفت: کارآگاهان با انجام تحقیقات متوجه اظهارات ضد و نقیض والدین متوفی شدند که نهایتا پدر و مادر زهره در بازجویی لب به اعتراف گشودند.
 
معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا افزود: مادر زهره در اعترافات خود ضمن تایید مشکلات اخلاقی دخترش، عنوان کرد که این دختر آبروی خانوادگی ما را برده و شب گذشته برای گرفتن شناسنامه به منزل مراجعه کرد اما من به بهانه‌ای مانع از رفتن او شدم و از او خواستم امشب را در منزل بماند تا فردا صبح شناسنامه‌اش را به او بدهم. اما پس از آن که زهره به خواب رفت با استفاده از روسری خودش و با همکاری دختر دیگرم وی را خفه کردم و به اقوام و همسایگان اعلام کردیم که زهره به دلیل بیماری قلبی جان خود را از دست داده است.
 
چمنی با بیان اینکه در ادامه تحقیقات پلیسی خواهر این فرد نیز دستگیر و به پلیس آگاهی دلالت داده شد گفت: خواهر زهره نیز در اعترافات خود عنوان کرد که با همدستی مادرش اقدام به قتل خواهرش کرده است.
 
معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در پایان افزود: در حال حاضر متهمان پس از تشکیل پرونده در اختیار مقام‌قضایی قرار دارند.(ایسنا)

baran828 - تهران - ایران
چی بگم ...یه دختر باید چی بشه که مادر وخواهرش با کشتن اون برای خودشونو خودش ابرو جمع کنن.پناه میبرم بخدا...
دوشنبه 29 خرداد 1391 - 11:20
ghafas - مشهد - ایران
زنده باد اسلام ناب محمدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دوشنبه 29 خرداد 1391 - 11:46
بهروزرضازاده - سیدنی - استرالیا
یعنی قاتل بودن صفت آبرومندانه تری نسبت به دختر فراری داشتنه!!!! جالبه بعضی ها خودشون حکم میدن خودشون هم قصاص میکنن چطور میتونن کسی رو تو خواب به قتل برسونن آخه همه آدمها وقتی که خوابن یک مظلومیت خواستی دارن
دوشنبه 29 خرداد 1391 - 12:22
مانفرد - ایران - ایران
لعنت به ذات بی مغزتون.کافی بود دنبال علت تو خانوادتون بگردید .حالا شدید یه خانواده آدم کش قاتل که دختر مورد دار خودشو کشته یعنی قوز بالای قوز بعدش اعدام میشید میشه قوز بالای قوز بالای قوز.یعنی همه جوره مورد دار.
دوشنبه 29 خرداد 1391 - 12:48
massoudoslo - اسلو - نروژ
حکومت و سیستمی که ناقل بیماری های اخلاقی و روانی تو جامعه شده و بانی بی چون و چرای فحشا و هرزگی در جامعه ایرانی است .
دوشنبه 29 خرداد 1391 - 20:22
tabesh20 - تهران - ایران
شماها مثل اینکه اصلا تعطیلید همتون
‌چهارشنبه 31 خرداد 1391 - 03:27
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا
همه ننگ‌ها بر این دین اون آئین این ملت. که به خاطر این خرافات عقب مانده بیمار، دست به کشتن عزیزترین کسانشون میزنن.
‌چهارشنبه 31 خرداد 1391 - 06:29
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال فاش کرد: پشت‌پرده «ابهام عمدی» ترامپ در طرح حمله به ایران
  • گزارش اکسیوس؛ وزیر دفاع عربستان: اگر ترامپ عقب‌نشینی کند، ایران قوی‌تر و جسورتر خواهد شد
  • زن جوان ایرانی در متروی هامبورگ به دست یک تبعه سودان به قتل رسید
  • هشدار جدی سنتکام به سپاه پاسداران برای برگزاری مانور دریایی در تنگه هرمز
  • شاهزاده رضا پهلوی با رییس فیفا در حاشیه نشست جی‌پی مورگان، دیدار کرد
  • علی لاریجانی: ارتش کشورهای عضو اتحادیه اروپا، «تروریستی» محسوب می‌شوند
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • فرشته صادقی روزنامه نگار حکومتی: با ««مطرب‌بازی« مرده دفن می‌کنند، «اغتشاشگرند»و از دایره اسلام بیرون
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران
  • رضا علیجانی به یورونیوز: کشتار مردم ایران به دست جمهوری اسلامی بود نه عوامل موساد و مجاهدین و غیره
  • +390رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +231اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +219مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +203روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +191اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند