امیدهای تازه برای درمان نابینایی

بی بی سی : در بریتانیا، دو مرد نابینا توانسته اند بخشی از بینایی خود را بدست آورند. پزشکان حس گرهای الکترونیکی در شبکیه چشم این دو قرار داده اند که به عصب های بینایی پیام ارسال می کند و بعد به مغز. حالا آنها می توانند نور و شکل کلی اجسام را ببینند.

فرگوس والش گزارش می دهد.

ghafas - مشهد - ایران
زنده باد علم
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 23:51
potatis - مالمو - سوئد
پزشکان مسلمان هم دستاورد های خوبی داشته اند ،ریختن اسید در چشم مجرمین یا در آوردن چشم از حدقه.
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 01:09
omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا
درود بر عزیزانی که زندگی‌ِ خود را وقفِ خدمت به بشر میکنند! اگر دولت‌ها به جای ایجادِ دشمنی ، جنگ، و خدمت به شکمِ خودشان ، به فک ر خدمت به انسانیت بودند، الان جهان بهشت شده بود! مسیح می‌فرماید : مردم به من خواهند گفت که ما با اسم تو معجزات کردیم و نامِ تو را متبارک خواندیم اما من به آنها خواهم گفت که شما را نمیشناسم چون تشنه بودم و گرسنه ولی‌ کسی‌ به من آب نداد، مریض بودم و تنها ولی‌ کسی‌ سراغم نیامد! و مردم خواهند گفت! تو کی‌ چنین بودی !!؟؟ و من می‌گویم که چون به مردمِ مریض و تنها و تشنه و گرسنه خدمت نکردید پس عباداتِ شما بی‌ ارزش است و گویا هیچ چیز برای من نکردید! امید است که این تعلیمِ مسیح روشنگرِ راهِ خدمت به انسانیت شود ! امین!
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 23:49
irandoostamir - اصفهان - ایران
خطابم شمائید (مالمو - سوئد) چرا وقتی یک نفر اسید به چشم و صورت یک دختر می پاشد و یک عمر او را زجر کش میکند از دختر صرمه دیده بیچاره دفاع نمکنی حالا از آن پزشک که بر اساس قانون و حکم دادگاه و برای درس عبرت دیگران از اسید پاشی این کار را میکند ایراد میگیرید. تازه اون دختر اینقدر شجاعت و گذشت داشت که از اجرای حکم انصراف داد. اگه به صورت خواهرت کسی اسید بپاشد وجداناً در مورد اسید پاش چه حسی پیدا میکنی؟.
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 04:03
shirzan - برلین - آلمان
یعنی روزی میرسه که علم بتونه چشم حقیقت رو در مغز کوچک این بسیجیان ذوب شده در ولایت رویینا کنه؟
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 07:22
agha_ehsan - تهران - ایران
باز صحبت از علم و خدمت پزشکی به بشریت شد و اسم انگلیسی ها به میان اومد. واقعا ما ایرانی ها چقدر نمک نشناسیم که صبح تا شبمون از خدماتی پره که غرب و مخصوصا انگلیسی ها در حق مردم دنیا کردن و بازم میایم و میگیم مشت بردهان پیر خبیث استسمار و ازین مزخرفات. اگه خدا انگلیسی ها رو نیافریده بود الان همه مردم دنیا اقلا سه هزارسال عقب بودن.
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 11:26
sharafYabi - بیمبه - انگولا
agha-ehsan آقا احسان خدا نگهدارت باشه. همانطور که فرمودید، سالانه دهها میلیون انسان به وسیلهٔ کشفیات کافران؟ امید و طول زندگی‌ دارند.
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 18:22
Neda02 - اتاوا - کانادا
جون مادرت بیا بگو چرا رای - دادی?
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 20:18
mehdi9091 - سی سخت - ایران
من خودم از این حکومت بی زارم .ولی شما دیگه شورشو در آوردید مطلب علمی میذارن شما به سیاست ربطش میدید.مطلب ورزشی میذارن باز هم به سیاست می چسبونیدش.یکی تون در مورد این مطلب نظر گذاشتیید؟؟؟؟؟
‌پنجشنبه 21 ارديبهشت 1391 - 10:53
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +182اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید