گرانترین خوراکی های جهان

خوراکی هایی که ارزشی بیشتر از خوردن دارند.

 این 13 قلم جزو گرانترین مواد خوراکی در جهان بشمار می آیند.

 

گران ترین چای کیسه ای جهان توسط شرکت پی جی تهیه می شود. این شرکت برای بزرگداشت 75 امین سال تاسیس خود یک کیسه چای را با 280 الماس تزیین کرد. در نتیجه قیمت یک فنجان این چای از 7500 پوند انگلیس فراتر می رود.

 


گران ترین چای حال حاضر دنیا یک نوع چای بسیار نادر چینی به نام تیگوانین است که هر کیلوگرم آن 3000 دلار به فروش می رسد (یعنی حدود 15 دلار برای هر فنجان).

 

 

بهترین و گران ترین قهوه جهان کوپی لواک نام دارد. این قهوه در جزیره سوماترا (اندونزی) تهیه می شود و نرخ تولید سالیانه آن تنها 500 دانه قهوه است. قیمت هر نیم کیلوی آن از 300 دلار تجاوز می کند.

   

گران ترین و خوشمزه ترین شکلات جهان شوکوپولیه نام دارد. 2600 دلار باید برای هر نیم کیلوی آن پرداخت کنید.

 

گران ترین دسر جهان که در رستوران سرندیپیتی 3 مانهتن سرو می شود 1000 دلار قیمت دارد. پنج اسکوب بستنی وانیلی، وانیل ماداگاسکار، آمدی پروسلینا (یکی از گران ترین شکلات های جهان) و طلا، بله طلای خوراکی در آن وجود دارد.

 

گران ترین املت جهان در رستوران لو پارکر مریدین شهر نیویورک سرو می شود. این املت 1000 دلاری از 10 اونس خاویار سورگا، یک لابستر کامل و شش تخم مرغ تشکیل شده است.

   

گران ترین پیتزای جهان در ایتالیا به قیمت 8300 یورو فروخته می شود. در آن از خاویار و لابستر استفاده شده و قطر پیتزا 20 سانتی متر است.

 


گران ترین ساندویچ جهان در کلوب اسن یا اسن پرمیوم کلوب سرو می شود. این ساندویچ سه طبقه از بهترین گوشت مرغ، ژامبون، تخم بلدرچین و ترافل سفید تهیه می شود. قیمت هر عدد این ساندویچ 200 دلار است.

 


گران ترین گوشت جهان از گاوهای نژاد واگیو گرفته می شود. برای تغذیه این گاوهای ژاپنی از بهترین علف ها استفاده می شود. یک تکه فیله دویست گرمی بیش از 100 دلار قیمت دارد.

 
گران ترین سیب زمینی جهان "لا بانت" فرانسوی است. هر سال فقط 100 تن از این سیب زمینی در یکی از جزایر فرانسه برداشت می شود. برای کشت این سیب زمینی فقط از کودی مخصوص که از خزه دریایی تهیه شده استفاده می شود. قیمت هر کیلوگرم این سیب زمینی به 1000 دلار می رسد.

   

گران ترین قارچ دنیا "ترافل سفید" است. این قارچ که در اصل متعلق به مناطق شمالی ایتالیاست به 12 سانتی متر قطر و نیم کیلو وزن می رسد. قیمت ترافل سفید به 4500 دلار به ازاء هر کیلوگرم می رسد.

 


گران ترین خاویار جهان نوع سیاه نیست، بلکه خاویار "الماس ایرانی" است! خاویار بلوگا از ماهی های صد ساله گرفته می شود و ترکیبات و ماهیت آن عملاً 120 میلیون سال است که تغییری نداشته است. برای خرید این خاویار اشرافی باید 5000 دلار یا بیشتر برای هر کیلو پرداخت کنید.

  

زعفران یکی از گران ترین اقلام غذایی جهان است. برای تهیه نیم کیلو زعفران باید از 50 تا 70 هزار گل زعفران استفاده کرد، یعنی حدوداً یک زمین فوتبال گل! قیمت خرده فروشی زعفران در جهان بسته به نوع از 1100 تا 11000 دلار به ازاء هر کیلوگرم متغیر است. زعفران در ایران هم قیمت بالایی دارد. قیمت هر کیلو زعفران از دو میلیون تومان تجاوز می کند.  

رأی دهید
پرفسور - دن هاق - هلند
این همه غر زدیم مثل اینکه نتیجه داد... به این میگن خبر خوب...دلمون ریش شده بود از خبرهای ترسناک .. دستت درد نکنه ایرانیان یوکی
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 18:06
Rahsaba - کلاگنفورت - اتریش
هر یک از دوستان معنی این جمله رو درک کردند لطفاً این حقیر بی سواد رو هم راهنمایی کنند: (نرخ تولید سالیانه آن تنها 500 دانه قهوه است)!
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 19:26
bahram$hiroshima - هیروشیما - ژاپن
ایرانیان یو کی‌ وای بحالت بود اگه از ایران چیزی نمی‌ذاشتی !! اون وقت می‌دیدی که کاربران مودب و ایرانی‌ الاصل و غیرتی‌ چه چیزایی‌ که نمیگفتن
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 19:28
amir12 - کرُک - ایرلند
جالب بود
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 19:30
reza.paris - تهران - ايران
شرو وری‌ترین خوراکی‌های جهان آدم باید خر باشه که به این چیزها توجه کند
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 19:44
آرمان144 - میسور - هند
من در هند با 25 روپیه که برابر با 40 پنس یا 48 سنت میباشد میتونم یه نهار با یه چایی بخورم.جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟////حالا کجا این غذا ها از گلوی ادم پایین میره.
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 19:41
mehr47 - تهران - ایران
متاسفانه چون رژیم دارم فقط نون و آبدوغ خیار میخورم!!! لطفا اصرار نکنین....
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 20:44
بغبغو - گیلان - ایران
هیچ کدومش مث زعفرون خودمون نمیشه
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 21:23
massoudoslo - اسلو - نروژ
زهر مار بخورن اونهایی که میتونن۸۳۰۰ دلار یا یورو بدن برا یه ساندویچ یا پیتزا !! . این بی پدر ها همون مفت خورها و ثروت مندای ۱ درصدی هستند .
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 21:38
mehrgan_irani - بیرمینگهام - انگلستان
تکراری بود قبلا هم گذاشته بودید ابن رو.
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 22:34
iranian2 - تهران - ایران
قارچ ترانل سفید در مناطق جنوبی ایران به فراوانی یافت میشود و کیلویی تقریبا پنجاه هزار تومان است. این قارچ در مواقعی که بارندگی باشد به صورت طبیعی در صحرا در زیر خاک میروید که نوع قرمز آن نیز هست که خوشمزه تر است
جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 22:53
mana.juun - وین - اتریش
دو تاش ماله ایران بود . بهترین ها تو ایرانه ولی ...
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 01:18
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
چینی‌‌ها غیر قابل اعتماد‌ترین فروشنده‌ها هستند من که یه سنت هم بابت اون چای چینی‌ پول نمیدم ، این چیز‌ها هم به خورد نو کیسه‌ها و تازه به دورن رسیده‌ها داده می‌شه چون کسی‌ که پول را به سختی در می‌آره پای این چیز‌ها نمیده حالا بگذریم از زعفران و ترا فول و خاویار که بخاطر کمیا بی‌ و یا سختی کار گران هستن ولی‌ گای وی‌ که از بهترین علفها استفاده میکنن مسخره است. نکنه براش ریحون پاک میکنند علف علف دیگه.
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 06:38
massoudoslo - اسلو - نروژ
Rahsaba .اتریش / من هم نفهمیدم ولی فکر کنم اینجوری میخاسته بنویسه : گردشگری پتانسیل تولید آنها سالیانه ۵۰۰ دانه قهوه میباشد :)))))
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 07:54
soheil rad - بابل - ايران
گرانترین خوراکی در ایران گوجه است که الان تو بازرهای شمال به قیمت 3500 تومن داره به فروش میرسه
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 13:29
felora - تهران - ایران
روزگاریست که شیطان فریاد میزند ادم" پیدا کنید .. سجده خواهم کرد !!!!! اینهمه گرسنه در جهان ..... .... و امان از دست این ادم هایی که همه چیز میخورند وحتی از طلا والماس هم نمیگذرند !!!
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 13:25
silencio - پاریس - فرانسه
اینا از گلوی کسی‌ پایین میره!؟ خیلی‌‌ها از گرسنگی دارن می‌میرن!
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 20:13
Nerse - اهواز - ایران
فقط خاویار. من که تو عمرم سه بار نصیبمون شد بخوریم. خیلیا از مزش خوششون نمیاد ولی بنظرم مزه خیلی خوبی داشت. بعدشم اون پیتزا خیلی معرکه بود
شنبه 16 ارديبهشت 1391 - 21:50
nasl sokhta - لندن - انگلیس
از برکت انقلاب اسلامی و حضرت آقا همه ایرانیها خاویار میخورند
یکشنبه 17 ارديبهشت 1391 - 02:23
nasl sokhta - لندن - انگلیس
بعضیها دلشون خوشه کبوتر حرم هستنند .. خاویار مال ایران است ،خوب به تو چه به من چه, میتونی‌ چند بار در سال آنرا بخوری؟ ،،دیگی‌ که واسه من نمیجوشه بذار کله خر در آن بجوشه
یکشنبه 17 ارديبهشت 1391 - 02:28
nadi14170 - تهران - ایران
خیلی با حال بود
‌سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 - 13:01
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»