احمدی‌نژاد : التماس می‌کنم که به بنده اعتماد کنید , توکلی: اینجا جای استدلال است نه التماس

انتخاب : احمد توکلی با تاکید بر اینکه آقای احمدی‌نژاد شجاعت زیادی دارد، گفت: اجرای قانون یارانه‌ها کار بزرگی بود که شروع شده و باید ادامه یابد اما آقای احمدی‌نژاد باید به قانون اهمیت دهد و آن را اجرایی کند، آقای رئیس‌جمهور در جلسه غیرعلنی در مجلس حضور یافته بود و می‌گفت "شما را التماس می‌کنم که به بنده اعتماد کنید"، بنده در آنجا به آقای رئیس‌جمهور گفتم که اینجا جای استدلال است نه التماس.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، احمد توکلی نماینده مردم تهران و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در میزگرد اقتصادی با حضور محمود دهقانی کاندیدای جبهه پایداری انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه آقای احمدی‌نژاد شجاعت زیادی دارد، گفت: اجرای قانون یارانه‌ها کار بزرگی بود که شروع شده و باید ادامه یابد اما آقای احمدی‌نژاد باید به قانون اهمیت دهد و آن را اجرایی کند، آقای رئیس‌جمهور در جلسه غیرعلنی در مجلس حضور یافته بود و می‌گفت "شما را التماس می‌کنم که به بنده اعتماد کنید"، بنده در آنجا به آقای رئیس‌جمهور گفتم که اینجا جای استدلال است نه التماس.


وی اضافه کرد: دولت موظف است اطلاعات پشتیبانی لایحه را ارائه دهد اما این کار را انجام نمی‌دهد، ارائه اطلاعات پشتیبانی طبق قانون اساسی باید انجام شود، طبق ماده 576 قانون مجازات عمومی اگر مجری قانون را نادیده بگیرد، مورد تعقیب قرار می‌گیرد.

توکلی با تاکید بر اینکه دولت آقای احمدی‌نژاد کارهای خیلی خوبی انجام داده است، یادآور شد: آقای خاتمی در دوران ریاست جمهوری خود به نخبگان اکرام کرد ولی آقای احمدی‌نژاد فقرا را مورد اکرام قرار داد، با این کار سرمایه اجتماعی بالا رفت، آقای احمدی‌نژاد مویرگ‌های بدن جامعه را فعال کرد و تا اقصی‌نقاط کشور آجر روی آجر گذاشت و آقای احمدی‌نژاد در جلب رضایت عمومی توفیقاتی داشت.

وی اضافه کرد: ارز مورد استفاده در دولت میرحسین موسوی به ازای هر نفر 608 دلار، دولت هاشمی 384 دلار، دولت خاتمی 364 دلار و دولت احمدی‌نژاد 824 دلار بوده است، ما از زحمات آقای احمدی‌نژاد ممنون هستیم اما نمره قبولی به دولت او نمی‌دهیم."در فهرست جبهه پایداری کسانی هستند که بنده آنان را افراد محترمی می‌دانم ولی باید بگویم که در طول 4 سال مجلس هشتم حتی یک بار هم به عنوان مخالف یا موافق در صحن علنی صحبت نکرده‌اند."


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب به نقل از فارس،وی ادامه داد: درست است که سرانه سالانه میزان دلار برای هر نفر در دولت احمدی‌نژاد بیش از سایر دولت‌های گذشته بوده است اما قیمت دلار نیز افزایش داشته است و مقایسه‌های این چنینی، غیرعلمی است.

توکلی همچنین گفت: در پایان سال 83 میزان نقدینگی در کشور 68 هزار میلیارد تومان بود، و در پایان سال 89 این رقم به 295 هزار میلیارد تومان افزایش یافت و در شهریور سال 90 نیز به 330 هزار میلیارد تومان رسید، این رقم بالایی است.

وی با بیان اینکه بنده در مجموع دولت را موفق نمی‌دانم ، تصریح کرد: ممکن است در مصادیق با رهبر معظم انقلاب اختلاف‌نظراتی داشته باشیم که این ایرادی ندارد اما اگر رهبر انقلاب امر یا نهی‌ داشته باشند، باید اطاعت کنیم، اما قانون‌شکنی آنقدر ضرر دارد که قابل حل نیست.

omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا
آقای توکلی ، حماقت و گستاخی شجاعت نیست! مموتی جون تو هم التماس نکن! سی‌ چه التماس میکنی‌؟
‌پنجشنبه 14 ارديبهشت 1391 - 00:46
dara20 - تهران - ايران
حکومت اسلامی و استدلال!!!! شما‌ها به اندازه گاو هم شعور ندارید آنوقت لاف استدلال میزنید!!! یک مشت خائن وطن فروش که باید حلق اویز شوند از منطق حرف می‌زنند.
‌چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391 - 22:08
karkas - اصفهان - ایران
مجلسو دولتدون یک میلیون طرفدار ندار برین بمیرید
‌چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391 - 23:18
agh.gholami - قزوین - ایران
اصلا شما تو این 32 سال از جمهوری اسلامی استدلال ومنطق دیده اید؟
‌پنجشنبه 14 ارديبهشت 1391 - 04:41
ki be kiyeh - لندن - انگلستان
استدلال آخوندی یعنی‌ اعدام و زندان و شکنجه پس بهتره التماس کنید
‌پنجشنبه 14 ارديبهشت 1391 - 10:33
siya41 - تهران - ایران
توکلی هم یه مشت موهومات را استدلال میدونه اگه می خواین استدلال هاشو ببینیدبه سایت تابناک مراجعه کنید .واقعا اسفناکه یعنی سگ زرد برادر شغاله . اگه بهتر وریشه ای تر می خواین معنی استدلال را بفهمید کتاب های پدر بزرگوارشون را بخونید.تراژدی -کمدیه .
‌پنجشنبه 14 ارديبهشت 1391 - 11:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند