تظاهرات سوری ها در لندن

جمعی از سوری های مقیم لندن، امروز بیست و هفتم اسفند ماه (هفدهم مارس) به مناسبت اولین ساگرد قیام مردم سوریه علیه بشار اسد دست به تظاهرات زدند. این تظاهرات با حضور پلیس و در آرامش کامل از محل «پدینگتون پارک» واقع در «اجور روود» یکی از محله های عرب نشین مرکز لندن آغاز شد و در مقابل سفارت سوریه پایان یافت.

مخالفین سوری از ساعت ۱۱ صبح در پدینگتون پارک حاضر شده بودند و علیه بشار اسد و اعمال خشونت بار حکومت اسد شعار هایی سر می دادند. این گروه تظاهرات خود به سمت سفارت سوریه را در ساعت یک بعد از ظهر آغاز کردند.

در میان شعار های تظاهر کنندگان، شعار هایی در محکومیت حمایت ایران و روسیه و گروه حزب الله از حکومت اسد سر داده می شد. در طول مسیر بر تعداد تظاهر کنندگان افزوده شد و تظاهرکنندگان در مقابل سفارت سوریه گرد آمدند و به اعتراض پرداختند.

در مقابل سفارت سوریه، گروهی از موافقان و حامیان سوری بشار اسد نیز در مقابل مخالفان با سر دادن شعار هایی به حمایت از اسد و حکومت وی پرداختند. در مقایسه با تعداد مخالفین، تعداد حامیان تظاهر کننده بسیار اندک بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

رأی دهید
samuk66 - لندن - انگلستان
ای کاش مردم ترسی ایران هم مثل مردم شجاع سوریه بودن
شنبه 27 اسفند 1390 - 18:57
mahdi-karimi - همدان - ایران
اینها همه برنامه ریزی شده است ساله ۱۳۸۸ قرار بود با تضاهرات مردم ایران رژیم عوض شه که بعدش نوبت سوریه لیبی مصر و لبنان بودش اینا همه نقشه ی اسراییل است که هنوز نتونستند ایران و سوریه و لبنان رو تحت سلطه بگیره چون سوریه و حزب اله سنگر ایران به حساب میاد اول میخوان اونجا رو سرنگون کنن تا نوبت به ایران برسه این یهود ها برای خودشون برنامه ریزی کردند که سال ۲۰۱۲ ی بلایی سر ایران و ایرانی بیاران. خودشون میگن ایرانیا خیلی میفهمند از این رو برای ما خطر ناک اند
شنبه 27 اسفند 1390 - 22:38
omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا
البته نمیخواستام راجع به سوریه نظر بدم!! اما خوب اگه یه جریان ۱۲ درصدی( شیعیانِ سوری ) به کهن با زور و دیکتاتوری بر اکثریت حکومت کنند، نتیجه آاش همین میشود!!!
شنبه 27 اسفند 1390 - 23:30
saeid-banglor - کالمار - سوئد
اینها که طرفدارهای بشار هستند؟!!
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 00:09
saman67 - منترال - کانادا53
قابل توجه بعضی ها مخالفین اسد همه (ازسنی های )باحجاب واسلامی و خاستار حکومت مثل عربستان سلفی توی عکس یک بی حجاب پیدا نمی کنیدودر مقابل موافق اسد همه از(علوی مسیحی شیعه دروزی )ومخلوط از با حجاب و بی حجاب و کرواتی جامعه ازاد ازهر لحاظ
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 00:13
بهروز كياني - تهران - ایران
samuk66- اگر تو نمی ترسی، برگرد ایران مبارزه کن به ما هم یاد بده! شماها می خواین ماها بریم جلو دستگیر شکنجه و زندانی و اعدام بشیم، که بعد شماها راحت تر بیاین ایران و برین؟ آره؟ .. عجب!
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 00:13
saman67 - منترال - کانادا53
عکس های2و3و4 و5مخالفان وعکس های6و7و8و9و10موافقان اسد هستند
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 00:29
saman67 - منترال - کانادا53
عکس های2و3و4 و5مخالفان وعکس های6و7و8و9و10موافقان اسد هستند. 60%مردم سوریه موافق اسدودارای80%ازادی(لباس ونوشیدن واقتصادوموزیک رقص واستفاده از ماهواره وغیره)را به 20%ازادی سیاسی ان هم از نوع اسلامی سلفی وهابی سعودی ترجیح میدهند ومثل ایران57 گول اسلامیست هاوحامیان غربیشان را نمی خورندواستاده اندو مبارزه میکنندومثل بعضی های سال ایران57ازکشورشان فرار نمی کنندوحکومتشان راتنها نمیگذارند .
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 01:08
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
‫فقط مخالفان اسد رو نبینید موافقینش رو هم ببینید
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 08:48
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
saman67 - منترال - کانادا53. ‫موافقم آفرین به دقت شما
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 12:30
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
mahdi-karimi - همدان - ایران. ‫سیاست خارجی آمریکا میگه small is beautiful یعنی کشورها رو تجز یه کنیم که بهتر کنترل کنیم و در لسیتشون هم اینها هستند : پاکستان ایران عربستان ترکیه سوریه لبنان و ..... ‫عاقلان فکر می کنند
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 13:56
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا. ‫. ‫جدی ؟ ۱۰ ٪ سنی ها در بحرین به ۹۰ ٪ شیعه حکومت می کنن چی ؟ . ‫تازه اون ۱۰ ٪ رو هم از اینور اونور آوردند بهشون پاسپورت بحرینی دادند
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 14:08
jordanpol - آلبرتا - کانادا
بنظر من موافقان اسد بیشتر از مخالفانش هستن.رسانه های غربی همیشه دنبال برعکس نشان دادن این قضیه هستن
یکشنبه 28 اسفند 1390 - 16:16
souroosh - ساری - ایران
بهروز کیانی - تهران - ایران. دوست محترم همیشه عرض کردم این گونه افراد فقط از قانون لنگش و خاکش کن استفاده می کنند و جالب تر این که زمانی که اگر تغییری هم صورت بگیرد اولین گروهایی می باشند که در قالب انسانهای متجدد و دنیا دیده وارد شده و عنان جامعه را در دست می گیرند و دوباره همان داستان.
دوشنبه 29 اسفند 1390 - 03:52
omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان شما متوجهِ جملهٔ من نشدی! بلکه جملهٔ منو تأیید کردی عزیز! من منظورم همین است که هر جان یک اقلیت بخواد با زور، و نه منطق، به مردم حکومت کنه نتیجه آاش همین است! مثل ایران که یک اقلیتِ ۲۰ درصدیِ ساندیس خور می‌خواد با زور بر ۸۰ درصدِ مردمِ ایران که از ساندیس متنفّر بلکه به کوکا کولا علاقه دارند، داره حکومت می‌کنه و نتیجسه همینه که میبینیم!با تشکر.. مرگ بر دیکتاتور !
‌چهارشنبه 2 فروردين 1391 - 18:36
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.