نوزادی که خبر اول رسانه‌های انگلیس شد

نوزادی که خبر اول رسانه‌های انگلیس شد

تونی موبری رقیب او در میدلزبورو هم گفت:به خاطر آن پسر که برای پدرش در این لحظه حساس گل زد خوشحالم. اگر خواستید تیتر بزنید ، بنویسید" گلی از بهشت".
 

 بیلی شارپ مهاجم تیم دانکستر رورز در لیگ دسته یک فوتبال انگلیس موجب شد که نوزاد دو روزه او بیش از همه بازیکنان انگلیسی در صدر خبرهای رسانه ها قرار گیرد.


 

شارپ به رغم آن که پسر دو روزه خود را از دست داده بود در ترکیب تیم حضور یافت، و پس از آنکه نخستین گل بازی را وارد دروازه کرد با همدردی و ابراز احساسات هواداران دو تیم روبرو شد.

به گزارش بی بی سی اسپورت، شارپ 25 ساله دیدار دانکستر با کاونتی را در روز یکشنبه از دست داد و انتظار نمی رفت بتواند پس از مرگ نوزادش در دیدار با میدلزبورو حضور یابد.

او در دقیقه 14 بازی نخستین گل این دیدار را وارد دروازه کرد و سپس پیراهن خود رابالا زد که زیر آن نوشته شده بود: متشکرم پسرم.

این کار به لحاظ قانون مستحق دریافت کارت زرد بود ولی تماشاچیان دارن ددمن داور دیدار را به خاطر آنکه در این مورد قانون را اجرا نکرده؛ تشویق کردند.

پیش از آنکه در ورزشگاه یک دقیقه سکوت اعلام کنند, شارپ خواستار قرائت یک پیام کوتاه شد:  این یک دقیقه سکوت برای زندگی کوتاه لویی جاکوب پسر بیلی و جید شارپ است. متولد بیست و هفتم اکتبر، گرفته شده توسط فرشگان در روز بیست و نهم. آرام بخواب .

دین ساندرز سرمربی دانکستر رورز پس از این بازی به خبرنگاران گفت: او به من تلفن زد و گفت اگر امکان دارد می خواهد بازی کند. می خواست برای پسرش و خانواده اش گل بزند. درخواستش را نمی توانستم رد کنم.

وی افزود: نمی توانستیم بهتر از این گل بزنیم. کارش ارزشمند است. از این که خواست بازی کنم احساس غرور می کنم چون درس مردانگی داد. افراد زیادی نیستند که می توانندچنین کاری کنند.

تونی موبری رقیب او در میدلزبورو هم گفت:به خاطر آن پسر که برای پدرش در این لحظه حساس گل زد خوشحالم. اگر خواستید تیتر بزنید ، بنویسید' گلی از بهشت'.

هرچند که در پایان دیدار؛ رورز یک بر سه از میدلزبورو شکست خورد ولی هواداران رورز این شکست را فراموش کردند و به جای آن با این بازیکن متولد شفلد و همسرش در فیس بوک و توییتر ابراز همدردی کردند.

 ریو فردیناند ،  ایان تیلور هافبک سابق استون ویلا و  استن کولیمور مهاجم سابق تیم ملی انگلیس در میان هزاران نفری بودند که نسبت به درگذشت نوزاد شارپ ابراز همدردی کردند.

پس از این بازی شارپ در صفحه توییتر خود نوشت: گل امشب من مهمترین کاری بود که در دوران حرفه ای خود کرده ام . آن هم به خاطر پسرم " لویی جاکوب شارپ" بود. من عاشق تو هستم پسرم.

وی افزود: در لحظاتی که همه سکوت کرده بودند من گریه می کردم . از هواداران هر دو تیم تشکر می کنم.
 مت هلند بازیکن سابق ایپسویچ هم شهامت شارپ در حالی که پسر سه روزه اش را از دست داده، ستود.(

ARMINRAMBOD - ایران - تهران
عشق بزرگترین احساسی است که می تواند انرژی خارقالعاده ای در انسان به وجود آورد. که فکر می کنم از خداوند به انسان به ارث رسیده.
چهار‌شنبه 11 آبان 1390

saeid.j - انگلستان - کاونتری
این کجاش نوشته متشکرم پسرم؟ این احتمالا نوشته this is for you son . آخه متشکرم کجاش for داره؟
پنج‌شنبه 12 آبان 1390

ghafas - ایران - مشهد
از همان اول متن گریه کردم
پنج‌شنبه 12 آبان 1390

آوای آزاد - بلژیک - آنتورپن
نمیدونم چی‌ باید گفت.بعضی‌ وقتا از ایرانی‌ بودن خودم متنفرم.پس کوو اون ایرانیهٔ با تمدن و با شعور؟چه شد مردیو مردانگی؟در سرزمین کفار اینطوری عشق خودشو نشون میده.و در سرزمین کهن ایران بازیکن هم تیمی انگشت تو ماتت دوستش می‌کنه.شرم کنید .نفرین بر شما.
پنج‌شنبه 12 آبان 1390

AFGPersian - سوئد - مالمو
متنش اینه.. That's for you son. این هم لینکش. لطفا درست ترجمه کنید مرسی.. هدفم ایرادگیری نیست، تشکر از سایت خوبتون. https://www.youtube.com/watch?v=LoZG7ftG1kQ
شنبه 14 آبان 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +303ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +273شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +203وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +194نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +174ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +161فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +159شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +149وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید