کانادا هم اموال پنج ایرانی مرتبط با طرح ترور را مسدود کرد

 

کانادا هم اموال پنج ایرانی مرتبط با طرح ترور را مسدود کرد

منصور ارباب سیر یکی از افراد تحت تحریم است

در ادامه ماجرای اتهام آمریکا به جمهوری اسلامی در مورد توطئه برای ترور سفیر عربستان در واشینگتن، دولت کانادا روز سه‌شنبه اعلام کرد که به تاسی از آمریکا و بریتانیا اموال پنج شهروند ایرانی متهم به دست داشتن در این توطئه را مسدود کرده است.


 

وزیر امور خارجه کانادا در بیانیه‌ای که در همین باره منتشر کرد این اقدام دولت خود را واکنشی به «اتهامات محکمه‌پسند در مورد دخالت حکومت ایران در توطئه ترور» توصیف کرد.
 
این مقام عالی‌رتبه در دولت کانادا طرح ترور در واشینگتن را «مدرک دیگری» دانست بر خطری که حکومت فعلی ایران برای جهان دارد.
 
ایالات متحده آمریکا روز سه‌شنبه هفته گذشته تهران را متهم کرد که در توطئه دو ایرانی برای کشتن سفیر عربستان در واشینگتن و بمب‌گذاری در سفارتخانه‌های عربستان و اسرائیل در همین شهر دست داشته است.
 
این دو ایرانی، منصور ارباب سیر، تبعه ایرانی- آمریکایی، و غلام شکوری هستند که گفته می‌شود این فرد دوم عضو نیروی قدس، شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران، است و احتمالا در ایران به سر می‌برد.
 
مقام‌های جمهوری اسلامی ایران در روزهای نخست پس از طرح این اتهام از سوی آمریکا واکنشی خشمگینانه نشان دادند، اما روز دوشنبه خواستار ارائه اطلاعات مربوط به این حادثه برای بررسی شدند، هرچند که محمود احمدی‌‌نژاد بعدا هر گونه بررسی در این زمینه را رد کرد.
 
جان برد، وزیر خارجه کانادا، در بیانیه روز سه‌شنبه خود اعلام کرد که کانادا تحریم‌های تازه‌ای را علیه پنج شهروند ایرانی که «در برنامه‌ریزی برای این ترور مشارکت داشته‌اند» اعمال می‌کند.
 
بر اساس این تحریم‌های تازه، این پنج ایرانی نمی‌توانند به کانادا سفر کنند و هیچ فرد یا گروه حقیقی یا حقوقی کانادایی حق ارتباط مالی با این افراد را ندارد.
 
بنا بر گزارش وزارت دارایی بریتانیا و دولت کانادا، سه فرد دیگری که شامل این اقدام شده‌اند عبارتند از حامد عبداللهی، از افسران ارشد نیروی قدس که متهم است به طراحی این طرح ترور کمک کرده ‌است، عبدالرضا شهلایی، یکی از معاونان نیروی قدس، و قاسم سلیمانی، فرمانده این نیرو، که گفته می‌شود نظارت بر اجرای طرح ترور را بر عهده داشته‌ است.
 
وزیر خارجه کانادا در ادامه حکومت جمهوری اسلامی را متهم کرد که «وظایف خود بر اساس قوانین بین‌المللی را نادیده می‌گیرد» و تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی است.

 

a.ahooraei - المان - کلن
...خورده کانادا اگه راست میگه و بفکر ایرانی هاست, اول باید پولهای خاوری را ضبط کنه و افرادیکه مال مردم را جمع میکنند و فرار میکنند.
چهار‌شنبه 27 مهر 1390

Neda02 - کانادا - اتاوا
a.ahooraei - المان - کلن. تو کانادا به صرف متهم بودن و تا قبل از اثبات جرم نمی‌شه اموال کسی را ضبط کرد چون فرض بر بی‌گناهی است. همه می‌دونیم که این مردک چه کرده ولی هنوز دادگاهی تشکیل نشده. اگر تو یک دادگاه غیرفرمایشی و دارای وجهه قابل قبول از نظر بین‌المللی محکوم بشه شاید بشه کاری کرد. باید رسما ازش شکایت بشه. اتفاقا این خیلی هم بد نیست چون در غیر این صورت همه می‌تونن به هم تهمت بزنن و هرج و مرج بشه.
چهار‌شنبه 27 مهر 1390

پریستوک - ایران - تهران
حلالتون باشه اصلن دارایی ها رو وردارید واسه خودتون ما راضی تریم تا صرف دلی دلی آخوندا و وحشی های اسلامی بشه. هم دل ما خنک می شه، هم اروپا با گردش این سرمایه ها از ورشکستگی نجات پیدا می کنه، به شرطی که خوش خوشانتون نشه بذارید این جونورا تا ابد سر کار بمونن!
پنج‌شنبه 28 مهر 1390

a_najafi_h - ایران - تهران
گور مرگش اگه راس میگه خاوریو با اوردنگی بندازه بیرون
پنج‌شنبه 28 مهر 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو