مادر معتاد کودکش را رها کرد

مادر معتاد با استفاده از غیبت یک هفته ای شوهرش به تهران آمد و پسر بچه 5 ساله اش را در میدان راه آهن رها کرد.مادر معتاد کودکش را رها کرد

مادر معتاد با استفاده از غیبت یک هفته ای شوهرش به تهران آمد و پسر بچه 5 ساله اش را در میدان راه آهن رها کرد.

به گزارش فارس، زمستان سال گذشته، مرد 50 ساله ای با مراجعه به شعبه یکم دادیاری دادسرای جنایی تهران به هاشمیان دادیار این شعبه گفت: شغل من فنی ساختمانی است و برای کاری که به من پیشنهاد شده بود برای مدت یک هفته به استان لرستان رفتم.

وی افزود: وقتی به شهرم در اطراف قزوین برگشتم متوجه شدم همسر و پسر 5 ساله ام علی در خانه نیستند. از بستگان و همسایه ها سراغ آنها را گرفتم که به من گفتند همسرم با یکی از همسایه ها که کامیون دارد به تهران رفته است.

این مرد مدعی شد: به آن همسایه زنگ زدم که گفت همسر و فرزندم را به تهران آورده و دیگر از آنها خبری ندارد. در این چند روز تلفن همراه همسرم نیز خاموش بود. چند روز بعد که موفق شدم با تلفن وی تماس بگیرم مدعی شد برای شرکت در جشن عروسی یکی از اقوام با پسرم به تهران آمده و در منزل یکی از بستگانش زندگی می کند اما نگفت که در خانه چه کسی است.این تماس ها نزدیک به یک ماه طول کشید و هر بار همسرم ادعای متفاوتی می کرد. با توجه به اعتیادش حدس می زدم که بلایی سر بچه آورده باشد.من در تهران به هرجا که می توانستم سرزدم که هیچ خبری از آن دو نفر به دست نیاوردم. در تماس های گاه و بی گاهم از او خواهش کردم و التماس کردم، اما بی فایده بود.حدود یک ماه از این ماجرا گذشت که همسرم گفت علی گم شده و علت برنگشتن وی به خانه و موش و گربه بازی کردنش به همین خاطر است. اما چون همسرم اعتیاد به مصرف مواد مخدر دارد می ترسم بلایی سر بچه ام آورده باشد و در خواست رسیدگی دارم.

با ارجاع پرونده به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ، کارآگاهان با کمک همسر این زن تلاش های خود را برای یافتن مادر و بچه آغاز کردند.

در آخرین تماس ها، شاکی به همسرش گلناز گفت: اگر بگویی پسرمان کجاست از شکایتم صرف نظر می کنم و حاضرم برای ادامه زندگی با هم به شهرستان برگردیم. گلناز در این تماسها باز هم اظهارات ضد و نقیضی به میان آورد.

کارآگاهان پایگاه پنجم بعد از این که تلاشهای بسیاری را برای شناسایی و دستگیری گلناز اجرا کردند در تاریخ 22 مردادماه و چند روز پس از آن که ردی از این زن در اطراف میدان شوش به دست آورده بودند، وی را در خیابان فدائیان اسلام شناسایی و دستگیر کردند.

با انتقال متهم به پایگاه پنجم و پس از اظهارات متعدد و ضد و نقیض، وی در نهایت اعتراف کرد: همسرم برای کار به یک شهرستان دور رفت. در حالی که مدتها بود از اعتیادم به ستوه آمده بودم و بارها با کمک شوهرم اقدام به ترک کرده بودم ولی دوباره به سمت مواد روآورده بودم؛ هیچ امیدی به ترک نداشتم. تصمیم گرفتم یک جوری خودم را گم و گور کنم.

وی افزود: با پسرم و با کمک دوست شوهرم به تهران آمدیم. هیچ جایی را نداشتم. چند روز را با گدایی گذراندم و غذا و مواد می خریدم. زمستان در راه بود و می ترسیدم بچه ام در سرمای زمستان تلف شود. یک روز که وضعیت خوبی نداشتم پسر بچه ام را در ترمینال راه آهن رها کردم تا او را به بهزیستی ببرند.

گلناز مدعی شد: خودم هم به گرمخانه شهرداری رفتم. در آنجا با یک زن معتاد دیگری که ساکن تهران بود آشنا شدم. چند روز بعد به همراه او به خانه اش رفتم. حالا دیگر هم از تنهایی بیرون آمده بودم و هم یک نفر داشتم تا باهم مواد تهیه کرده و مصرف کنیم. کم کم از آنجا هم خسته شدم. این زن که به من جا داده بود انتظاراتی برای تهیه مواد از من داشت. از آن جا فرار کردم.

کارآگاهان برای پیدا کردن پسر بچه دست به اقدامات متعددی زدند. در یکی از اقدامات پلیسی و در مراجعه به اداره بهزیستی دریافتند در تاریخ 28 آبان ماه پسر بچه 5 ساله ای به نام علی را در اطراف میدان راه آهن پیدا کردند. با توجه به این که پسر بچه گم شده 5 ساله بود، توانسته بود اسم خود را دقیق به کارکنان بهزیستی اعلام کند. اداره بهزیستی در تاریخ 14 تیر و در یک طرح تابستانی این پسر بچه را به یک مجتمع آموزشی بهزیستی، به شهرستان میبد منتقل کرد.

سرهنگ کارآگاه علی اکبر اسدی رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، گفت: با توجه به اشتباهات و اقدامات غیر عادی گلناز، همسرش طی درخواستی از دادگاه خواستار طلاق غیابی همسرش شده است. همچنین سرپرستی کودک 5 ساله نیز با نظر قاضی پرونده به پدر این کودک واگذار شده است.

a.ahooraei - المان - کلن
خوب معتاد هست دیگه.
یکشنبه 27 شهریور 1390

لیلی ایرانی - ایران - تهران
خوب شد که طلاقش داد این زن معتاد بی مسوولیتو.حالا هی شعار اسلامی بدیم بهشت زیر پای مادر است!!حالم از شعار به هم میخوره چون معنیش اینه هرکی زایمان کرد قدیسه میشه و دیگه مهم نیست چه رفتاری با بچش داشته باشه یا چطور ادمی باشه.البته اون بهشت خراب شده که پراز حور و پریه ارزشش بیشتر از اینم نیست.
یکشنبه 27 شهریور 1390

لیلی ایرانی - ایران - تهران
خوب شد که طلاقش داد این زن معتاد بی مسوولیتو.حالا هی شعار اسلامی بدیم بهشت زیر پای مادر است!!حالم از شعار به هم میخوره چون معنیش اینه هرکی زایمان کرد قدیسه میشه و دیگه مهم نیست چه رفتاری با بچش داشته باشه یا چطور ادمی باشه.البته اون بهشت خراب شده که پراز حور و پریه ارزشش بیشتر از اینم نیست.
یکشنبه 27 شهریور 1390

kiarash sepanta - ایران - تهران
مطمئنا اگه مرد این کارو کرده بود این قدر فمینیستها شعار میدادند که بالا می آوردیم.
یکشنبه 27 شهریور 1390

snowy me - سوئد - مالمو
لیلی ایرانی - ایران - تهران کاملا با شما موافقم. زایمان به تنهایی کافی نیست. به قول بعضی ها حیوون هم بزرگ میشه. چجوریش مهمه. شرم بر مادری که اعتیاد رو به فرزندش ترجیح میده. شرم بر مادری که دنبال مواد میره و معتاد میشه. شرم بر کسی که معتاده و با این حال بچه دار میشه. بیچاره اون مرد و اون بچه ی معصوم.
یکشنبه 27 شهریور 1390

feminism - انگلستان - لندن
وقتی این اخبار جانگداز و غمناک را میخوانم فقط آرزو میکنم که ایکاش میتونستم همۀ این بچه های بی پناه و بیگناه را رسیدگی کنم ! مخصوصأ بچه هائی که محصول آمیزش پدرها و یا مادرهای معتاد هستند و پی در پی مورد ستم و آزار قرار میگیرند، مگر این طفل بیگناه و بی آزار چه اشتباهی کرده که ناخواسته به این دنیا پا گذاشته !! عزیز من .
دوشنبه 28 شهریور 1390

*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
feminism - انگلستان - لندن فمینیسم عزیزم چه کامنتی آفرین خیلی زیبا و با احساس گفتی ..
دوشنبه 28 شهریور 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +105بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم