نزاع دسته‌جمعی در عروسی با قتل پایان یافت

نزاع دسته‌جمعی در عروسی با قتل پایان یافت

در یک نزاع دسته‌جمعی که در مراسم عروسی در روستای «قلعه ‌آقاعبدالله» بخش بسطام شهرستان شاهرود رخ داده بود، یک نفر به قتل رسید.

به گزارش ایسنا، وقوع نزاع و درگیری همراه با ضرب و جرح و تیراندای در یک مراسم عروسی در روستای قلعه آقاعبدالله، 10 نفر را راهی بیمارستان کرد و مرگ یک تن دیگر را رقم زد.

در این درگیری که به دلیل اختلاف‌ها و مشکلات گذشته بین دو طرف رخ داد یکی از مجروحان که با ضربات چاقو و اصابت گلوله یک قبضه سلاح شکاری راهی بیمارستان شده و سپس به بیمارستانی در شمال تهران منتقل شده‌بود، بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

پلیس دستگیری متهم به قتل و سه نفری که در این درگیری اقدام به تیراندازی کرده و پس از تهدید مسلحانه دیگر شرکت‌کنندگان از محل متواری شده‌اند را در دستور کار خود قرار داده است.

مراسم خاکسپاری مقتول در روستای قلعه آقا عبدالله با توجه به احتمال بروز درگیری با حضور موثر ماموران انتظامی بدون هیچ مشکلی انجام شد.

feminism - انگلستان - لندن
وای باز قتل و آدمکشی اینبار در مراسم جشن عروسی !!!!!!!!! روستای «قلعه ‌آقاعبدالله» در شهرستان شاهرود، ولی یکی از مجروحان به بیمارستانی در شمال تهران منتقل شد !!! ببخشید این یعنی چه ؟! یعنی مجروح را از شاهرود به تهران منتقل کردند ؟! در متن هیچ اشاره ای به این موضوع نشده .
پنج‌شنبه 24 شهریور 1390

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
چه بر سر ایران آمده؟ شده دوران دویست سال پیش که هر کسی یک تپانچه و قمه و دشنه داشت و چپ و راست دیگران را میکشت. چه جامعه درهم برهمی شده و آشوب و بی نظمی و بزهکاری و ادمکشی و دزدی بیداد میکند. آنگاه یک دسته توده ای و مجاهد و چپی پناهده در غرب، تا نام شاه میاید سیل یاوه گویی براه می اندازند! رضا شاه و پسرش جامعه ناامن و آشوب زده ایران را استوار و امن نمودند. کجا در دوران شاه تا این اندازه کشتار و دزدی و جنگهای قبیله ای و عشیره ای و ناموسی و ....بود؟ یک رضا شاه دیگر نیاز است که دوباره سفره این وحشی های آشوبگر را برچیند.
پنج‌شنبه 24 شهریور 1390

*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
feminism - انگلستان - لندن عزیزم آفرین موضوع خوبی رو اشاره کردی باید به این دقت کامنت شما هزار آفرین گفت. به احتمال زیاد انتقالش دادن به تهران آخه بیمارستان بسطام شاهرود به اون طور صورت مجهز نیست امکاناتش, بعدشم تا حدودی مسر راه شاهرود تهران خیلی دور نیست شاید به این خاطر انتقال دادن ..
پنج‌شنبه 24 شهریور 1390

nader46 - انگلیس - لندن
;feminism;دوست عزیزم،،از امداد‌های غیبی غافل نباش!!دمت گرم که آمار همه جا را داری،،منم چک کردم،،،بابا تهران کجا،شاهرود کجا،،،حداقل km500,فاصله داره،،شاید هم با هلیکوپتر منتقل کردن!!.
پنج‌شنبه 24 شهریور 1390

feminism - انگلستان - لندن
*Fanoos* و nader46 / دوستان من شاهرود بودم ولی فاصله زمانیش را نمیدانم اما میدونم که فاصلۀ زمانی کمی نیست، و با این وضیعت ِآمبولانسها و امداد پزشکی سیّار در ایران ، به احتمال و تأسف بسیار بیمار و مجروح در میانه راه عمرش به پایان میرسد :( باور کنید اونقدر که اخبار مرگ و کشت و کشتار از ایران میخونیم که به واقع من گاهی با ترس و لرز به سایت سر میزنم چون مطمئن هستم که حتما خبر ناگواری درج شده.
پنج‌شنبه 24 شهریور 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +286کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +245شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +235اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +223مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +208روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +198اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +152لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو
  • +145سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند