تکرار مواضع احمدینژاد درباره هولوکاست و اسرائیل در روز قدس
تکرار مواضع احمدینژاد درباره هولوکاست و اسرائیل در روز قدس
محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری ایران در «روز قدس»، سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه تهران بود
رئیس جمهوری ایران یک بار دیگر هولوکاست را «دروغ بزرگ» خواند و گفت که اسرائیل باید محو شود.
آقای احمدینژاد که در مراسم «روز قدس» به عنوان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه تهران سخنرانی میکرد، همچنین اسرائیل را «ابزار سلطه غرب بر منطقه» خواند و گفت که این رژیم متشکل از همه صفات و ارزشهای دنیای سرمایهداری و بیفرهنگ غرب و نمادی از وحشیگریهای بردهداران است.
هولوکاست یا همان قتل عام میلیونها یهودی به دست نازیهای آلمان در زمان جنگ جهانی دوم، موضوعی است که محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری ایران، بارها از تریبونهای داخلی و خارجی و به ویژه تریبون نماز جمعه روز قدس صحت و اعتبار تاریخی آن را زیر سوال برده و انکار کرده است.
تردید درباره درستی هولوکاست از سوی آقای احمدینژاد پیش از این با واکنشهای بسیاری همراه شد و موجب شد پس از چندین دهه، قطعنامهای در محکومیت انکار هولوکاست توسط سازمان ملل تصویب شود.
رئیس جمهوری ایران امروز در ادامه سخنان خود تاکید کرد: سوال از رژیم صهیونیستی گناه نابخشودنی است و اگر کسی اعتراض کند با خشنترین روش با او برخورد میشود اما در آمریکا و اروپا حمله، توهین و تهمت به تمام دولتمردان آزاد است.
او افزود: غربیها پس از جنگهای داخلی به این نتیجه رسیدند که باید مشکلات را به بیرون منتقل کنند و با هم دنیا را «بچاپند» و بر تاسیس «رژیم صهیونیستی» متحد شدند.
آقای احمدینژاد افزود: به راحتی آدم میکشند با اعلام قبلی ترور میکنند و هیچ مانعی ندارند به هر بهانه جنگ و کشتار میکنند و مردم را آواره میکنند و همیشه مدعی هستند؛ این روحیه سرمایهداری مادی غرب است.
آقای احمدینژاد افزود: رژیم صهیونیستی ماموریت دارد به طور دائم فضای منطقه را فضای تهدید، تجاوز، ترور، اختلافانگیزی و فریبکاری نگه دارد تا فرصت برای نفوذ سرمایهداران غربی ایجاد شود.
رئیس جمهوری ایران در بخشی دیگر از سخنرانی خود به موضوع دولت مستقل فلسطین و به رسمیت شناختن فلسطین توسط دولت آمریکا اشاره کرد و بار دیگر تاکید کرد که اسرائیل باید محو شود.
او پیشتر نیز بارها از تریبونهای مختلف درباره حذف اسرائیل و «محو شدن اسرائیل از صحنه روزگار» سخنرانیهای جنجای کرده بود که واکنشهای بسیاری را نیز به دنبال آورد.
رئیس جمهوری ایران همچنین گفت: هدف دنیای غرب، نجات اسرائیل و تسلط به منطقه خاورمیانه است، اما «اگر این رژیم محو شود، آنها فرصتی برای تسلط بر منطقه نخواهند داشت».
هشدار قبلی هاشمی رفسنجانی درباره «سخنان تحریکآمیز»
این سخنان آقای احمدینژاد درباره هولوکاست و اسرائیل در حالی مطرح شده که روز چهارشنبه همین هفته، آقای رفسنجانی در یادداشتی توصیه کرده بود که در روز قدس نباید اجازه داده شود تا «سخنان تحریکآمیز» عدهای در داخل به «دستاویزی برای مظلومنمایی» اسرائیل تبدیل شود.
او در یاداشت خود تاکید کرد: نباید بگذاریم دیوار انزجار از رژیم صهیونیستی با سخنان نسنجیده عدهای در داخل کشور فرو ریزد و جای آن سیم خاردارهایی در حمایت از اشغالگران بکارند.
جمهوری اسلامی ایران، دولت اسرائیل را بهرسمیت نمیشناسد و دولتمردان جمهوری اسلامی در ادبیات خود «رژیم صهیونیستی» را برای اسرائیل بهکار میبرند.
مراسم «روز قدس» پس از استقرار جمهوری اسلامی هر سال در آخرین جمعه ماه رمضان و برای اعلام حمایت از مردم فلسطین برگزار میشود.
در دو دهه گذشته اغلب اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری، امامت نماز جمعه روز قدس را برعهده داشت اما در دو سال گذشته و پس از انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۸۸ امامت نماز روز قدس به احمد خاتمی سپرده شده که مواضع سرسختانهای در قبال اعتراضهای پس از انتخابات (یا به قول مقامات عالی جمهوری اسلامی «فتنه ۸۸») داشته است.
امسال نیز احمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری، امامت نمازجمعه روز قدس بود و محمود احمدینژاد نیز به عنوان سخنران پیش از نماز سخنرانی کرد.
در مراسم نمازجمعه قدس سال گذشته احمد خاتمی و محمود احمدینژاد مخالفت خود را با برگزاری گفتوگوهای صلح میان اسرائیل و فلسطین اعلام کردند و نماینده فلسطین در این گفتوگوها را زیرسوال بردند.
«ملت فلسطین به یک دولت کوچک قانع نشود»
آقای احمدینژاد افزود: این که دولت آمریکا سر ملت فلسطین منت بگذارد و با گرفتن دهها امتیاز دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد، امتیار نیست؛ ملت فلسطین روی زمین موجودیت داشته است.
به گفته رئیس جمهوری ایران،«باید هدف همه عدالتخواهان بر حذف رژیم صهیونیستی متمرکز شود، به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی گام اول برای آزادسازی همه سرزمینهای فلسطین است و این رژیم اگر در یک وجب از خاک فلسطین باقی بماند همه آن سرزمین را خواهد گرفت».
به گفته او، ملت فلسطین نباید به یک دولت کوچک و کم اختیار در قسمت کوچکی از فلسطین قانع شود و دولت مستقل فلسطینی اولین گام است نه آخرین گام.
اتحادیه عرب بهتازگی از اعلام موجودیت کشور مستقل فلسطین براساس مرزهای ۱۹۶۷ و پایتختی بیتالمقدس شرقی حمایت کرده و قرار است رایگیری برای کشور مستقل فلسطین در نشست ماه سپتامبر (شهریور) شورای امنیت سازمان ملل و پیش از کنفرانس بینالمللی انتفاضه برگزار شود.
رئیس جمهوری ایران در ادامه سخنان خود گفت: که باید دولتها و ملتها بر اساس آزادی و کرامت انسانی مسائل را حل کنند و ادامه داد: «دولت ها توجه کنند با روشهای غیر مردمی و قبلی نمیتوان بر مردم حکومت کرد، دولتی که عدالت و آزادی را از مردم دریغ میکند شانس ادامه حیات ندارند».
او تاکید کرد: امروز دیگر ابهامات پنهان نمیماند، سازشکاریها پنهان نمیماند، اگر قرار است اصلاحات یا انتخاباتی شود باید جلسه بگذاریم و تفاهم ایجاد کنیم، چون هر طرفی که کشته میشود مردم منطقه هستند و به ضرر ملتهای منطقه است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|