حضور جادوگرها، این بار در فوتبال ایران

حضور جادوگرها، این بار در فوتبال ایران

پیروزی‌ها متعلق به مربیان بود و شکست‌ها به گردن داور. این قاعده اما در لیگ برتر فوتبال ایران گاهی تغییر می‌کند.پیروزی‌ها متعلق به مربیان است اما شکست‌ها؛ تقصیر جادوگران!

حالا جادوگران هم به فهرست سوژه های مقطعی فوتبال ایران پیوسته اند. مثل لیدرها (بوقچی‌ها)، منشور اخلاقی، دلال ها، سقف قرار داد و تبانی.

جنجال جادوگرها پیش از این به برخی نزدیکان دولت دهم نسبت داده شده بود. شایعه استخدام جادوگر و رمال توسط نزدیکان آقای احمدی نژاد چنان قوت گرفت که غلامرضا مصباحی مقدم از نمایندگان مجلس در صحن علنی گفت:"جریان انحرافی برای اینکه بتواند موقعیتی در کشور برای خود دست و پا کند، فکر می کند با تمسک به جن گیری و رمالی می‌تواند نظر عده ای از مردم را جلب کند."

ابتدا خبر بازداشت تعدادی از افراد نزدیک به دولت به خاطر ادعای ارتباط با 'غیب' منتشر شد. از جمله عباس امیری فر امام جماعت نهاد ریاست جمهوری و از روحانیون نزدیک به اسفندیار رحیم مشایی.

مجتبی ذوالنور جانشین ولی فقیه در سپاه پاسداران نیز در پاسخ به سوالی در مورد "ارتباط تیم آقای احمدی نژاد با افراد خاصی که گفته می شود توانایی های خاصی دارند" از فردی یاد کرد که "مانند بعضی از مرتاض ها توانمندی هایی دارد".

مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم گفت: "جریان انحرافی با توسل به یک سری مسائل شیطانی که دور از واقعیت هم نیست، سعی می کنند، افراد را تحت تأثیر قرار دهند."

سرانجام محمود احمدی نژاد نیز واکنش نشان داد و هفدهم خرداد در کنفرانس خبری اش در پاسخ به سوالی درباره جریان انحرافی و بحث جن گیری گفت: "آن افرادی که گفتند را دستگیر کردند، دیگر بگذارید ما کار کنیم."

جادوگرها در لیگ برتر

عبدالصمد مرفاوی سرمربی مس کرمان پس از شکست تیمش مقابل استقلال مقابل دیدگان بهت زده نمایندگان رسانه ها می گوید: "استقلال با تقلب برد. آنها با امداد غیبی به گل رسیدند. هر کسی تقلب ‌کند بالاخره دستش رو می‌شود."

خبرگزاری ایسنا، اظهارات او را تیتر می کند. سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال اما واکنشی نشان نمی دهند.

حمید درخشان سرمربی شاهین بوشهر در باره بحث جادو و جنبل در لیگ برتر ایران می گوید: "این چیزها در فوتبال ما وجود دارد. دراین فوتبال ما هر چیزی بگویید وجود دارد. همین چند سال پیش چند نفر را به جرم جادو و جنبل دستگیر کردند."

فردی به نام ن-ف در مظان اتهام قرار دارد. اما منصور پورحیدری مدیر فنی باشگاه استقلال می گوید:" مگر همین آقای مرفاوی یادش رفته ن-ف از ۳۰ سال قبل، همیشه کنار استقلال است و خود مرفاوی هم با او دوستی دارد؟"

مرفاوی دست بردار نیست. او به سایت خبرآنلاین گفته که بر سر حرفی که زده ایستاده است.

مرفاوی می گوید: "من فقط در باره چیزی که اعتقاد داشتم ، چند کلمه حرف زدم.اسمی از کسی نیاوردم که بگویم فلانی فلان کاره است. من یک سری از حقایق را گفتم که فکر می کنم فوتبالی ها خیلی خوب درکش می کنند."

سعید قرایی یکی از خبرنگاران فوتبال در استان کرمان در وبلاگ خود، گزارش مفصلی درباره پدیده جادوگری منتشر کرده است.

او به پیشینه پرویز مظلومی سرمربی سابق مس کرمان اشاره کرده و وجود شایعاتی در زمان حضور مظلومی در این استان و اینکه "کرمانی ها خاطرات زیادی در این باره دارند."

حضور فردی ناشناس در زمین چمن تیم مس و حتی در رختکن این تیم، چنان خبر ساز شد که "کرمانی های کنجکاو پیش از بازی مس برابر فولاد، عکسش را انداختند. استادیوم خالی و آقای ناشناس کنار تیرهای دروازه."

به نوشته این خبرنگار، یک تیم شیرازی وقتی به کرمان آمد، برای باطل کردن طلسم، یک بطری آب جلوی دروازه اش و روی خط آن خالی کرد.

سعید قرایی یادآور شده است که هنگام بازسازی دروازه و پیست تارتان این ورزشگاه، "تا دلتان بخواهد وسایل عجیب و غریب کشف شد."

Ezhaq - ایران - تهران
بزودی برای مدت نامعلومی ایران را ترک می کنم، امیدوارم بر نگردم .
سه‌شنبه 25 مرداد 1390

Royan - آلمان - آلمان
همه یه جورائی مخشون تاب برداشته!
سه‌شنبه 25 مرداد 1390

razmandeh - سوئد - استکهلم
اجنه فقط زیر عبای ملاها زندګی میکنند و فقط با کشتن اخوندها میشود جادویشان را باطل کرد
سه‌شنبه 25 مرداد 1390

zoroye iran - اتریش - وین
این که چیز جدیدی نیست الان چندین ساله که تو فوتبال ما جنبل جادو رخنه کرده فوتبال ما رشوه دادن-خرید بازیکنهای حریف -خرید داوران-نفوذ سیاسیون-نفوذ فدراسیون-مافیا-شعبون بیمخها-خریدن سکوها و بوقچیها و ...
سه‌شنبه 25 مرداد 1390

winnie1987 - یوکی - بیرمنگهام
هنر خوار شد جادویی ارجمند...
سه‌شنبه 25 مرداد 1390

Hamid1970 - امریکا - دزفول
مسخره است. از همینه داریم به عقب برمی گردیم.
سه‌شنبه 25 مرداد 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی