جلسه شبانه دادگاه برای رسیدگی به پرونده متهمان ناآرامی‌های بریتانیا

جلسه شبانه دادگاه برای رسیدگی به پرونده متهمان ناآرامی‌های بریتانیا

الکسیس بیلی، سی و یک ساله، با اتهام سرقت در جریان ناآرامی ها در دادگاه حاضر شد

در حالیکه نخست وزیر بریتانیا برای توضیح درباره ناآرامی های اخیر در مجلس عوام حاضر می شود و رسیدگی قضایی به اتهامات بازداشتیان این حوادث آغاز شده است.

بامداد روز پنجشنبه، ۲۰ مرداد (۱۱ اوت)، منابع قضایی بریتانیا گزارش کردند که تعدادی از دادگاه های بدوی در لندن، منچستر و سولیهیل به منظور رسیدگی به شکایت پلیس علیه کسانی که در جریان ناآرامی های اخیر بازداشت شده اند، تشکیل جلسه دادند و جلسات برخی از این دادگاه ها در طول ساعات شب گذشته ادامه داشته است.

قضات دادگاه بدوی پس از رسیدگی به شکایت پلیس در دادگاه علنی، در مورد تبرئه متهم و آزادی او، تایید اتهام و تعیین مجازات و یا ارجاع پرونده به دادگاه بالاتر، و همچنین آزادی وی به قید وثیقه و یا ادامه بازداشت تا زمان برگزاری دادگاه بعدی، تصمیم گیری می کنند.

گفته می شود که در حال حاضر، بیش از یکهزار تن در نقاط مختلف بریتانیا در جریان نا آرامی های روزهای اخیر بازداشت شده اند و با توجه به شمار قابل توجه بازداشتیان و تاکید مقامات بر تسریع در رسیدگی به اتهامات، جلسات فوق العاده دادگاه ضرورت داشته است.

به گزارش خبرنگار بی بی سی، در طول شب گذشته، سه دادگاه بدوی در منچستر به کار خود ادامه دادند تا در مورد پرونده اتهامی یکصد و هفده بازداشتی این شهر تصمیم گیری کنند که بسیاری از آنان در جریان غارت فروشگاه ها بازداشت و به سرقت متهم شده اند.

 

عبدالمصور، شهزاد علی و هارون جهان - سه آسیایی تبار که در بیرمنگام کشته شدند

در این گزارش آمده است که تعدادی از بازداشت شدگان از نوجوانان هستند که گفته اند تحت تاثیر جو موجود قرار گرفتند و همراه با دوستان خود در ناآرامی ها شرکت کردند و دست به غارت زدند.

اگرچه انتظار می رود دادگاه بدوی راسا به بسیاری از پرونده های اتهامی رسیدگی و با توجه به اختیارات خود، مجازات متهمان را تعیین کند، اما در چند مورد نیز قضات این دادگاه ها جرم فرد متهم را در حدی تشخیص داده اند که مستلزم ارجاع پرونده به دادگاه بالاتر بوده است.

دادگاه های بدوی حق صدور احکام مجازات های نقدی نسبتا سبک و حبس تا شش ماه را دارند اما می توانند پرونده هایی را که مستوجب احکام سنگین تری می دانند به دادگاه های بالاتر ارجاع دهند که به معنی روند طولانی رسیدگی قضایی است.

گفته می شود بسیاری از متهمان با توجه به بازداشت خود در حین ارتکاب جرم و به منظور اجتناب از محاکمات طولانی و همچنین، کاهش مجازات به خاطر همکاری با مقامات قضایی، در دادگاه بدوی اتهامات وارده را پذیرفته اند.

جلسه اضطراری مجلس - هشدار ایران

در حالیکه ناآرامی های روزهای اخیر در بریتانیا از جمله مهمترین اخبار رسانه های داخلی و بین المللی بوده است، دیوید کامرون، نخست وزیر، به منظور ارائه گزارش این حوادث و اقدامات دولت خود در مواجهه با آن در جلسه اضطراری مجلس عوام در روز پنجشنبه حضور می یابد.

 

دیوید کامرون در جلسه فوق العاده پارلمان اقدامات دولت در برخورد با ناآرامی ها را شرح خواهد داد

این دومین بار در جریان تعطیلات تابستانی مجلس در سال جاری است که نمایندگان برای شرکت در یک جلسه فوق العاده مجلس احضار می شوند. نخستین جلسه فوق العاده مجلس چند هفته پیش و در پی رسوایی شنود تلفنی توسط یک روزنامه بریتانیایی تشکیل شد.

آقای کامرون که روز سه شنبه و چهارشنبه در جلسات کمیته بررسی شرایط اضطراری کشور - کبرا - شرکت کرده بود، در نظر دارد تضمیم هایی را که برای مقابله با نا آرامی ها اتخاذ شده برای نمایندگان مجلس تشریح کند هر چند انتظار می رود احزاب مخالف، سیاست دولت را، به خصوص با توجه به سیاست کاهش بودجه نیروی پلیس، هدف انتقاد قرار دهند.

روز گذشته، نخست وزیر بریتانیا ضمن محکوم کردن کسانی که در این ناآرامی ها شرکت داشته اند، گفت که در صورت لزوم نیروی پلیس را به تجهیزات ضد شورش مانند ماشین آب پاش مجهز می کند و وعده داد که با کسانی که دست به تخریب، آتش سوزی و غارت زده اند برخورد قضایی خواهد شد.

نا آرامی های لندن از شب شنبه این هفته آغاز شد و در دو شب بعد، چند محله این شهر شاهد به آتش کشیده شدن ساختمان ها، خودروها و حمله به فروشگاه ها بودند در حالیکه به نظر می رسید پلیس از امکانات و نفرات کافی برای جلوگیری از این اقدامات برخوردار نیست.

حوادث اخیر باعث شده است تا برخی از ناظران و منتقدان دولت ائتلافی به رهبری حزب محافظه کار، برنامه های اعلام شده برای کاهش بودجه نیروهای پلیس را نامناسب اعلام کنند و گفته شده است که گروهی از نمایندگان حزب کارگر، حزب اصلی مخالف در مجلس، در ملاقات با مقامات وزارت کشور خواستار تعلیق اجرای برنامه کاهش بودجه نیروی پلیس لندن شده اند.

 

وزارت خارجه ایران از ایرانیان خواسته است به بریتانیا سفر نکنند

در مقابل، وزیر کشور تاکید داشته است که برنامه کاهش بودجه پلیس به توانایی این نیرو آسیبی نمی زند و نیک کلگ، رهبر حزب لیبرال دموکرات و معاون نخست وزیر، گفته است که ارتباط دادن بی نظمی های خیابانی به کاهش نفرات پلیس "کاملا مضحک" است زیرا هنوز این برنامه اجرایی نشده است.

در خبری دیگر در مورد ناآرامی های اخیر بریتانیا، سایت وزارت خارجه ایران با انتشار اطلاعیه ای، اوضاع در برخی نقاط بریتانیا را خطرناک توصیف کرده و از اتباع ایرانی خواسته است مگر در موارد ضروری، از سفر به این کشور خودداری کنند.

در این اطلاعیه آمده است که ایرانیایی که ناگزیر هستند به بریتانیا سفر کنند و یا در این کشور اقامت دارند باید از حضور در مناطق ناآرام خودداری ورزند.

مقامات و رسانه های جمهوری اسلامی ناآرامی های اخیر بریتانیا را حرکت اعتراضی مردم علیه حکومت این کشور دانسته و با متهم کردن دولت بریتانیا به سرکوب خشونت آمیز معترضان و نقض موازین حقوق بشر، خواستار رسیدگی مجامع جهانی به حوادث اخیر و محکومیت دولت بریتانیا شده اند.

در جریان ناآرامی های لندن، ماموران پلیس و حتی افراد عادی در مواردی هدف حمله قرار گرفتند و زخمی شدند و در بیرمنگام، سه مرد آسیایی تبار هنگام محافظت از محله خود در برابر مهاجمان، در برخورد یک اتومبیل با آنان، جان خود را از دست دادند.

راننده این اتومبیل بازداشت شده و به گفته پلیس، در ارتباط با احتمال اتهام قتل عمد تحت بازجویی است هر چند هنوز ارتباط این حادثه با ناآرامی ها در بیرمنگام مشخص نیست.

afshin7174 - ایران - تهران
به نوبه خودم با سیاست مداران انگلیس نصیحت میکنم که مردمتون رو نکشید و سعی کنید با مردم خودتون با مهربانی برخورد کنید. این رو از رو دلسوزی میگم به امید روزی که در انگلیس حقوق بشر رعایت بشه.
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

razmandeh - سوئد - استکهلم
از ایران یاد بګیرید !!!! هر کدام را به یک روز زندان در کهریزک محکوم کنید فتنه پایان می یابد !!! خودتون به اخوند ها تعلیم دادید حالا توش موندید !!
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

morid - ایران - بوشهر
مولا نا گوید. کس به زیر دمب خر خاری نهد خرنداند دفع ان بر میجهد بر جهد ان خار محکمتر زند عاقلی باید که خارش برکند. تاکی مردم جنتلمن وبا وقار وارام انکلیس رامشتی دزد ویا غارتگر مینامید .وضع مالیات سنگین بحران بدهیها بیکاری نژاد پرستی وسوالهای بی جواب شنود مکالمات کشتن خبر نگار وپرنس دایانا ودکتر کلی ....اینها ریشه ی مشکلاتند.لیوان ابجوتو کنار بزار و یه کم فکرکن اقای کامرون
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

ali1111 - ایران - تهران
morid - ایران - بوشهر. تو یا دیوانه ای یا خودت را زدی به دیوانگی...
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

ARTEMIS-SW - /فرانسه - پاریس
morid - ایران - بوشهر . مرید تازی???? داستانت را بفرست بالی وود هندوستان بجای هالیوود با چند اهنگ هندی می شود یک قیلم کمدی...
جمعه 21 مرداد 1390

دستان - ایران - تهران
اولا مثل اینکه بعضی از عضو های این سایت یکجورایی به اصطلاح از اعمال خلافی که فکر میکنند در کهریزک واقع شده و به دروغ به ذهنشان غالب کرده اند بدشون نیومده .شاید احساس میکنند دینی دارند که باید به هموطنانشان در داخل کشور ادا کنند .این خبرا نیست .دوما اینکه جلوی حق طلبی را نمیشود گرفت هر چند که در هر معرکه ای افراد فرصت طلب دست به کارهایی که باعث بی نظمی و اخلال در امنیت میشود میزنند ولی نمیشود تمام مخالفان را دزد و قاتل و اوباش خواند .بدانید ظلم و تبعیض همیشگی نیست و ظالمان محکوم به فنایند و دولت مردان غربی که در فتنه 88 توسط تعدادی فرصت طلب دست به اغتشاش زدند حالا این اغتشاشات و مکرها دامن خودشان را گرفت.
جمعه 21 مرداد 1390

مهدی کیانمهر - ایران - تهران
دستان - ایران - تهران- فتنه 88؟ مگه تابناک و رجا نیوز رو بستن که اینجا اومدی؟ شایدم چون رای ما رو دزدیدن میگی حکومت و دولت فتنه کرده؟آره؟ (-;. به آرتمیس میگم بخوردتا!!
شنبه 22 مرداد 1390

دستان - ایران - تهران
این فتنه (88) تا ابد لکه ننگش بر پیشانی فتنه گران خواهند ماند. اکثریت قاطع نیازی به این و آن ندارد.توهم رای دزدی یا فرار از واقعیت به هر حال ثابت شده هر وقت اکثریت بخواهند هر کسی را انتخاب میکنند .همانطر که در ریاست جمهوری دوره هفتم و هشتم دولت خاتمی با اکثریت قاطع پیروز شد .به هر حال بین بد (خاتمی) وبدتر(ناطق) بد پیروز شد ما هم به انتخاب اکثریت احترام گذاشتیم .اما بدا به حال کسانی که تحمل شکست را ندارند
دوشنبه 24 مرداد 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.