نظر سنجی جهانی بی‌بی‌سی و دید منفی نسبت به ایران

نظر سنجی جهانی بی‌بی‌سی و دید منفی نسبت به ایران

سخنان محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری ایران بارها واکنش های جهانی ایجاد کرده است

سنجش آرایی که سرویس جهانی بی بی سی هرساله انجام می دهد و نظر مردم جهان را در باره کشورهای مختلف جویا می شود امسال نشان می دهد که بر محبوبیت آفریقای جنوبی و برزیل افزوده شده است .

آلمان کماکان بعنوان محبوب ترین کشور جهان مقام اول را حفظ کرده است . حال آنکه منفی ترین نظر ها در مورد ایران، کره شمالی و پاکستان ابراز شده است .

بیش از بیست و هشت هزار نفر از بیست و هشت کشور جهان بین ماه های دسامبر 2010 تا فوریه 2011 توسط سازمان سنجش آرای جهانی در مورد تاثیر منفی و یا مثبت کشور ها بر عرصه جهانی و تصویری که از خود ترسیم می کنند مورد پرسش قرار گرفتند.

نتیجه این نظر سنجی نشان می دهد که میزان محبوبیت آفریقای جنوبی و برزیل بیشترین افزایش را داشته است.

دیدگاه مثبت در باره برزیل از چهل درصد در سال 2010 به چهل و نه درصد در سال 2011 افزایش پیدا کرده است.

به گفته خبرنگار بی بی سی برگزاری جام جهانی فوتبال در آفریقای جنویی و انتخابات ریاست جمهوری در برزیل دو رویدادی بوده که انعکاس وسیعی در جهان داشته است و احتمالا همین عوامل در آرای مردم جهان نیز تاثیر گذار بوده است.

یکی از عواملی که بر محبوبیت برزیل افزوده است روند دموکراتیک انتقال قدرت از لولا داسیلوا رئیس جمهوری پیشین به خانم دیلما روسف بود که اولین رئیس جمهوری زن در تاریخ این کشور است.

آلمان همچنان در نظر مردم جهان محبوب ترین کشورهاست و تصویر آمریکا هم برای چهارمین سال متوالی در نظر مردم جهان بهبود پیدا کرده است .

بیشترین نظر منفی در باره آمریکا در کشورهای مسلمان ابراز شده است .

با وجود این محبوبیت آمریکا در اندونزی تغییری قابل ملاحظه داشته و تا میزان پنجاه و هشت درصد بهبود پیدا کرده است .

مردم جهان در باره ایران ، کره شمالی و پاکستان منفی ترین دیدگاه را داشته و معتقدند تاثیر این سه کشور در عرصه جهانی بسیار منفی است .

دید مردم نسبت به ایران از سال 2006 به تدریج منفی تر شده است .

در مصر نگرش مردم به آمریکا که در سال 2010 بهبود پیدا کرده بود در نظر سنجی 2011 و پس از کناره گیری حسنی مبارک به سرعت تغییر پیدا کرد و تا پنجاه درصد منفی تر شد .

میزان محبوبیت بریتانیا هم بعد از برزیل بیشترین افزایش را دارد .

black chador - امریکا - ولدن
"با وجود این محبوبیت آمریکا در اندونزی تغییری قابل ملاحظه داشته و تا میزان پنجاه و هشت درصد بهبود پیدا کرده است .". هرچه مردم از اسلام دورتر میشن باهوشتر میشن.
دوشنبه 16 اسفند 1389

khosh bavar - ایران - یزد
انچه که عیان است . چه حاجت به بیان است ! کسیکه به افراد فامیلش احترام قائل نشه و روش مجازات را همیشه در درجه اول به اجرا بگذاره, چه توقعی باید از دیگران داشت که به افراد فامیل و رئیس خانه احترام بگذارند ?! به امید پیروزی عشق بر نفرت. شاد و محترم باشیم !
دوشنبه 16 اسفند 1389

1k adame sadegh - کانادا - تورنتو
نسبت به نظام اسهای عربی ولایت وفیح اسهالی ربطی به ایران و ملت ایران ندارد.چرا این سنجش متمرکز به اینکه چند در صد ایرانیان دولتشان را قبول دارند یا نه نمیگذارد تا متوجه شوند این حکومت اسهالی هیچ رابطی به ملت ایران ندارد. و همین روزها نابود خواهند شد.
دوشنبه 16 اسفند 1389

behnam2009 - انگلستان - لندن
black chador - امریکا - ولدن . کلا از دین, نه فقط اسلام.
دوشنبه 16 اسفند 1389

mobtakeran - ایران - شیراز
بی بی سی غلط کرده با اون جهانیان که معلوم نیست این امارهای. کذب و از کجاش در میاره ایران اسلامی محبوب قدرتمند و با عزت مثل شیر. جلو میرود ...
دوشنبه 16 اسفند 1389

1k adame sadegh - کانادا - تورنتو
mobtakeran - ایران - شیراز . از در عقب صندلی جلو....اره بزار جلو بره تا اب بندی بشه. ...همین روزها به جون علی چلاق کله پا میشند رو دستت میمونه اینقدر فشار به خودت نیار.
سه‌شنبه 17 اسفند 1389

borzoopersia - انگلستان - بیرمنگهام
ما که اصلا تعجب نکردیم چون هر روز داریم با این پدیده سر و کله میزنیم. آخه کشوری که داره با قوانین تازی های بدوی اداره میشه دیگه بهتر از این نمیشه. اگر شیرازی نبودم به اون شیرازی یه چیزی میگفتم. هم میهن همشهری شما که نسل اندر نسل پارسی و ایرانی هستی تو دیگه جرا؟
سه‌شنبه 17 اسفند 1389

aghakian - ایران - تهران
بی بی سی ها ها ها خود بی بی سی از همه جا در نیا بهش دید منفیش بیشتره .خداییش جوک خنده داری بود . دیگ به دیگ میگه روت سیاه. بی بی سی بلندگوی انگلیسه در مکر و حیله انگلیسیها و دروغ از سر و روش میباره.
چهار‌شنبه 18 اسفند 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • ترامپ : ناتو در این جنگ کنار ما نیست؛ نیازی هم به آن نداریم
  • +326ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +256اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +184ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +165فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد