سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶ فوریه ۲۰۱۰
اولین نتایج تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی:3500 میلیارد تومان،کسری بودجه امسال , وزیر رفاه بایدپاسخ دهد
خبر آنلاین :بحران در تامین اجتماعی و شستا در اولین اظهار نظر نایب رئیس کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی نشان از کسر بودجه 3500 میلیارد تومانی می دهد
امیدسلیمی بنی: نایب رئیس کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی می گوید اخبار موثقی در دست داریم که سال 89، صندوق تامین اجتماعی بیش از 3 هزار و 500 میلیارد تومان کسر بودجه دارد و این مبلغ در سال آینده به 5 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
هادی مقدسی، نماینده بروجرد و عضو کمیسیون اجتماعی در گفت و گو با خبر آنلاین توضیح داد: "بحران در همه لایه های تامین اجتماعی مشاهده می شود ولی انتصاب افراد و مدیرانی که بدون هیچگونه تخصص، سابقه کاری و تحصیل سکاندار این صندوق شده اند، باعث تشدید این بحران شده و برای همین از وزیر رفاه سئوال کردیم تا در مجلس حاضر شود و درباره این انتصابها، پاسخ دهد."
گفتنی است این چهارمین بار است که صادق محصولی، وزیر رفاه و تامین اجتماعی برای ادای پاسخ به سئوال نمایندگان به مجلس احضار شده و تاکنون 2 بار نتوانسته با جوابهایش، نمایندگان را قانع کند و چنانچه برای بار سوم، نتواند نماینده پرسشگر را قانع نماید، طبق آئین نامه داخلی مجلس، استیضاح وزیر به جریان خواهد افتاد.
مقدسی در ادامه افزود: "بیش از 30 میلیون نفر از آحاد جامعه، جزء بیمه شدگان اصلی و تبعی و به تعبیری سهامداران این صندوق محسوب می شوند و بحران در این صندوق بزرگ، بحران در کل جامعه را به دنبال خواهد داشت. هر چند نمی خواهم از واژه سوء مدیریت برای مدیران فعلی استفاده کنم، ولی به نظر می رسد هیچگونه برنامه و استراتژی برای برون رفت از این وضعیت در آنها وجود ندارد."
به گفته این نماینده مجلس، هر چند وزیر رفاه در حضور قبلی اش در مجلس گفت که بیش از 1100 میلیارد تومان سود شرکتهای سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) بوده، ولی با در نظر گرفتن نسبت سود به سرمایه این شرکتها که طبق اعلام شستا، بیش از 15 هزار میلیارد تومان است، سود تنها 8درصد را شامل می شود و این یعنی میرایی سرمایه و اقتصاد در این شرکتها.
این نماینده مجلس می گوید کارشناسان اقتصادی می دانند حداقل سود شرکتهای سرمایه گذاری برای سرمایه های در گردش خود، حداقل باید بالای 20 درصد باشد تا زیان نکنند، ولی تامین اجتماعی، عملا با گماردن نیروهای غیر تخصصی و ناکارآمد باعث ضرر و زیان سرمایه هایش می شود.
قرار است صادق محصولی برای پاسخگویی به 17 سئوال از نمایندگان مجلس در کمیسیون اجتماعی و صحن علنی حاضر شود.
|
بابک - ایران - سبزوار
|
دزد ترین و کثافت ترین سازمان تامین اجتماعی است و هیچ خدماتی نمی دهد 30 درصد حقوق کارگران را می دزدد. |
سهشنبه 26 بهمن 1389 |
|
|
sourena.de - آلمان - اشتوتگارت
|
مقام عظمای وقاحت سد علی گدا با چه منطقی ایران رو ژاپن دوم بحساب میاره؟!!! حتما منظورش کسری بودجه و بدهکاریهای ایران برابر بودجه و سرمایه های ژاپنه!!! بیخود نیست سد علی گدای شیره ای به مقام عظمای وقاحت رسیده!!! بقول صمدآقا هیشکی نمیتونه مثل سد علی گدا وقیح باشه. |
سهشنبه 26 بهمن 1389 |
|
|
h.k - دانمارک - اودا
|
بایدگریست.ملت ایران خیلی بدبخت وبی وجودند.این مبلغ همه علناغارت شده.چون دراین سی ودوسال همیشه بوده.واگرباوجدانی پیداشده وخواسته حرفی بزند.گفته اندبه مصلحت نظام نیست.واوراهم یابه اینراه کشانده یاکشته یا........کردهاند.ملت ایران تاکی میخواهند تحمل کنند.اهای مجلسیان بیشرف چکاره هستید.بگوید.مرک برموسوی وکروبی. |
چهارشنبه 27 بهمن 1389 |
|