اشتباه باشگاه پرسپولیس؛ سامل سعید سهمیه زیر ۲۳ سال نیست

اشتباه باشگاه پرسپولیس؛ سامل سعید سهمیه زیر 23 سال نیست

مدافع تیم ملی عراق برخلاف اعلام و تصور مسئولان باشگاه پرسپولیس جزء سهمیه زیر 23 سال محسوب نمی‌شود.

پس از مصدومیت محمد پروین، مسئولان باشگاه پرسپولیس با درخواست دایی سعی کردند جایگزینی را برای این بازیکن در نظر بگیرند. با خارج شدن نام محمد پروین از لیست پرسپولیس این تیم می‌تواند یک بازیکن زیر 23 سال جذب کند و از همین رو این باشگاه با سامال سعید عراقی وارد مذاکره شد.

سامال سعید پس از صحبت‌های اولیه با مسئولان پرسپولیس وارد ایران شد تا مذاکرات نهایی را با قرمزپوشان انجام دهد اما پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شد این بازیکن متولد 7 ژانویه 1986 است. البته در برخی منابع تاریخ تولد این بازیکن سال 1987 ذکر شده که اگر این موضوع را هم در نظر بگیریم باز هم سامال سعید بالای 23 سال ‌(24 ساله) است و بدین ترتیب نمی‌تواند جزء سهمیه زیر 23 سال باشد.
این در حالی است که باشگاه پرسپولیس به عنوان بازیکن زیر 23 سال با او مذاکره کرده به طوری که سایت باشگاه پرسپولیس در این باره نوشته است: "سامال سعید بازیکن زیر 23 سال است که در صورت توافق به جای محمد پروین اضافه می‌شود. " با این شرایط سامال سعید نمی‌تواند به عنوان بازیکن زیر 23 سال برای پرسپولیس به میدان برود و اگر قرمزپوشان بخواهند این بازیکن را جذب کنند فقط باید در لیگ قهرمانان آسیا از او استفاده کنند. پرسپولیس دو جای خالی در لیست خود برای لیگ قهرمانان آسیا و یک جای خالی برای لیگ برتر و جام حذفی دارد که باید بازیکن زیر 23 سال جذب کند.

ashkan_m2013 - ترکیه - استانبول
از لنگیها چنین کارهایی بعید نیست:))
پنج‌شنبه 14 بهمن 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران