اقدام به هواپیماربایی در مسیر پرواز تهران ـ دمشق

اقدام به هواپیماربایی در مسیر پرواز تهران ـ دمشق

فارس: ماجرای هواپیما ربایی با سلاح سرد با دستگیری متهم مدعی به بمب‌گذاری در پرواز تهران ـ دمشق خاتمه یافت.

سحرگاه امروز در مسیر تهران دمشق ماجرای یک هواپیماربایی توسط فردی با سلاح سرد که ادعای بمب گذاری و ربایش هواپیما را داشت، آغاز شد.وی مدعی شده بود: من هواپیما را بمب‌گذاری کرده و می‌خواهم آن را در اختیار قرار بگیرم.نیروهای امنیتی در هواپیما بلافاصله واکنش نشان داده و او را دستگیر کردند.پس از بررسی ها آشکار شد که هواپیما فاقد هرگونه بمبی بوده است.این هواپیما بدون هر گونه حادثه‌ای سلامت در مقصد دمشق به زمین نشست.

majid63 - فرانسه - پاریس
اینها به القاعده در نیجریه سلاحهای مختلف فرستادن و ایران محکوم اعلام شده !؟. و ابن خبر به همه دنبا اعلام شده و ایران مثل عربستان سعودی دومین کشور و از جهتی اولین کشور که به القاعده کمک می کنه. حالا با این عمل و خبر چندرغاز می خواهد نشان بدهد ما هم مورد حمله قرار گرفتیم سر خبرگذاران با این مشغول کنه...وقتی عقرب در وسط آتش خودشو می بینه که جونش در خطره به خودش نیش میزنه.
شنبه 6 آذر 1389

green_power - اتریش - وین
همه دیوانه شدن به خدا!
شنبه 6 آذر 1389

louisette - فرانسه - مارسی
باور کردن این ادعا مشکل است.
شنبه 6 آذر 1389

خانه به دوش - سوئد - استکهلم
واقعا حیف از اسم قشنگ ایران که روی این درشکه ها مینویسند هیچی تابستان گذشته شروع پرواز از تهران به سوئد در آسمان ایران نیم ساعت بال بال زده اعلام میکند که هواپیما دچار نفص فنی نمیگه موتورش کمه هیچی با شرمندگی برمیگرده باند فرودگاه و همین نقص کوچک 5 ساعت به طول می انجامد. باز جای شکر که در آسمان آتش نگرفت وکرنه میگفتند. بمبگذار انتحاری بوده لذا خواهشن از ایرانیهای عزیز که توبه کنید,,,فقط ترانزیتی خط ترکیه. عشق. صفا. حال. مرام .
یکشنبه 7 آذر 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +239شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +208حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +192بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +134تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +123شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +117امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +87«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +81حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +79کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید