وزارت بازرگانی جمهوری اسلامی تحریم ایران از سوی امارات را تکذیب کرد


وزارت بازرگانی جمهوری اسلامی تحریم ایران از سوی امارات را تکذیب کرد

یکی از معاونان وزارت بازرگانی جمهوری اسلامی روز چهارشنبه اعلام کرد که امارات متحده عربی با تحریم‌های تازه علیه ایران «هم‌سو نشده است» و مسدود شدن حساب‌های بانکی عده‌ای ایرانی در دوبی «ربطی به تحریم‌های اخیر نداشت».

اشاره بابک افقهی، معاون توسعه خارجی وزارت بازرگانی، به صدور حکم مسدود شدن چندین حساب بانکی مربوط به ایرانی‌ها در دوبی است که خبر آن در هفته نخست تیرماه گذشته منتشر شد. روزنامه محلی «امارات بیزینس دیلی» در آن زمان اعلام کرد که بانک مرکزی امارات متحده عربی در راستای اجرای دور تازه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، دستور مسدود شدن ۴۱ حساب بانکی مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی را صادر کرده است. بنا بر گزارش‌ها، بانک مرکزی امارات در بخشنامه‌ای در این زمینه همچنین از تمام بانک‌ها، صرافی‌ها، و شرکت‌های سرمایه‌گذاری و مالی در امارات خواسته بود که از پرداخت پول به اشخاص حقیقی و حقوقی که نام آنها در فهرست قطعنامه چهارم سازمان ملل علیه ایران دیده می‌شود خودداری شود. اکنون معاون وزارت بازرگانی جمهوری اسلامی با تکذیب این خبر اعلام کرده است که «در ارتباط ما با کشور امارات هیچ اتفاقی نیفتاده است». دلیلی که بابک افقهی، معاون این وزارتخانه، برای تکذیب این امر آورده این است که «در کمیته‌ای که در وزارت بازرگانی برای بررسی تحریم‌ها تشکیل شده گزارشی از کشور امارات نبوده است». آقای افقهی همچنین در مورد مسدود شدن حساب‌های بانکی مذکور در امارات توضیح داده است که دلیل انسداد این حساب‌ها تحریم‌های اقتصادی و سیاسی علیه ایران نبوده است. «آن چیز دیگری بود و ربطی به تحریم‌های اخیر نداشت». تکذیب اعمال تحریم از سوی کشور امارات علیه ایران در حالی است که، به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، «مقامات ایرانی و اماراتی تایید کرده بودند که امارات ۴۱ حساب بانکی متعلق به ایرانیان مقیم امارات را توقیف کرده و در پی آن مقامات بخش خصوصی ایران هشدار دادند که روند تجارت ایران با این کشور کاهش خواهد یافت». بعدا مدیرکل خلیج فارس و خاورمیانه وزارت خارجه ایران نیز با تکذیب این خبر اعلام کرد که «شرکت‌های ایرانی در امارات به فعالیت خود ادامه می‌‌دهند». شورای امنیت سازمان ملل متحد، نوزدهم خردادماه، چهارمین قطعنامه تحریمی علیه جمهوری اسلامی ایران را از تصویب گذراند که در چارچوب آن محدودیت‌هایی در مورد یک دانشمند هسته‌ای، ۲۲ شرکت که به ارتباط داشتن با برنامه‌های اتمی و موشکی ایران متهم شده‌اند، ۱۵ مؤسسه متعلق به سپاه و سه نهاد زیر مجموعه خطوط کشتیرانی ایران، وضع شده است. جمهورى اسلامى ایران از سال‌ها پیش روابط تجارى گسترده‌اى با امارات متحده عربى دارد، به طورى که حجم مبادلات تجارى دو کشور به حدود ۱۰ میلیارد دلار در سال مى‌رسد که بیشتر آن به صادرات مجدد کالا از دوبى به ایران مربوط مى‌شود. به گزارش خبرگزاری ایسنا، امارات سومین شریک تجاری ایران در بین کشورهای مقصد کالاهای صادراتی و اولین شریک ایران در بین کشورهای مبدا کالاهای وارداتی است.

آینه - انگلیس - لندن
مسدود شدن حساب‌های بانکی عده‌ای ایرانی در دوبی «ربطی به تحریم‌های اخیر نداشت!!!!!! . پس به چی ربط داشت? اهان چون اقتصاد دبی خراب شده خواستن از پول کلان ایرانیها در بانک هاشون استفاده کنند تا کمک خرجشون باشه.
چهار‌شنبه 3 شهریور 1389

bavar88 - هلند - امستردام
مسدود شدن چند تا حساب مفتخور که پول مردم ایران را توی این کشورهای عربی حیف ومیل کرده اند نباید هم نگرانی باشه بلکه خوشحالی هم داره...ولی اگه بشه اون پول ها را به ایران برگردوند خیلی خوب می شد. یک مشت رانت خوار که خون مردم را کرده اند توی شیشه و قراره که احمدی نژاد به حساب اونها برسه....
چهار‌شنبه 3 شهریور 1389

mehrabooon - ایران - تهران
این خبر رو چه کسی باید تکذیب کنه شما یا اماراتیها!دروغگوها..
چهار‌شنبه 3 شهریور 1389

Black Chador - امریکا - ولدن
بله اقای افقهی بهتر از مسئولان دوبی از تصمیمهای مسئولان دوبی خبر داره. زنده باد اوبامای اخوند کش مرگ بر علی چکه ای. نابود باد رژیم تازی صفت اسلامی در ایران.
چهار‌شنبه 3 شهریور 1389

milad_v v v - ایران - تهران
اینا فقط تکذیب میکنن..
چهار‌شنبه 3 شهریور 1389

poriyaye_vali - قطر - دوحه
bavar88 - هلند - امستردام ...و قراره که احمدی نژاد به حساب اونها برسه. اونوقت کی قراره به حساب خود احمدی نژاد برسه؟؟؟؟؟؟
چهار‌شنبه 3 شهریور 1389

Punisher - ایران - شیراز
خاک بر سر سران حکومتی ایران / نیم وجب کشور امارات که اگه 2 تا خمپاره بزنن توش / سوراخ میشه و میره زیر آب / تو رژیم گذشته اصلا رو نقشه نبود / حالا از صدقه سری این حکومت اسهالی و جو حاکم بر ایران / به نان و نوایی رسیده و هی زر زیادی هم میزنه.......!!!!!
چهار‌شنبه 3 شهریور 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • ترامپ : ناتو در این جنگ کنار ما نیست؛ نیازی هم به آن نداریم
  • +326ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +256اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +184ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +165فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد