سن ابتلا به سرطان سینه در ایران ۱۲ سال زودتر از سایر کشورها

سن ابتلا به سرطان سینه در ایران 12 سال زودتر از سایر کشورها

ایلنا: رئیس بیمارستان امام خمینی سن شیوع این بیماری را در کشور 10 تا 12 سال زودتر از سایر کشورها دانست و گفت: جوانان در ایران بیشتر از میانسالان مبتلا می‌شوند و متاسفانه هنگامی مراجعه می‌کنند که مرحله بیماری بسیار بالا است، 65 درصد بیمارانی که تشخیص داده می‌شوند بیماری در آنها گسترش یافته است.

احمد کاویانی افزود: شایع‌ترین بیماری سرطان بین زنان کشور سرطان پستان است که سالیانه هفت هزار مورد جدید به مبتلایان اضافه می‌شود و در مجموع 40 هزار مبتلا به این سرطان در کشور وجود دارد.وی ادامه داد: هزینه درمان و تشخیص این بیماری در سرانه سلامت کشور نسبت به سایر کشورها کمتر است و این در حالی است که بیمه پوشش مناسبی در برخی موارد نمی‌دهد وگاهی ممکن است به دلیل هزینه بالای درمان در بخش دولتی مردم توان پرداخت نداشته باشند.وی تصریح کرد: داروهایی که برای درمان این سرطان استفاده می‌شود اغلب بیمه نیستند و ده‌ها میلیون تومان برای شخص هزینه در بر دارد.این درحالی است که داروهای درمانی سرطان سینه بیشتر وارداتی استکاویانی میانگین سن ابتلا به سرطان سینه را در کشورهای غربی بین افراد 50 تا 60 ساله دانست و گفت: در ایران میانگین سن ابتلا بین افراد 40 تا 50 ساله است.وی سابقه خانوادگی و عامل ژنتیکی را در کشور بیش از سایر عوامل در ایجاد این بیماری موثر دانست و گفت: ژنتیک بین شش تا 10 برابر بیش از سایر عوامل باعث سرطان سینه می‌شود و سایر عوامل شاید درصد ابتلا را 8/1 افزایش دهد.رئیس بیمارستان امام خمینی برخلاف سرطان‌ها توزیع جغرافیایی را در ایجاد این بیماری موثر ندانست و گفت: در همه جای کشور سرطان سینه توزیع همگن دارد و نمی‌توان شهری را نام برد که بیشترین ابتلایان به این سرطان را در خود داشته باشد اما به هر صورت شبکه سرطان وزارت بهداشت در این خصوص ماموریت جمع‌بندی اطلاعات را به مرکز تحقیقات جهاد دانشگاهی سپرده است.

شکلات - ایران - تهران
بیائید همه با هم از ته قلب برای همه مریض ها دعا کنیم تا زود زود خوب بشن . به خصوص اونهایی که نون آور خونه و خونواده یی هستن . امیدوارم هیچ بیمارستانی روی تختش بیمار نباشه ( آمین ). برای مامان من هم دعا کنید .
دوشنبه 1 شهریور 1389

afshin7174 - ایران - تهران
تعداد سرطانی ها در آمریکا بیشتر از جوامع دیگه هست اینو هم بنویسید بد نیست
دوشنبه 1 شهریور 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
قورمه سبزی پر چربی و غیبت بعد از غذا دوست شماره یک سرطان ! چرا این چند روزی به غذای ایرانی گیر دادم ? از ان فسنجان همیشه سیاه رنگ بگیر تا این قورمه سبزی, غذاهای محبوب ایرانیها !!
دوشنبه 1 شهریور 1389

axlll - امریکا - سانتا مونیکا
خوب چون این ممه ها رو لولو نمیبره
دوشنبه 1 شهریور 1389

dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
شکلات - ایران - تهران الهی امین چشم حتما دعا میکنم امیدوارم این سرطان از ریشه ساقط شه الهی امــــــــــــــــــــین
دوشنبه 1 شهریور 1389

شکلات - ایران - تهران
dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان * ممنونم . به امید شفای همه بیمارها
سه‌شنبه 2 شهریور 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +143فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی