کاشت ناخن از نظر پزشکی مردود است
کاشت ناخن از نظر پزشکی مردود است
دکتر سعید کشاورز، متخصص پوست مو و زیبایی در گفتگو با " سلامت نیوز" اظهار داشت:
کاشت ناخن از نظر پزشکی غیر قابل قبول و رد شده است و به دلیل عوارض بلند مدتی که دارد، به هیچ وجه توصیه نمیشود، مگر در مواقع خاص که ناخن به طور کامل از بین رفته است و به روحیه بیمار لطمه وارد می کند.
کاشت ناخن معمولا در آرایشگاه ها و توسط افراد غیر ماهر انجام میشود که اگر اصول بهداشتی در این گونه مواقع رعایت نشود، فرد را در معرض ابتلا به انواع بیماریهای ویروسی و خونی قرار خواهد داد.
کاشت ناخن مصنوعی باعث نرسیدن اکسیژن کافی به بافت ناخن، تغییر رنگ و کدر شدن آن، رشد کم ناخن، عفونت، حساسیت، التهاب دور ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر آن میشود.
ناخن های مصنوعی توسط چسب های شیمیایی خاص و با ماندگاری طولانی، بر روی بافت ناخن میچسبند که علاوه به ایجاد کدری، باعث ترک و شکاف بر روی ناخن میشوند.
البته این چسب های شیمیایی نیز زمینه التهاب، حساسیت، پوسته پوسته شدن، قرمزی، خشکی و خارش شدید بافت اطراف ناخن را فراهم میآورند.
در صورت استفاده ی طولانی مدت از ناخنهای مصنوعی ، بافت طبیعی ناخن به دلیل نازک شدن تغییر شکل میدهد.
همچنین کاشت ناخن و استفاده از چسب های شیمیایی عوارض گوناگونی نظیر عفونتهای معمولی و قارچی، تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به همراه خواهند داشت.
برداشتن این ناخن ها به دلیل استفاده از چسب های شیمیایی با دوام، به سختی انجام میشود که نازک شدن و از بین رفتن صفحه اصلی ناخن از جمله عوارض این کار است.
عوارض کاشت ناخن معمولا در مرحله برداشتن آن بروز می کند و تا مدت ها میتواند فرد و سلامتی و زیبایی ناخن هایش را تحت تأثیر قرار دهد. به همین دلیل کاشت ناخن از نظر متخصصان پوست و مو مردود است و توصیه نمیشود.
|
|
|
|
|