از ادعای تعرض تا اعتراف ‌به سرقت ماشین

از ادعای تعرض تا اعتراف‌ به سرقت ماشین

دختر جوانی که با ادعای آزار و اذیت 2 مرد جوان را به دادگاه کشانده بود ، در حضور قاضی به سرقت خودروی آن 2 مرد اعتراف کرد.

به گزارش فارس ،‌ اواخر بهمن سال گذشته مأموران کلانتری 156 افسریه هنگام گشت‌زنی در بزرگراه افسریه متوجه درگیری دحتر جوانی با 2 پسر شدند.

دختر جوان به مأموران پلیس گفت این 2 پسر با اوایل شب با نیت مسافرکشی او را سوار کرده ولی او را به زور به خانه‌ای برده و مورد آزار و اذیت قرار داده‌اند.

یکی از متهمان با تکذیب ادعای دختر، به مأموران گفت: ما با این دختر دوست هستیم و او از صبح امروز با ما همراه بود. ما برای شام به فشم رفتیم و بعد از آن به خانه ما برگشتیم. داخل خانه متوجه رفتارهای مشکوک او شدم و در یک لحظه متوجه شدم دختر جوان از خانه خارج شده و سوئیچ ماشین مرا هم با خود برده است. به سرعت از خانه خارج و متوجه شدم که این دختر خودروی من را سرقت کرده است. در یک لحظه موفق شدم ماشین را در بزرگراه متوقف کنم و با او درگیر شدم.

با توجه به اظهارات متناقض متهمان، مأموران به رستوران مورد ادعای مردان جوان در فشم رفته و صاحب رستوران حضور آنها را در آنجا تأیید کرد اما درباره حضور دختر جوان در رستوران ابراز تردید کرد.

با توجه به موضوع مورد شکایت دختر جوان، پرونده به شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران ارجاع داده شد.

دختر جوان در روز رسیدگی به این پرونده در حضور قاضی ساعی، رئیس شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران گفت: موضوع شکایت من از اساس دروغ است و من قصد سرقت خودروی آنها را داشتم.

مرد جوانی که دختر قصد سرقت خودرویش را داشت ، گفت: با وجود اینکه می‌دانستم شکایت این دختر دروغ است، من حتی برای اینکه آبرویم نرود، خودرو را به نام او کردم.

بعد از اظهارات طرفین پرونده، قاضی ساعی ختم جلسه را اعلام و 2 مرد جوان را از اتهام تبرئه کرد.

قاضی ساعی با تذکر نسبت به طرح شکایات واهی از سوی برخی از مردم، گفت: اعلام شکایات واهی باعث اتلاف وقت مأموران پلیس و قوه‌قضاییه می‌شود و مطرح‌کنندگان شکایات واهی باید بدانند که آنها به دلیل شکایت واهی قابل پیگرد قانونی هستند.

sepinods - کویت - کویت
چه اسان شده روابط دختر و بسر با اینکه اعتراف کردند باز هم نتیجه این شد که حق رو به اقایان بدهند.
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

سلمک - ایران - تهران
اخه نکه از صبح تا شب هی دارن به امور مهم مملکتی و مردم میرسن وقت برای شکایات واهی ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جل الاخالق
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
ور پریده....
چهار‌شنبه 22 اردیبهشت 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند