درخواست طلاق ۳۰ سال بعد از جدایی

درخواست طلاق 30 سال بعد از جدایی

زنی که 30 سال قبل شوهرش از کشور فرار کرده بود ، با مراجعه به دادگاه تقاضای ثبت طلاق داد.

 زن میانسالی با حضور در شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده ، بعد از 30 سال جدایی از همسرش ، درخواست طلاق داد.

زن میانسال به قاضی عموزادی رئیس شعبه 268 دادگاه خانواده گفت: 32 سال قبل با مردی که پزشک هسته‌ای پاکستانی بود و برای مسافرت به ایران آمده بود ، آشنا شدم.مدتی بعد از آشنایی، وی به خواستگاری آمد و با توجه به شغل مناسب وی و همچنین داشتن مذهب مشترک ، پدرم با این ازدواج موافقت کرد و من با مهریه 300 سکه مهریه به عقد او درآمدم.

زن میانسال در ادامه اظهاراتش گفت: 2 سال از ازدواج ما گذشته بود که عراق به ایران حمله و جنگ را آغاز کرد. شوهر من هم با توجه به وضع پیش آمده بدون من و به صورت غیرقانونی از کشور گریخت.2 سال بعد از جنگ به همراه 2 فرزندم برای مسافرت به کشور سوئد رفته بودیم که متوجه شدم شوهرم هم در آن کشور اقامت دارد. با زحمت فراوان او را پیدا کردم و از او خواستم که به ایران بیاید و به صورت رسمی از هم جدا شویم اما او قبول نکرد و من هم به ناچار در همان کشور و با قوانین موجود در آنجا، از شوهرم جدا شدم. مدتی بعد هم شنیدم که با زنی مکزیکی ازدواج کرده است.

زن میانسال با بیان اینکه چند سال است برای زندگی به آمریکا مهاجرت کرده است، گفت: برای رفت‌وآمد به ایران و به دلیل اینکه طلاق ما به صورت شرعی و طبق قوانین ایران ثبت نشده است، دچار مشکل هستم و تقاضای صدور حکم طلاق دارم. تمام حقوق خود را می بخشم و تنها خواهان صدور حکم طلاق هستم.

قاضی عموزادی نیز بعد از شنیدن اظهارات زن میانسال، اعلام نظر درباره این پرونده را به آینده موکول کرد.

leila leila - سوئد - گوتنبرگ
قاضی عموزادی نیز بعد از شنیدن اظهارات زن میانسال، اعلام نظر درباره این پرونده را به آینده موکول کرد. ادم میمونه چی بگه. مگه نظری هم میشه داد اقای قاضی???? 30 سال بس نیست???
جمعه 3 اردیبهشت 1389

پریستوک - ایران - تهران
leila leila - سوئد - گوتنبرگ از کجا معلوم زنه راست بگه که شما توقع داری همون لحظه حکم طلاق جاری شه
شنبه 4 اردیبهشت 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +288کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +236اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +225مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +218روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +207اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +152شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +151سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند
  • +145نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: به جنایت مزدورانی که مانع درمان مجروحان می‌شوند رسیدگی خواهد شد