اتفاقی نادر در انتصابات تاریخ ورزش ایران

اتفاقی نادر در انتصابات تاریخ ورزش ایران

آمار جابجایی ها در سازمان تربیت بدنی به مدیریت علی سعیدلو آن هم در مدت زمانی حدود ۶ ماه، در تاریخ ورزش کشور - قبل و بعد از انقلاب- بی سابقه است

علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی، امروز دو رییس فدراسیون و دو مدیر کل تربیت بدنی دیگر را تغییر داد.

سعیدلو با برکناری عیسی اسحاقی رییس فدراسیون گلف، کیکاووس سعیدی را به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب کرده است. امیر مجد آرا هم به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش های همگانی، جایگزین عزالدین حیدری شده است.

طی ۶ ماه گذشته که سعیدلو به این سمت منصوب شده است، روسای فدراسیون های وزنه برداری، شمشیربازی، هندبال، شطرنج، بدمینتون، فدراسیون بیماری های خاص، دوچرخه سواری، بولینگ، پزشکی ورزشی، ووشو، شنا شیرجه و واترپلو، پینگ پنگ، کاراته، ایروبیک و اسکواش را تغییر داده است.

به این ترتیب و با تغییر در فدراسیون های گلف و ورزش های همگانی، روسای ۱۷ فدراسیون طی شش ماه گذشته تغییر کرده اند. آماری که در هیچ یک از کشورهای صاحب ورزش جهان نمی توان نظیر آن را پیدا کرد.

سعیدلو که چهارم شهریور پارسال، حکم ریاست سازمان تربیت بدنی را از محمود احمدی نژاد گرفت، طی این مدت کلیه معاونت های زیر مجموعه اش در سازمان تربیت بدنی را نیز تغییر داده است.

انتصاب مسئولین جدید برای حراست، روابط عمومی، امور بین الملل، شورای راهبردی، ارتباطات و امور فرهنگی، مرکز توسعه قهرمانی، دفتر نوسازی و تحول اداری، دفتر برنامه ریزی و نظارت، آموزش تحقیقات، مدیر کل دفتر، امور بانوان، دفتر ارزیابی، فنی مهندسی، توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، دفتر استعداد یابی، دفتر امور مشترک فدراسیون ها، ستاد مبارزه با دوپینگ و نمونه های دیگر، از جمله تغییرات گسترده سعیدلو طی شش ماه گذشته است.

رییس سازمان ورزش، ۳۰ آبان پارسال در همین رابطه به سایت این سازمان گفت فصلی جدید در ورزش کشور آغاز شده. فصل شایسته سالاری که غایت آن، رشد همه جانبه ورزش کشور خواهد بود.

۴ استان در ۱۱ ماه، رکورد بی نظیر آقای اسبقیان

سعیدلو قبل از سال نو، محمود شمسی پور را به سمت مدیرکل تربیت بدنی چهار محال و بختیاری منصوب کرد.

او همچنین همت هادیان را به عنوان مدیرکل تربیت بدنی استان سمنان برگزید.

سعیدلو در این هفته، صخراوی، رییس تربیت بدنی خوزستان را برکنار و حمید گرشاسبی معاون تربیت بدنی استان را به جای او منصوب کرد.

رییس سازمان تربیت بدنی، رشید خدابخش را به عنوان مدیرکل تربیت بدنی استان اصفهان منصوب کرده است. خدابخش پیش از این مدیر کل تربیت بدنی استان فارس بود.

در این بین، شروین اسبقیان به عنوان مدیرکل تربیت بدنی استان آذربایجان شرقی منصوب شده است.

نگاهی به پیشینه آقای اسبقیان نشان می دهد که او از اردیبهشت ۱۳۸۸ تا امروز، طی مدت ۱۱ ماه در ۴ استان به عنوان مدیر کل تربیت بدنی استان ها منصوب شده است. پیش از آقای اسبقیان، مدیر دیگری در تاریخ ورزش ایران نتوانسته بود چنین رکوردی به جا بگذارد.

۱۶ اردیبهشت پارسال، شروین اسبقیان، مدیر کل سابق تربیت بدنی استان اردبیل بود. اما آن روز به عنوان سرپرست تربیت بدنی استان تهران منصوب شد.او توسط محمد علی آبادی، جایگزین علیرضا مددی شد که اخباری درباره تخلفات مالی او و زیر مجموعه اش در رسانه های دولتی منعکس شده بود.

اما چهارم آبان ۱۳۸۸، سعیدلو تصمیم گرفت سیدرضا افتخاری را به عنوان مدیرکل تربیت بدنی استان تهران منصوب کند. سعیدلو پیش از آن، با صدور حکمی شروین اسبقیان را مجدداً به‌ عنوان مدیر کل تربیت بدنی استان اردبیل منصوب کرد.

با این حال، بازگشت مجدد اسبقیان به اردبیل هم چندان دوامی نداشت و او پس از ۶ ماه، به سمت مدیر کلی تربیت بدنی یک استان دیگر منصوب شد.

اسبقیان حالا مدیرکل تربیت بدنی آذربایجان شرقی است. او جایگزین فخاری مدیرکل مستعفی تربیت بدنی آذربایجان شرقی شده است.

آمار جابجایی ها در سازمان تربیت بدنی به مدیریت علی سعیدلو آن هم در مدت زمانی حدود ۶ ماه، در تاریخ ورزش کشور - قبل و بعد از انقلاب- بی سابقه است.

منتقدان سازمان تربیت بدنی می گویند، سرعت تغییرات و خانه تکانی گسترده سعیدلو در ورزش کشور به قدری شتابزده است که نمی توان ادعای کارشناسی بودن اغلب این تغییرات را پذیرفت.

shown - امریکا - دیترویت
عجب خرتوخریه(اخوندتواخوندیه)
شنبه 21 فروردین 1389

ممقلی - ایران - شیراز
خاک بر سر نظام ودارو دسته اش
شنبه 21 فروردین 1389

ukguy4u - بریتانیا - لندن
در جمهوری اسلامی هیچی نادر نیست !
شنبه 21 فروردین 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +382رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +281کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +226اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +211مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +207شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +198روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +185اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +181شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +175ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +159کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند