حسین مرعشی به طور موقت آزاد شد

حسین مرعشی به طور موقت آزاد شد

حسین مرعشی سابقه نمایندگی در دوره های پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی را دارد

دادستان تهران از آزادی و اعطای مرخصی به حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی و رئیس پیشین سازمان میراث فرهنگی خبر داده است.

عباس جعفری دولت آبادی در گفت و گو با خبرگزاری فارس که به سپاه پاسداران نزدیک است، این موضوع را اعلام کرده و خبرگزاری ایرنا، خبرگزاری رسمی دولت این آزادی را به دست های پنهان نسبت داده است.

این خبرگزاری نوشته است که مرجع قضایی، بر اساس یک "درخواست نامعلوم" دستور مرخصی آقای مرعشی را داده است.حسین مرعشی از وابستگان اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

آقای دولت آبادی گفته است با توجه به رسیدن نوروز، آقای مرعشی تا پایان تعطیلات بهاری (چهارده فروردین) آزاد است.دادستان عمومی و انقلاب تهران دلیل این کار را "توجه به امور انسانی" خوانده است.

حسین مرعشی که سابقه نمایندگی در دوره های پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی را دارد، توسط دادگاه بدوی به یک سال زندان محکوم شده و روز پنجشنبه، بیست و هفتم اسفند، پس از تائید رای در دادگاه تجدید نظر، بازداشت و روانه زندان شد.

طبق گزارش ها، آقای مرعشی در دادگاه اولیه علاوه بر یک سال حبس، به شش سال محرومیت از فعالیت حزبی و اجتماعی محکوم شده است.طی روزهای گذشته، شماری از چهره های سیاسی و دانشجویی بازداشت شده در ایام پس از انتخابات ریاست جمهوری از زندان به طور موقت آزاد شده اند. شماری از فعالان سیاسی، اجتماعی، دانشجویی و حقوق بشر مشمول این آزادی نشده اند که خانواده های این افراد خواهان آزادی آنها شده اند.

cat - اتریش - وین
مگه میدونین امور انسانی یعنی چی اخه
یکشنبه 1 فروردین 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا