چهارشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱ آوریل ۲۰۰۹
محمد اولیایی فر وکیل دادگستری بازداشت شد
کلمه: محمد اولیایی فر وکیل پایه یک دادگستری و از مسئولان سابق مجموعه فعالا حقوق بشر در ایران صبح امروز در پی احضار به دادگاه انقلاب جهت اجرای حکم بازداشت شد.
به گزارش هرانا، محمد اولیایی فر، وکیل پایه یک دادگستری و ممسئول سابق واحد تحقیق و آموزش مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران صبح امروز در پی احضار به دادگاه انقلاب در این محل حضور یافت که نیروهای امنیتی با بازداشت نامبرده تحت عنوان اجرای حکم یکسال زندان ایشان که به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به قوه قضائیه بود وی را به نقطه نامعلومی منتقل کردند.
محمد اولیایی فرد پیشتر در پی اعتراض به اجرای حکم بهنود شجاعی و سایر نوجوانان روز یکشنبه مورخ ۱۸ بهمن ماه از سوی دادگاه انقلاب تهران به اتهام تبلیغ علیه نظام به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شده بود.
لازم به یادآوری است در طی روزهای اخیر تعداد زیادی از فعالان حقوق بشر منجمله همکاران یا اعضای سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران بیش از سی مورد بازداشت یا اقدام برای بازداشت را شاهد بوده اند.
| azin irani - استرالیا - سیدنی |
این قصه سر دراز دارد .حالا که ذات کثیفشون رو شده دیگه هر کاری دستشون بیاد برای موندن انجام میدن و هیچ ابائی هم ندارند چون بویی از ادمیت نبردند |
سهشنبه 18 اسفند 1388 |
|
| shnasahand - دوبی - الاهلی |
بازداشتها را ببینید :وکلا فعالان حقوق بشر فعالان حقوق کودکان فعالان حقوق زن و.....هرکسی که بنوعی با احقاق حق سروکار دارد از شر این غارتگران بیت المال در امان نیست .شداد و فرعون انقلاب هیچ موجودی غیر از خود را زنده نمی خواهد |
سهشنبه 18 اسفند 1388 |
|
| ali203 - ایران - ایران |
اولیایی فر یک انسان فرهیخته و با شرف است رژیم ننگین اوباش با این کارا هیچ غلطی نمیتونه بکنه/ننگ بر تازی پرستان بیشرف |
سهشنبه 18 اسفند 1388 |
|