دو تابلو از رافائل و رامبراند حدود ۸۰ میلیون دلار فروخته شد

دو تابلو از رافائل و رامبراند حدود 80 میلیون دلار فروخته شد

دو تابلو از رافائل و رامبراند در حراجی در لندن به قیمت حدود 50 میلیون پوند (معادل 80 میلیون دلار) فروخته شد.

به گفته حراجی کریستی طرحی از رافائل، نقاش ایتالیایی با عنوان "سر الهه" به قیمت 29.2 میلیون فروخته شد که این رقم رکوردی در فروش نقاشی روی کاغذ محسوب می شود.

تابلوی رامبراند، نقاش هلندی قرن هفدهم میلادی با عنوان "پرتره مرد، نیم تنه و دست به کمر" نیز 20.2 میلیون پوند فروخته شد

حراجی آثار "استادان قدیمی و قرن نوزدهم" سه شنبه شب در لندن برگزار شد که در آن 28 اثر مجموعا به قیمت 68 میلیون و 380 هزار پوند به فروش رفت.

"سر الهه" طرح اولیه برای یک نقاشی دیواری بوده که از سوی پاپ ژولیوس دوم برای قصر واتیکان به رافائل سفارش داده شد. این کار بین سالهای 1508 تا 1511 در اتاقی که به اتاق رافائل معروف است ترسیم شد.

انتظار می رفت این طرح که در 150 سال گذشته به حراج عمومی گذاشته نشده بود، چیزی بین 12 تا 16 میلیون پوند فروخته شود که نهایتا توسط شخصی ناشناس تلفنی خریده شد.

بیشترین قیمتی که پیش از این برای یک نقاشی روی کاغذ در یک حراجی پرداخت شده بود، مربوط به تابلویی از ادگار دگا با عنوان "رقاصی در حال استراحت" است که ماه نوامبر سال گذشته به قیمت 37 میلیون دلار (حدود 27 میلیون پوند) در آمریکا فروخته شد.

تابلوی رامبراند هم آخرین بار در سال 1930 به حراج گذشته شد که به 18.5 هزار دلار به فروش رفت؛ رقمی که برای آن زمان بسیار قابل توجه بود.

رامبراند این تابلو را در سال 1658 در اوج دوره فعالیت هنری اش از مردی ناشناس کشید.

این تابلو پیش از نمایشگاهی که کریستی قبل از حراجی برگزار کرد، به مدت 40 سال به نمایش گذاشته نشده بود.

نقاشی رامبراند را هم یک ناشناس از طریق تلفن خرید.

بیشترین رقمی که پیش از این برای اثری از رامبراند پرداخت شده بود، مربوط به "بانوی 62 ساله" است که حدود 20 میلیون پوند (معادل 32 میلیون دلار) در سال 2000 در لندن به فروش رفت.

Mehriran - سوپد - مالمو
محمود احمدی نژاد نماینده دست نشانده رژیم ایران قرار است از تاریخ 16 تا 18 ماه دسامبر در رأس هیاتی برای شرکت در کنفرانس سران کشورها در رابطه با محیط زیست به کپنهاگ پایتخت دانمارک سفر کند. بهمین منظور انجمن ایران ازاد با هماهنگی با دیگر سازمانهای حقوق بشری و احزاب سیاسی ایرانی و بین المللی در تدارک برگزاری آکسیون های اعتراضی فراگیری در کپنهاگ می باشد. شهر زیبای کپنهاگ در آن روزها میزبان بسیاری از سران کشورهای دنیا خواهد بود و به غیر از احمدی نژاد تعدادی از حامیان وی از جمله هوگو چاوز از ونزوئلا و مورالس از بولیوی نیز در این کنفرانس شرکت می کنند. ما بدینوسیله از گروه های حقوق بشری ,احزاب سیاسی ایرانی و دیگر مبارزان آزادی و دمکراسی خواه در سراسر اروپا دعوت میکنیم که در این روزها به ما بپیوندند تا ندای آزادی خواهی ایرانیان را هر چه رساتر در این فرصت استثنایی و در حضور هزاران خبرنگار بین المللی به گوش جهانیان برسانیم.
پنج‌شنبه 19 آذر 1388

Mehriran - سوپد - مالمو
انجمن ایران ازاد تدارک تهیه محل هایی برای اسکان دادن مجانی و یا بسیار ارزان قیمت برای کسانی که از شهر ها و کشورهای دیگر به ما می پیوندند را می بیند. همچنین از سایت ها و وبلاگ های خبری و آزادیخواه و مخالف جمهوری اسلامی نیز درخواست میشود در تبلیغات و ایده رسانی ما را یاری کنند . به ما بپیوندید تا ضمن حمایت از جنبش به پا خاسته مردم ایران, کپنهاک را به کابوسی برای احمدی نژاد تبدیل کنیم.
پنج‌شنبه 19 آذر 1388

mahboob09 - انگلستان - منچستر
خوش به دل خریدارش ...
پنج‌شنبه 19 آذر 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +360شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +261شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +212رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +158علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +157پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +131استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد