کفاشیان: همه رفتنی هستیم

کفاشیان: همه رفتنی هستیم

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: گفته‌ام همه رفتنی هستیم اما در شرایط فعلی تصمیمی برای کناره‌گیری ندارم و برای حضور در 6 سال آینده در فدراسیون برنامه دارم.

به گزارش فارس، شب گذشته مراسم جشن اخوت پیوند با ولایت و تجلیل از سادات جامعه فوتبال ایران برای اولین بار با حضور تنی چند از مسئولان ورزشی کشور برگزار شد.

علی کفاشیان درباره این مراسم اظهار داشت: روز غدیر روز بسیار مهمی است و ما برای اولین بار تجلیل از جامعه فوتبال را انجام دادیم تا آنها از اهمیت این روز عزیز بیشتر مطلع شوند و این کارهای فرهنگی‌مان را ادامه خواهیم داد.

وی درباره شایعه کنار رفتنش از فدارسیون فوتبال گفت: چنین تصمیمی نگرفتم و این شایعاتی است که در برخی رسانه‌ها منتشر شده است. من با قدرت به کارم ادامه می‌دهم.

کفاشیان خاطرنشان کرد: تا 2 سال دیگر رئیس فدراسیون ایران هستم و برای 4 سال آینده نیز ثبت نام خواهم کرد. من گفته‌ام همه رفتنی هستند اما در شرایط فعلی تصمیمی برای کناره گیری از ریاست فدراسیون ندارم. چون برنامه‌های زیادی دارم و رفتن من فقط فوتبال را تضعیف می‌کند. نه تنها با رفتن من مشکلات حل نمی‌شود بلکه بر میزان مشکلات نیز افزوده می‌شود.

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سئوال که بزرگترین ضعفش در فدراسیون چه بوده عنوان کرد: نمی‌توانم در این باره حرفی بزنم اما دیگران راحت‌تر می‌توانند ضعف‌هایم را مرا بگویند. از سالی که آمدم فدراسیون فوتبال ایران همواره در آسیا جزء بهترین‌ها بوده است.

کفاشیان درباره اختلاف‌های موجود در فدراسیون فوتبال با سازمان لیگ گفت: به هر حال اختلاف نظر‌ها وجود دارد و این امری کاملا طبیعی است اما مرجع رسیدگی به همه اختلافات و تخلفات کمیته انضباطی است.

وی درباره حل شدن مشکل فیروز کریمی پس از حضور در فدراسیون فوتبال عنوان کرد: با کریمی صحبت خوبی انجام داده‌ام. کریمی از مربیان بسیار خوب ایران است و ما روی این مربی حساب می‌کنیم. کمک می‌کنم مشکل منشوری بودن کریمی در فوتبال ایران برطرف شود.

کفاشیان در پاسخ به این سئوال که محمد مایلی کهن عنوان کرده کریمی حتی در لیگ یک هم لیاقت مربیگری ندارد یادآور شد: فیروز کریمی با کارنامه‌اش لیاقت خود را نشان داده و معتقدیم این مربی در فوتبال ایران زحمات زیادی کشیده و از جمله افراد کار آمد است. در فدراسیون فوتبال آئین نامه و اساسنامه ای وجود دارد که اگر به آنها رسیدگی شود بدون شک شاهد هیچ مشکلی نخواهیم بود.

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
6 سال؟!!! حالا کمتر نمیشه؟!!!
یکشنبه 15 آذر 1388

poriyaye_vali - قطر - دوحه
گمشو زرافه احمق وفقط بلده بخند به ریش 70 ملیون ایرانی فوتبالدوست...
یکشنبه 15 آذر 1388

alireza-perspolisi - ایران - بندرعباس
کی قرار بری حالا
دوشنبه 16 آذر 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.