کفاشیان: ۲سال دیگر رئیس فدراسیون هستم

کفاشیان: 2سال دیگر رئیس فدراسیون هستم

رئیس فدراسیون فوتبال با تکذیب استعفایش و سرپرستی اش در فدراسیون دوومیدانی گفت: مقررات فیفا اجازه نمی‌دهد تغییرات سایر فدراسیون‌ها در فوتبال انجام شود.

به گزارش مهر، علی کفاشیان روز دوشنبه در حاشیه نشست کمیته فنی فدراسیون فوتبال در سالن جلسات ساختمان کمپ تیم های ملی ، با رد شایعه‌ درخواست سازمان تربیت بدنی برای استعفا به خبرنگاران گفت: سازمان تربیت بدنی از فدراسیون فوتبال حمایت کرده و کسی هم از من نخواسته که استعفا بدهم.

وی درباره‌ شایعات تغییرات مدیریتی در فدراسیون فوتبال گفت: ساختار فدراسیون فوتبال طوری نیست که هر تغییر و تحولی امکان‌پذیر باشد. براساس نظر مجمع فدراسیون فوتبال دو سال پیش کادرفعلی به عنوان مسوولان جدید فدراسیون فوتبال انتخاب شدند و ما دو سال دیگر و تا زمان تشکیل مجمع بعدی همچنان در فدراسیون فوتبال خواهیم ماند و مطمئنا تمامی شایعاتی که مطرح می‌شود، تنها به فوتبال ایران ضربه می‌زند و به نفع فوتبال نیست.

کفاشیان خاطرنشان کرد: قطعا سازمان تربیت بدنی نسبت به مسایل مربوط به فدراسیون فوتبال آگاهی دارد و حتی سازمان از فدراسیون فوتبال هم حمایت کرده است.

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا گزینه هایی که برای فدراسیون فوتبال مطرح شده اند در حد شایعه هستند یا نه گفت: بله این خبرها شایعه است، باید بگویم مقررات فیفا، کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون فوتبال اجازه نمی‌دهد که تغییراتی مانند تغییرات دیگر فدراسیون‌ها در فدراسیون فوتبال انجام گیرد.

کفاشیان در پاسخ به این سوال که آیا کسی از شما خواسته استعفا بدهید، گفت: کسی از من چنین درخواستی نکرده است و اگر حتی بخواهم استعفا بدهم، هشت تا نه ماه طول می‌کشد تا رئیس بعدی انتخاب شود. باید بگوییم تغییر مدیریت به نفع فوتبال ایران نیست و این روند به فوتبال ایران ضربه خواهد زد.

وی در پایان گفت: استعفای من از فدراسیون فوتبال و سرپرست شدنم در فدراسیون دوومیدانی شایعه است.

baas - هلند - روتردام
خواب دیدی خیر باشه تا دو سال دیگه اثاری از اسلام وحکومت فاسد اسلامی در ایران نخواهد بود.
سه‌شنبه 10 آذر 1388

saken - ایران - یزد
بخند ملیجک علی آبادی- لبخند ملیحت دل همه رابرده- هیچکاره بله قربان گو-خجالت هم خوب چیزیه فوتبال ایران را نابودکردید بس نیست دوسال دیگر میخواهی چه کار بکنی که طی این سالها نکردی برو گورت راگم کن
سه‌شنبه 10 آذر 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +305ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +175ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید