سود بیش از انتظار بانک های آمریکا

سود بیش از انتظار بانک های آمریکا

دو بانک اصلی وال استریت مرکز بورس آمریکا در گزارش مالی سه ماهه سوم خود سودی بیش از پیش بینی تحلیلگران اقتصادی داشته اند.

سود گلدمن سکس از ژوئیه تا سپتامبر گذشته 19/3 میلیارد دلار بوده که چهار برابر مدت مشابه در سال 2008 است.

این بانک بیش از 5 میلیارد دلار برای پرداخت حقوق و پاداش به کارکنان خود در سه ماهه سوم تخصیص داده بطوریکه هر کارمند بطور متوسط 172 هزار دلار دریافت خواهد کرد.

سود سیتی گروپ نیز در این مدت 101 میلیون دلار افزایش یافته است که بسیار کمتر از گلدمن سکس و حاکی از ادامه تاثیرات مخرب رکود مالی اخیر بر روی عملیات بانکی آن است.

بر خلاف گلدمن سکس که بیشتر متمرکز بر سرمایه گذاری های بانکی و تجاری است، سیتی گروپ وام های زیادی به مصرف کنندگان داده و به همین دلیلی صدمات زیادی در طی رکود اخیر متحمل شد.

سیتی گروپ در سه ماهه مشابه سوم سال گذشته 82/2 میلیارد دلار متضرر شد.

اما سود این بانک در سه ماهه سوم سال جاری بسیار کمتر از سه ماهه گذشته بود که بالغ بر 82/4 میلیارد دلار می شد.

سی و چهارصد از سیتی گروپ متعلق به دولت آمریکاست و از هنگام بروز بحران مالی، بانک یاد شده بیش از 100 میلیارد دلار از دارایی خود را از دست داده است.

با انتشار گزارش سود غیرقابل انتظار این دو بانک ارزش سهام آنها نه فقط بالا نرفت بلکه کاهش نیز یافت زیرا به اندازه سود شگفت انگیز جی پی مورگان چیس که روز گذشته موجب افزایش شاخص داو جونز به 10 هزار واحد شد نبود.

گلدمن سکس اعلام کرده با وجود چالش های جدی که متوجه اقتصاد جهانی است، در مجموع نشانه هایی حاکی از بهبود شرایط و ثبات به چشم می خورد.

سود این بانک طی نه ماه نخست سال جاری به 7/16 میلیارد دلار بالغ می شود.

رالف سیلوا تحلیلگر مالی تاورگروپ به بی بی سی نیوز می گوید: "گلدمن همواره بیشترین پاداش را به کارکنان خود پرداخته زیرا سرانه حقوق آنها از همه بیشتر است."

گلدمن سکس وام اضطراری که در ژوئیه گذشته از دولت آمریکا دریافت کرد را پرداخت کرده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +303ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +273شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +203وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +194نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +174ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +161فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +159شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +149وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید