ابراز همدردی دو مرجع تقلید با آسیب دیدگان ناآرامی های ایران

ابراز همدردی دو مرجع تقلید با آسیب دیدگان ناآرامی های ایران

دو مرجع تقلید خواستار رسیدگی به شکایات و جلب رضایت مردم شده اند

دو تن از مراجع تقلید شیعه با آسیب دیدگان در جریان نا آرامی های اخیر در ایران ابراز همدردی کرده اند.

روز پنجشنبه، 18 ژوئن (28 خرداد)، متن اطلاعیه آیت الله یوسف صانعی، از مراجع تقلید شیعه، در مورد تظاهرات و درگیری های اخیر در ایران انتشار یافت که در آن آمده است "ضمن ابراز همدردی با خانواده های قربانیان فجایع اخیر" نسبت به اقدامات خشونت آمیز در روزهای اخیر ابراز تاسف شده است.

در این اطلاعیه برای سلامت و بهبودی "مجروحان و به خصوص دانشجویان فرهیخته و گرانقدر دانشگاه تهران، شیراز، اصفهان و سایر شهرها" ابراز امیدواری شده است.

آیت الله صانعی اعتراضاتی را که در پی انتشار نتایج انتخابات اخیر ریاست جمهوری روی داده، اقدام برای احقاق حق و رفع شبهه از انتخابات و آرای معترضان خوانده و چنین اقدامی را "حق آنان " توصیف کرده است.

وی در ادامه این اطلاعیه در مورد خشونت علیه تظاهرکنندگان می نویسد "تاسف و تاثر و انزجار شدید خود را از عاملین این حوادث اعلام نموده و امیدوارم اهداف و خواسته ها از طرف مسئولین نظام، که باید حافظ جان و مال و ناموس مردم باشند، به عینیت رسیده و از مرحله خواستن به ظهور و تحقق نایل آید."

آیت الله صانعی پیشتر در پاسخ نامه میر حسین موسوی، از نامزدهای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، که قبل از انتشار اخبار مربوط به اقدامات خشونت آمیز در جریان اعتراضات ارسال شد،نوشت "اگر می پنداشتم که با تذکر اینجانب گره ای از مشکلات فعلی رفع می شد، حتما به چنین امر مقدس و لازمی اقدام می کردم تا شک و شبهه به وجود آمده در انتخابات و آرای مردم، مرتفع گردد."

تصاویر و گزارشهایی از خشونت ماموران علیه مردم انتشار یافته است

همچنین، آیت الله عبدالکریم موسوی اردبیلی، یکی دیگر از مراجع تقلید، در پیامی که از مکه ارسال داشته، از تمامی کسانی که نسبت به نتایج اعلام شده انتخابات اعتراض دارند خواسته است تا "اعتراضات خود را با رعایت موازین شرعی ابرازنمایند و از دست زدن به آشوب و تخریب اموال عمومی احتراز کنند."

آیت الله موسوی اردبیلی در پیام خود، که از مکه ارسال شده، از نیروهای انتظامی و امنیتی خواسته است تا در برخورد با معترضان رافت و ملایمت و با حفظ حدود شرع و قانون رفتار کنند و از دست زدن به اقدامات تحریک آمیز خودداری ورزند.

وی ازنهادهای مسئول انتخابات خواسته است تا به شکایت مردم در زمینه نتیجه انتخابات ریاست جمهوری با دقت و سرعت و به نحوی رسیدگی کنند که موجب رضایت مردم را فراهم آورد و آنان را قانع کند.

خشونت علیه دانشجویان

اعتراضات خیابانی نسبت به نتایج انتخابات اخیر ریاست جمهوری در ایران کوتاه مدتی پس از انتشار نتایج این انتخابات آغاز شد و با برگزاری تظاهرات پراکنده و چند راهپیمایی بزرگ به خصوص در تهران ادامه داشته است.

تظاهرکنندگان، که از میر حسین موسوی و مهدی کروبی، نامزدهای اصلاح طلب حمایت می کنند، دولت را به تخلف انتخاباتی متهم کرده و اعلام پیروزی محمود احمدی نژاد در این انتخابات را مردود دانسته و خواستار ابطال این انتخابات شده اند.

دانشگاههای ایران هدف حملات افراد 'لباس شخصی' بوده است

در مقابل، وزارت کشور نحوه برگزاری انتخابات را مورد تایید قرار داده و شورای نگهبان نیز وعده داده است که به شکایت هایی که در مورد تخلف آرا دریافت کند رسیدگی خواهد شد اما بروز گسترده تقلب و لزوم برگزاری مجدد انتخابات را مرود دانسته است.

بر اساس گزارش منابع مختلف خبری، ماموران دولتی در مواردی علیه تظاهرکنندگان به اقدامات خشونت آمیز متوسل شده اند و از جمله در جریان راهپیمایی روز دوشنبه در تهران، دست کم هفت نفر به ضرب گلوله نیروهای دولتی کشته و شماری زخمی شدند.

منابع خبری و رسانه های دولتی کسانی را که "اراذل و اوباش و آشوبگر" خوانده اند مسئول بروز خشونت و تخریب اموال معرفی کرده و کشورهای خارجی را به تحریک و حمایت از آنان متهم ساخته اند.

گزارش ها و تصاویر متعددی هم از هجوم ماموران و افراد لباس شخصی، که گفته می شود وابسته به تشکیلات دولتی هستند، به دانشگاه ها و خوابگاه های دانشجویی، ضرب و جرح دانشجویان و تخریب اموال آنان انتشار یافته و حتی اعتراض گروهی از نمایندگان مجلس را برانگیخته است.

برخی گزارش ها از کشته و زخمی شدن تعدادی دانشجو در شهرهای مختلف به دست مهاجمان حکایت دارد اما مقامات رسمی این گزارش ها را تایید نکرده اند و امکان تایید مستقل این گزارش ها وجود نداشته است.

چند دانشگاه ها و خوابگاه دانشجویی نیز بسته و امتحانات در تعدادی از دانشگاه ها لغو شده که ظاهرا منظور از آن جلوگیری از تجمع دانشجویان و برخورد گروه های مهاجم با آنان صورت گرفته است.

آیت الله یوسف صانعی در سال های بعد از انقلاب سال 1979 در مشاغلی مانند عضویت در شورای نگهبان و دادستان کل خدمت کرده و آیت الله موسوی اردبیلی هم برای چند سال سمت های دادستان کل و رئیس قوه قضائیه را برعهده داشت.

victory73 - انگلیستان - منچستر
گور بابای هرچی اخوند 2زاری
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

kio - نروژ - برگن
رژیم اخوندی از درون پوسیده است و با یک تلنگر فرو میریزد این را مردم الان به چشم میبینند ما به هدف مشخص و رهبری با تدبیر نیاز داریم
نه فقط برای تغییر ریس جمهور تا حالا نه مجلس خفتگان و نه شورای ولایت وقیح و نه مجلس اسلامی واکنشی از کشتار مردم داشته اند و نه حرفی مردم باید متوجه باشند که تنها به یک فرد نباید امید داشت ما باید قانون اساسی را تغییر دهیم و نه فقط میمونی مثل احمقی نژاد را اگر امثال کروبی یا اخوندهای دیگر لباس کثیف اخوندی را در اورند و خواست انها تغییر قانون اساسی شود ان موقع مبارزات در مسیر درست میافتد و نه فقط عوض کردن ماسکها به امید پیروزی مردم برای تعویض قانون اساسی و اینده ای بهتر برای جوانان ایران مرگ بر خامنه ای و اسلام بزودی مردم از ...کاغذ توالت درست خواهند کرد
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

(M.Q) UK - انگلستان - منچستر
ولی از آنان که شما را تهدید می کنند نترسید زیرا وقت آن خواهد رسیدکه هر حقیقتی آشکار شود توطئه های مخفی آنان نیز برای همه آشکار خواهد. سخنانی که اکنون در تاریکی به شما می گویم آنها را در روز روشن به همه اعلام کنید و هرچه در گوش شما می گویم از بامها فریاد کنید. هر که می تواند گوش دهد به دقت گوش کند: از خلق خدا هر که قرار است زندانی شود زندانی خواهد شد وهر که قرار است کشته شود کشته خواهد شد. ولی دلسرد نشوید چون این فرصتی است تا صبرو ایمانتان را درعمل نشان دهید.!!! پس از چندین سال شیطان از خانه اش بیرون خواهد آمد و با سپاه عظیمی که تشکیل داده است خلق خدا و کشور محبوب (( ایران )) را محاصره خواهد کرد اما آتش از آسمان از سوی خداوند خواهد بارید وهمه مشرکین و ظالمین و تمامی آن حیوانهای آدم نما که چندین سال است ایران آن سرزمین غنی و ثروتمند را دارند غارت و چپاول می کنند وهیچ چیز بجز سرافکندگی به ارمغان نیاوردند در آتش الهی خود می سوزاند. خداوندا من ایمان دارم که تو خواب نیستی و شاهد تمامی این امور که در کشور عزیزمان ایران می گذرد هستی پس خداوندا امور ایران و همچنین تمامی خواهران و برادرانم را که برای آزادی جان خود را بر کف دستشان گرفتند و به خیابانها رفتند را بدستان قدرتمند تو می سپارم و به امید ایرانی آزاد آ مین.
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

hirowa - ایران - هیرو
وقتشه بقیه مراجع هم تکلیفشون رو با این اراذل و اوباش که به جون مردم افتادن رو روشن کنن و علنا بگن که از اونها حمایت نمیکنن شاید اینطوری حسابشون رو سوا کرده باشن
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
اولین عقب نشینی احمدی نژاد: مردم خس و خاشاک نیستند! رئیس جمهور حساب اغتشاش‌گران را از ملت بزرگ ایران جدا می‌داند معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در اطلاعیه ای در خصوص تحریف سخنان دکتر محمود احمدی نژاد آورده است: تأکید رئیس‌جمهور بر جدا بودن حساب اخلال‌گران و اغتشاش‌گران از ملت بزرگ ایران است. به گزارش خبرگزاری مهر، در این اطلاعیه آمده است: حماسه با شکوه و به یادماندنی مرم شریف ایران اسلامی در 22 خرداد 88 که با مشارکت بی‌سابقه 40 میلیون ایرانی آگاه و آزاده شکل گرفت رأی مجدد به کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود. دکتر احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور محترم نیز بارها با تجلیل از این مشارکت عمومی، پیروز واقعی این انتخابات را ملت متحد و یکپارچه ایران نامیده‌اند که جدای از گرایش و سلیقه انتخاباتی با حضوری بی‌سابقه و شکوهمند بار دیگر هوشیاری خود را در برابر توطئه‌های استکبار جهانی نشان دادند، اگر چه بدیهی بود اندک افراد نفوذی و اغتشاشگر تلاش کنند شیرینی این حماسه را در ذائقه مردم تلخ کنند. این اطلاعیه می‌افزاید: رئیس‌جمهور محترم این افراد معدود را به سان خس و خاشاکی نامیده‌اند که در برابر رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی نمی‌یابند ولی متأسفانه در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها و جریان‌ها با تحریف آشکار سخنان رییس‌جمهور محترم با فرافکنی آن را به عموم تعمیم داده‌اند. این رویه ناپسند در ادامه همان چهار سال خط تخریب و توهین‌هایی است که در کلام مقام معظم رهبری به «بی‌انصافی» درباره رییس‌جمهور مردمی تعریف شد. در ادامه این اطلاعیه آمده است : متن دقیق سخنان رییس‌جمهور محترم در جشن بزرگ پیروزی مردم در مورخ 88/3/24 در میدان ولیعصر(عج) به این شرح است : « ملت ایران یک ملت متحد است، امروز خبرنگاری سوال کرد بعضی‌ها گوشه و کنار بعضی از کارها را انجام می‌دهند اغتشاش است، شورش است، و واژه‌های تندی به کار برد. من یک مثال زدم و نتیجه‌گیری کردم. ملت ایران یکپارچه است در یک مسابقه فوتبال 50 هزار، 70 هزار تماشاچی می‌روند آن کسی که تیمش باخته عصبانی است و به هر دری می‌زند، در ایران در انتخابات 40 میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیین‌کننده اصلی بودند حالا 4 تا خس و خاشاک در این گوشه‌ها یک کاری می‌کنند. بدانید که این رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی آنها نخواهد گذاشت.» این اطلاعیه می‌افزاید: مداقه در این سخنان روشن، مبین تأکید رییس‌جمهور بر جدا بودن حساب اخلال‌گران و اغتشاش‌گران از ملت بزرگ ایران است و آنجا که از 40 میلیون نفر نقش‌آفرین اصلی و تعیین‌کننده سخن می‌گویند همه را در این پیروزی بدون توجه به جهت‌گیری آراء و سلایق انتخاباتی سهیم می‌دانند. این اطلاعیه در پایان خاطر نشان می‌کند : متأسفانه بازخوانی این موضوع یک‌بار دیگر نشان می‌دهد که خط تخریب چگونه همواره با قلب واقعیت‌ها، ‌تحریف آشکار، تخریب عینی، تفاسیر وارونه و ادعاهای جعلی سعی در فریب افکار عمومی و حصول مطامع ناچیز سیاسی دارند. بدیهی است همه دلسوزان واقعی انقلاب بر این باورند که این معدود آشوبگران که به تخریب اموال عمومی پرداخته و با اساس نظام مشکل دارند جدای از امواج پرخروش ملت ایران هستند. آیینه ملت زلال و روشن است و ان‌شاء‌الله این زنگارها زدوده خواهد شد، به هر روی امید است اصحاب رسانه با درج حقایق و هوشیاری مانع تشویش اذهان عمومی و گمانه‌زنی‌های باطل دشمنان نظام و انقلاب گردند.
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
متن کامل نامه شکایت مهدی کروبی به شورای نگهبان صلاحیت فردی آقای احمدی نژاد را بررسی کنید سحام نیوز : مهدی کروبی با نگارش نامه ای به هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان نسبت به روند شمارش آرا اعتراض کرد . این شکایت در 4 بند تنظیم شده و به ترتیب از صلاحیت فردی آقای احمدی نژاد شروع و به وضعیت شمارش آرا ختم می شود . متن کامل شکایت کروبی به شورای نگهبان به شرح زیر است : هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان گرچه طی دو روز گذشته از سوی ستاد اینجانب ده ها مورد شکایت مستند از روند برگزاری انتخابات اخیر به آن شورا ارسال شده است، در عین حال این گزارش نیز در جهت تکمیل آن موارد و به عنوان شکایت پایان جهت ابطال انتخابات تقدیم می گردد. موجب تاسف است که پیش از رسیدگی به شکایت و اظهارنظر رسمی آن شورا درباره صحت انتخابات ، رسانه ملی با معرفی آقای احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور منتخب، حکم نهایی را صادر کرده است و این شائبه را ایجاد کرده که ارایه شکایت مفید فایده نیست ، با این وجود، شکایت حاضر تقدیم می شود، شاید اعضاء محترم آن شورا با تصمیم مناسب خود، این جریان انحرافی را متوقف نمایند. این شکایت در 4 بند تنظیم شده و به ترتیب از صلاحیت فردی آقای احمدی نژاد شروع و به وضعیت شمارش آرا ختم می شود ، اگرچه مساله اصلی ما در این مرحله که موجب خدشه به نتایج شده است ، اتفاقاتی است که در روز رای گیری و شمارش آرا رخ داده است. صلاحیت فردی آقای احمدی نژاد در اصل 115 قانون اساسی کیفیت ویژگی های رییس جمهور مشخص شده است ، ما درباره رجل مذهبی ، سیاسی بودن نامبرده یا مدیر و مدبر بودن فعلا وارد بحث نمی شویم ، چرا که ممکن است موضوعی سلیقه ای و قابل احتجاج باشد. اما امانت داری و تقوا به عنوان دو شرط دیگر نامزد ریاست جمهوری قید شده است که در نقض این دو ویژگی نزد ایشان می توان موارد فراوانی را ذکر کرد که در اینجا فقط به بخش بسیار کوچکی از آنها اشاره می شود. یکی از مصادیق مهم امانت داری حفظ بیت المال و هزینه کردن آن در چارچوب قانون است ، گزارش رسمی دیوان محاسبات مبنی بر حدود 2000 تخلف مالی در عملکرد بودجه 85 و تایید گم شدن یک میلیارد دلار و ده ها مورد دیگر که از ترس اقدامات تلافی جویانه ، مکتوب نمی شود و صرفا بصورت شفاهی بیان می گردد ، مصداق بارز نقض این ویژگی است. شرط تقوا بدون صداقت و راستگویی تحقق نمی یابد. دروغ بیّن و آشکار ناقض وجود چنین شرطی است که در اینجا صرفا به مواردی اشاره می کنم که همه ملت آن را شنیده اند، از جمله تکذیب صریح بیان رویت هاله نور از سوی آقای احمدی نژاد در مناظره با اینجانب که می توانید از آیت الله جوادی آملی صحت آن را استعلام کنید. بیان این که صد کشور خواستار الگوبرداری از ایران شده اند ، ادعای این که آمریکایی ها می خواسته اند مرا بدزدند ، دروغ صریح در مناظره با آقای رضایی مبنی بر این که تعریف اشتغال و بیکاری در دولت پیش تغییر کرده است و آخرین مورد آن نیز ادعای وی از عدم وصول شکایت از سوی نامزدهای انتخاباتی از روند انتخابات به شورای نگهبان است که این مورد را شورای نگهبان بهتر از هر مرجع دیگری از کذب بودن آن اطلاع دارد. 2- تخلفات پیش از برگزاری انتخابات وجود موارد فراوان تخلف در هفته های منتهی به انتخابات تردیدی باقی نمی گذارد که با انتخاباتی یک سویه مواجه بوده ایم. بسیج کلیه امکانات مالی حکومت و پخش آن در میان مردم از طرق رسمی و غیررسمی و بکارگیری نهادهایی نظیرتامین اجتماعی ، کمیته امداد ، و ... که این کارچیزی جز خرید آرای مردم نیست و بدتر این که این خرید نه از پول شخصی نامزد اعلام شده ، بلکه از جیب ملت است. بکارگیری منابع دولت در جهت تبلیغ به نفع آقای احمدی نژاد و علیه سایر نامزدها که موارد آن را در روزنامه کیهان ، ایران ، و امثالهم مثال روشن این تبعیض هستند. تبلیغات کاملا یک سویه صدا سیما که حتی در آخرین لحظات انتخاباتی نیز به نفع آقای احمدی نژاد وارد کارزار شد که چنین جهت گیری آشکار در هیچ انتخاباتی مسبوق به سابقه نبوده است. ادعای دروغ علیه افراد یا درباره امور کشور در مناظره ها که حتی یک مورد آن برای اعلان عدم صلاحیت و اخراج هر نامزدی که چنین دروغهایی را ادعا کند ، کافیست. 3-تخلفات روز انتخابات - گرچه برحسب قانون هر یک از موارد پیش گفته برای اتخاذ تصمیم علیه آقای احمدی نژاد کافی بود ، اما با علم به این تبعیض ها و نابرابری وارد انتخابات شدیم و کلیه نظرسنجی ها و شواهد موید آن بود که آقای احمدی نژاد رفتنی است و اتکا به این تبعیض ها و تخلفات نیز وی را نجات نمی دهد. از این رو بود که تخلفات اصلی در روز انتخابات و شمارش رای آغاز گردید. از روز قبل انتخابات تخلفات آغاز گردید که شرح مختصری از آن تقدیم می شود. - قطع سیستم sms و قطع ارتباط فعالان ستاد انتخاباتی من با ستاد مرکزی و صیانت از آرا - عدم صدور و تاخیر در صدور کارت برای نمایندگان معرفی شده از سوی ستاد من برای حضور در محل صندوقهای آرا که به بهانه مختلف و غیرقانونی از سوی وزارت کشور انجام شد. به عنوان مثال در شهر تهران تعداد اندکی از 3100 تقاضای انجام شده برآورده گردید و تعدادی از کارت ها هم در روز رای گیری صادر شد که تماما تخلف محسوب می شود. - اخراج نمایندگان اندک من هنگام پلمپ کردن صندوق ها که این کار تنها در شرائطی صورت می گیرد که قبل از پلمپ شدن تعداد قابل توجهی رای در آن ریخته شده باشد و کم آمدن تعرفه ها در ساعات اولیه نیز موید وجود چنین اقدامی است. - تمام شدن تعرفه ها در بسیاری از صندوق ها در ساعات اولیه رای گیری یاد آور اقداماتی است که در سال 1376 در استان لرستان رخ داد و تعداد آرا واریز شده در صندوق ها بیش از جمعیت واجد حق رای در آن استان گردید!! - جلوگیری از رای دادن مردم در ساعات پایانی رای گیری شاهد دیگری از تخلف است زیرا بر خلاف انتخابات گذشته که تا زمان حضور مردم در مراکز اخذ رای ، رای گیری ادامه می یافت اما این بار به سرعت مراکز اخذ رای را تعطیل کردند. ظاهرا این نگرانی وجود داشت که تعداد آرا در برخی مناطق رای از کل واجدین حق رای آن منطقه بیشتر شود. 4- شمارش آرا - علیرغم همه این تخلفات آشکار مهمترین بخش اعتراض ما به شمارش غیرواقعی آراست. نحوه اعلان و نسبت آرا در 9 یا 10 مرحله از سوی وزارت کشور نشان دهنده وجود فرمولی مشخص و از پیش تعیین شده برای آرا نامزدهاست. با توجه به اینکه هیچ یک از نظرسنجی های موجود که از سوی افراد نزدیک به دولت انجام شد چنین درصدهایی را پیش بینی نمی کرد و شواهد تجربی نیز در تعارض با چنین نتیجه ای بود ، اما روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس ساعت ها قبل از پایان رای گیری نسبت 60 درصد آرا را برای آقای احمدی نژاد تعیین کرده اند که هیچ شبهه ای در وجود چنین فرمولی باقی نمی گذارد. برای اولین بار است که در انتخابات موجود بر خلاف انتخابات های گذشته نامزدهای اصلی دیگر حتی در استانها و محل خود نیز اکثریت آرا را بدست نیاورده اند. در حالیکه حتی در سال 1376 آقای ناطق نوری تنها در استان مازندران و لرستان آرای بیشتری را به خود اختصاص داد که دومی به علت تقلب بود و اولی نیز طبیعی می نمود. در انتخابات گذشته نیز اکثر نامزدها در محل های خود رای اول را آوردند و طبعا این رویداد از معجزات انتخابات اخیر است. در پایان متذکر می شوم که مستندات و موارد مورد ادعا در شکایت قبلی تقدیم آن شورا شده است. مهدی کروبی 25 خرداد 1388
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
فراخوان مهدی کروبی برای راهپیمایی روز جمعه بسم‌رب‌الشهدا والصدیقین ملت بزرگ ایران حماسه ۲۵ خرداد شما در راهپیمایی آرام از میدان امام حسین تا میدان آزادی تهران دو نشان بر چهره ایران گذاشت: اول، اعتراض ملت به خیانت دولت در امانتی که به آنها سپرده شده بود و آرایی که مالک حقیقی آنها مردم ایران بودند و ارباب دولت ربودند؛ دوم، آرامش و متانت ملت در شیوه اعتراض که در فضایی سرشار از سکوت برگزار شد که سکوت سرشار از ناگفته‌هاست. تبلیغات خبرنامه گویا advertisement@gooya.com --------------------------------- متاسفانه کسانی که عظمت این رفتار مدنی مردم تهران و دیگر شهرهای ایران آنان را می‌آزرد کوشیدند با اتهام‌افکنی و مهندسی آشوب – که چون مهندسی انتخابات در آن زبردست هستند – برخی رفتارهای اعتراض‌آمیز مانند آتش‌زدن‌ها و تخریب‌ها را به نام ملت ایران و حامیان اصلاحات و تغییر بنویسند و در این جریان گروهی از هم‌میهنان در میدان آزادی و کوی دانشگاه به شهادت رسیدند. من با تسلیت این شهادت‌ها اعلام می‌کنم این ملت از آشوب به دور است و اینان می‌خواهند با هراساندن مردم کوچه و خیابان از آشوب و بزرگنمایی آنها در صداوسیما و رسانه‌های وابسته و سانسور رسانه‌های آزاد اصل اعتراض ملت را نادیده بگیرند چراکه اگر صداقت داشتند به‌جای نمایش صحنه‌های خشونت‌بار بعد از راهپیمایی ۲۵ خرداد شکوه اصلاح‌طلبانه و صلح‌طلبانه بودن این راهپیمایی ملی و میلیونی را نشان می‌دادند. اینجانب که خود در روز ۲۵ خرداد قطره‌ای از دریای حضور شما در خیابان آزادی بودم ضمن دعوت به حضور ملت در میادین اعتراض نسبت به توطئه به آشوب کشیدن اجتماعات از سوی عناصر مشکوک هشدار می‌دهم که هدف نهایی این اقدامات پایان دادن به حضور شما ملت عزیز است. ذره‌ای در تداوم حضور خود و ذره‌ای در مشکوک بودن این آشوب‌ها تردید نکنید. اینجانب از آنجایی که انتخابات ۲۲ خرداد را نامشروع می‌دانم و نتایج برآمده از آن را قبول ندارم و این فرد را برای ریاست‌جمهوری اسلامی ایران به رسمیت نمی‌شناسم از همه مردم تهران دعوت می‌کنم ساعت ۱۱ صبح روز جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ با لباس سیاه به نشانه سوگواری برای شهدای راه جمهوریت نظام اسلامی ایران از میدان ۷تیر تا محل برگزاری نماز جمعه تهران حضور یابند و با حضور آرام و آگاهانه خود اعتراض خویش به انتخابات را اعلام کنند و خواسته ابطال انتخابات نامشروع ۲۲ خرداد ۸۸ را به گوش عالی‌ترین مقام کشور برسانند. حضور شما در نماز جمعه تهران – که به امامت رهبری نظام برگزار می‌شود – باطل‌کننده القائات افرادی است که معتقدند اصلاح‌طلبان خواهان آشوب و حرکت در ورای چارچوب‌های قانون هستند. قانون اساسی به همه شما این حق را داده است که در خیابان‌ها حضور یابید و بدون هرگونه تخریب به اموال عمومی صدای خود را به گوش حاکمان برسانید و به نشانه جدایی خود از صفوف اخلال‌گران مشکوک با نشان‌های سیاه خویش را از ایشان جدا سازند. مهدی کروبی ۲۷ خردادماه ۸۸
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
بازداشت صدها تن از شهروندان معترض در مشهد صدها نفر از شهروندان شهر مشهد طی روزهای اخیر توسط یگانهای امنیتی و انتظامی بازداشت شده اند. خبرگزاری هرانا : طی نا آرامیهای چند روزه اخیر پی آمده از اعتراض به نتایج انتخابات دوره دهم در شهر مشهد که اکثرا در غرب این شهر رخ داد گروه های دولتی از قبیل پاسداران نیروی انتظامی،نیروهای انتظامی،یگان ویژه،نوپو،نیروهای امنیتی وشبه نظامی با استفاده از باطوم، گازهای اشک آور، شوکرو .... به مقابله با شهروندان معترض پرداختند. نیروهای مذکور در برخوردهای فیزیکی خود هیچگونه ملاحضه ای حتی در قبال کودکان و زنان نداشته اند.این درگیریها خسارات و بازداشتهای زیادی را در پی داشت بطوریکه از وضعیت بسیاری از شهروندان و زخمی های حاصل خشونت نیروهای نظامی هیچ خبری در دست نیست ، برآوردها حاکی از آن است تنها در یکی از شبها در هفته جاری حدود ۳۰۰ شهروند معترض در این شهر بازداشت شده اند. بسیاری از شهروندان درطی شبهای گذشته بدون حتی کوچکترین فعالیتی تنها به دلیل داشتن لباس مشکی یا سبز بازداشت شده اند. بازداشتها به حدی بدون قید وشرط صورت میگیرد که گاه عابران رهگذر نیز از این اتفاقات مصون نیستند. بسیاری از بازداشتیهای مورد اشاره به شرق مشهد فرستاده میشوند تا در مکانی به نام دایره مبارزه با مفاسد اجتماعی بازجویی شوند،بسیاری از این شهروندان پس از بازجویی و تشکیل اجمالی پرونده پس از چند ساعت بازداشت آزاد میشوند وتعدادی که از اسامی آنها اطلاعی در دست نیست همچنان در آن مکان نگه داری میشوند.
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
دوستان عزیز در یوتیوب این مطلب را سرچ کنید : European Parlement Against Ahmadinejad پارلمان اروپا علیه احمدی نژاد
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

kio - برگن - نروژ
این اشغالها فکر فردای خودشون رو میکونند والا هیچ فرقی با خامنه ای ندارند اخوند ها از یک توبره اب میخورند
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
بسیار مهم................. ______________________________________ درخواست ابطال انتخابات یا بازشماری؟ مردم باید روی ابطال انتخابات پافشاری کنند و زیر بار بازشماری صندوق ها نروند. چرا؟ الان دلیلش را میگویم. من حدس میزنم روش تقلب در شمارش آرا در انتخابات خیلی زیرکانه طراحی شده و آن چیزی نیست جز ابداع همان کدهای اختصاصی که رای دهندگان باید در برگه رای خودشان می‌نوشتند. حالا ببینید روش کار چگونه بوده‌است؟ همانطور که میدانید کدهای کاندیداها بدین شرح بود: احمدی نژاد: ۴۴ رضایی: ۵۵ کروبی: ۶۶ موسوی: ۷۷ خب سوال اول این است که چرا اعداد از ۴۴ به بعد انتخاب شده‌اند و نه مثلا از ۱۱ یا ۲۲ یا ۳۳ ؟ جواب این سوال را با کمی دقت میتوان فهمید. انها بخاطر اینکه مردم را دچار سردرگمی کنند در بیشتر حوزه‌های رای‌گیری کدها را اعلام نکردند بلکه بجای کد٬ شماره ردیف را نوشتند بدینصورت: ۱- احمدی نژاد ۲- رضایی ۳- کروبی ۴- موسوی خب. حالا فرض کنید تعداد زیادی از مردم به موسوی رای داده باشند و عدد ۴ را بجای کد اختصاصی (یعنی ۴۴) را نوشته باشند٬ نتیجه چه میشود؟ نتیجه این میشود که کامپیوتر ۴ را بجای ۴۴ قبول میکند و بعبارت دیگر رای‌های موسوی اتوماتیک به حساب احمدی نژاد شمرده میشود. یعنی رای های احمدی نژاد حاصل جمع رای های خودش باضافه بخشی از آراء موسوی است. حالا از همین جا میتوان فهمید چرا رای‌های کروبی و رضایی اینقدر پایین است. دلیلش این است که اگر کد اختصاصی رضایی ۲۲ بود٬ تمام رای‌هایی که با عدد ۲ ریخته شده بود بصورت اتوماتیک ۲۲ خوانده میشد و همینطور برای آقای کروبی. و باز از همین جا میتوان فهمید که چرا امروز محتشمی گفته بود در 75 حوزه رای گیری تعداد آرا نامزدها با مجموع آرا مطابقت ندارد. من تصور میکنم علت اینکه وزارت کشور و شورای نگهبان به نمایندگان کاندیداها اجازه باز شماری صندوق‌ها را نداده‌اند٬ این است که دارند از فرصت ده روزه‌ای که قرار است مثلا به شکایات رسیدگی کنند٬ استفاده کنند و سریعا تمام رای‌های قبلی را از بین برده و به تعداد آماری که خودشان اعلام کرده‌اند برگه رای تهیه کنند و به صندوق‌ها بریزند تا در یکی دو هفته آینده موقع بازشماری آرا ادعای قبلی خود را به اثبات برسانند.
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

roya_bahar - ایران - تهران
ان شالله هر روز بر تعدادشون افزوده شه.چون خامنه ای مثل سگ از اینها بابت هشدار جمعیشون می ترسه
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

ghati - ایران - کرج
سلام و درود به آیت الله صانعی حقگو و حقخواه سر فراز سلام و درود به آیت الله اردبیلی که از سالها قبل به جا و به موقع خود را از این طیف متقلب کذاب کنار کشید زمستان تمام خواهد شد و رو سیاهی آن به زغال خواهد نشست
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

shabnam anti mammad! - استرالیا - سیدنی
دوستان عزیز سیدنی آخرین و صحیح ترین خبر در رابطه با گرد همایی ایرانیان: برای آخر این هفته دو گردهمایی بر پا خواهد شد: 1- شنبه 20 جون ساعت 2 بعد از ظهر در Martin Place 2- یکشنبه 21 جون ساعت 1 بعد از ظهر در هاید پارک هر دو گردهمایی دارای مجوز از شهرداری و پلیس بوده و راهپیمایی روز شنبه تحت پوشش رسانه ای قرار خواهد گرفت. پلاکارد هم یادتون نره. در پلاکارد ها بطور اخص کوین راد رو خطاب قرار بدید به این مضمون: Mr Kevin Rudd! We did NOT vote for Ahmadinejad, Please do NOT recognize him. دیگه بقیه چیزها رو شما خودتون بهتر از من میدونید. در ضمن گفته شده که جهت اعتراض سمبولیک به فضای امنیتی حاکم بر ایران صورت خودتون رو با پارچه سبز بپوشونید. به امید دیدار
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

parsyk - مالزی - کوالالامپور
چرا این حضرات مراجع تقلید شیعه تو راهپیمایی شرکت نمیکنن؟
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

delmorde - سوپد - یوتوبوری
در عکس نشان داده زن و بچه دارن از جایی میروند منزل و ممکن است در تظاهرات هم شرکت نکرده باشند اما نیروهای فشار وحشیانه در حال زن انها هستند این یک رفتار زشت از پلیس را میرساند و بس اخه احمق برای چه انها را میزنی هرکس دم دستشان می امد میزند عین سگ هار حمله میکردند.
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

sarab22 - المان - دوسلدورف
همش دوتا؟ بقیه مفت خورها کجائند که دم از عدل علی میزدنند احتمالا رفتن تو کما. از ترسشان اسم منتظری نیاوردند
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

azita14may - انگلستان - نیوکاسل
فراخوان برای گردهمایی ایرانیان شمال انگلستان در حمایت از هموطنان داخل کشور. محل برگزاری : نیوکاسل - مانیومنت تاریخ : June 19 - ساعت 12 تا 14 در ضمن این گردهمایی وابسته به هیچ گروه و انجمنی نمیباشد.
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

chkavak - ایران - تهران
ملاها برای خاموش کردن آتش خشم ملت که دارد دامان کثیفشان را می گیرد به دست و پای ملت می افتند تا شاید با حیله و نیرنگ آخوندی مردم را آرام کنند. این جرثومه های فساد خواهان از میان رفتن و سقوط جمهوری کثیف اسلامی نبوده و نیستند و می دانند با رفتن این رژیم پلید اسلامی کارشان برای همیشه تمام است و مردم اینها را تکه تکه می کنند و فاتحه اسلام کثیف آخوندی هم برای همیشه خوانده می شود و در نتیجه متوسل به ریاکاری و عوامفریبی شده اند. این گرگهای هار و درنده لباس میش به تن کرده اما دندانها و دم و گوش و پوزه کثیفشان هویداست . مردم فریب این جملات مزخرف و بیهوده ملاها را نخورید یک ملای خوب یک ملای مرده است همانگونه که یک بسیجی و پاسدار خوب یک بسیجی و پاسدار سقط شده و به دوزخ رفته می باشد. آخوند و مزدور خوب وجود خارجی ندارد و اینها همه سر و ته یک کرباسند و باید از بین بروند. تنها ره رهائی رفراندم رفراندم رفراندم راه نجات مردم
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

sanaz2001 - کانادا - مونترال
ایکاش پس ازتقلب های گسترده دراتخابات مجلس 1358 نیزهمین آقایان درمقابل آیت الله خمینی ایستاده بودند و همدست دراعدامهای سال 60 تا 67 نبودند وتعداد بی شماری ازجوانان نازنینمان به جوخه های اعدام سپرده نمی شدند. البته شاید الان کمی عذاب وجدان گرفته باشند.مانند آقای خلخالی .ولی باز هم یکی دو سه درجه ازخامنه ای سفاک باشرف تر هستند. به امیدآزادی ایران عزیز
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»