دیدگاهها و برنامه‌های اقتصادی احمدی نژاد ۴ سال پیش در زمان انتخابات

دیدگاهها و برنامه‌های اقتصادی احمدی نژاد 4 سال پیش در زمان انتخابات

خبرگزاری فارس84/04/08 - 13:40: به دنبال انتخاب محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم در یک مشارکت حداکثری، آشنایی با دیدگاههای ایشان از وضعیت موجود کشور و تهران و اقداماتی که برای ایجاد تحول مدنظر است، ضروری به نظر می رسد:

* آنچه هست؟

_ مشکلات ما نه از نظام و نه از مردم است. مردم و نظام ما بهترین است. مشکل ما یک گروهی از مدیران هستند که کشور را مال خود و میراث خود می‌دانند. _ امتیازات ویژه‌ای در اختیار عده خاصی قرار دارد و میلیاردها ریال خرج دکورها و چیزهای بی‌حاصل می‌شود.

- سیستم مالی کشور مردم را به سمت دلالی سوق می‌دهد
_ ثبات اقتصادی و برنامه‌ برای کشاورزان، کارگران، کارمندان و تجار و بازاریان نیست و امنیت خاطر یک برنامه با ثبات ندارند. _ 5 جوان نمی‌توانند 50 میلیون وام بگیرند و یک دفتر مهندسی تاسیس کنند و تولید اشتغال نمایند. _ شیوه مدیریت بانکها که با هزینه بالا و بازده کم اداره می‌شود، پدر کشور را در آورده است _ زد و بندهای پشت پرده، سرمایه‌های مردم را جمع کرده و به آنها آسیب می‌رساند. _ مدل اقتصادی فعلی همه ثروتها را در یک نقطه متمرکز نموده است و از همه جای کشور نیروی انسانی و ثروت در تهران جمع می‌شود. _ فضایی در کشور است که همه حالت عصبی دارند و آرامش نیست و کسی نمی‌تواند برای زندگی خود برنامه‌ریزی کند _ مردم به حرفهای مسئولان اعتماد ندارند. _ شکاف بین ملت و دولت افزایش یافته و به مرحله بحرانی رسیده است.

* وضعیت تهران

_ تهران روزانه 3میلیارد تومان هزینه دارد. _ 300 میلیون تومان خرج دکور یک مدیر شده است. _ شهرداری تهران در راس سازمانهای متخلف و شکایت خیز بود و الان تقریبا صفر است. _ شهرداری در گذشته دارای وضعیت و سابقه 100 سال گذشته بوده است. _ 25 هزار برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی ارایه کردیم. _ بیش از 10 درصد سود بانکها هزینه مدیریت می‌شود. _ 30 میلیارد دلار درآمد نفتی ما در طول سال بوده است. _ روزی 4 میلیون لیتر بنزین فقط در راه بندان تهران مصرف می‌شود؛ یعنی سالی 400 میلیون دلار که این فاجعه است. _ 1500 شرکت دولتی اصلا کاری در تهران ندارند. _ 45 درصد تردد تهران متعلق به ماشین‌های دولتی است. _ صرفه‌جویی 4 میلیون لیتر بنزین در روز استانها را آباد می‌کند. _ 127 هزار تومان حقوق و 190 هزار تومان هم خط فقر! _ در شهرداری تهران از 9 معاون 4 تا دکترای تخصصی دارند، 5 نفر فوق لیسانس تخصصی دارند. _ 100 استاد دانشگاه متخصص در کمیته‌های مختلف اجتماعی، صنعت، مالی و کشاورزی برنامه‌های من را تنظیم کردند _ در 2 سال کار شهرداری به اندازه 8 سال قبل در تهران کار شده است که آن را آمار نشان می‌دهد. _ 50 نفر در سونایی در تهران جمع می‌شدند و برای بدنه شهرداری تصمیم می‌گرفتند. _ 200 بوستان و 160 مجتمع ورزشی و فرهنگی و هنری در زمان شهرداری تهران ساختیم.

* نظرات و خصوصیات فردی

_ من وارد محدوده ممنوعه قدرت شده‌ام. _ مشکلات کشور را ریشه‌یابی کردم. _ برخی دانشجویانی که چند سال پیش فارغ‌التحصیل شده و ازدواج کرده‌اند، با من ارتباط بسیار صمیمی دارند. _ بیشترین حجم فضاهای تفریحی را در تهران درست کرده ایم. _ من منافع ملت را فدای گروه‌ها و باندها و احزاب نمی‌کنم. _ من از کسانی که از ما انتقاد می‌کنند تشکر می‌کنم و به آنان هدیه می‌دهم. _ مردم به من دسترسی دارند و راحت‌ می‌توانند حرفشان را بزنند و دارند می‌زنند و بعضی از مردم شکایت ادارات دیگر را سر من داد می‌زنند. _ نقطه اصلی هدف را شناسایی کردم. _ در فوق لیسانس بچه‌ها ترم سوم درسها را با من می‌گیرند و خیلی راحت‌ در کلاس با من بحث می‌کنند. _ دنبال تاسیس بانک شهرداری بودم که به ما مجوز ندادند. _ من به شدت موافق بازار بورس هستم. _ بحث من اشتغال و مسکن جوانان است. _ آرزوی من رفاه برای همه است. _ اظهارنظر حق همه است و نخبه و غیرنخبه ندارد. _ من مهندس هستم و با ریشه‌ها برخورد می‌کنم. _ تا زمانی که ازدواج، مسکن و نیازهای مردم را برطرف نکنیم ،نمی‌توان با ناهنجاری‌های اجتماعی برخورد کرد. چون اینها سایه عدالت است. _ بنده فرزند ملت و خادم جمهور و خادم ملت هستم. _ باید با رای مردم بتوانم کارهای شدنی را در دولت انجام دهم _ اجرای عدالت سخت است. _ در شهرداری توانستم فضایی ایجاد شود که بازار مسکن رشد طبیعی داشته باشد و ساخت و ساز آرام انجام شود. _ یک کشور را یک نفر نمی‌تواند اداره کند، بلکه باید مدیران اداره نمایند. _ می‌خواهم بین مردم و دولت اعتماد و یکپارچگی ایجاد کنم. _ دولت حامی، بسترساز و هادی است. _ باید رابطه مردم با دولت را از مهر و محبت پر کنیم. کاری که ما در شهرداری انجام داده‌ایم رابطه بسیار قهر‌آلود را تبدیل به فضای عاطفی و دوستانه بین مردم با شهرداری کردیم و با مردم رفیق و صمیمی شدیم. _ من معتقدم ستاد دولت اگر درست شود، کشور اصلاح می‌شود. _ تمام زور و زبان، فکر و منطق من «مردم» هستند. _ هرگاه خواستید وارد عرصه‌ای بشوید، تکلیفی بروید. _ امروز وظیفه من است برای ترویج یک فکر در اینده خود را آماده کنم . _ دولت اسلامی نباید وابسته به هیچ جناح، گروه و افراد توانمند باشد. _ دولت اسلامی وام دار خط ولایت است. _ نباید دولت را بگیریم و صرفا کارها را بین خود تقسیم کنیم. _ من نوکر مردم هستم و می‌خواهم در عمل در راستای انقلاب و نظام حرکت کنم. _ مدیر اصول‌گرا دنبال تسخیر دلها است. _ تشکیل دولت اسلامی به اندازه انقلاب ارزش دارد که می‌تواند منشا و تحول بزرگی در کشور و در دنیا شود. _ وقتی روی اصول پافشاری کنیم همه چیز عوض می‌شود. _ خدا یک فکرهایی به ذهن من انداخت که سالها اگر فکر می‌کردم به آن نمی‌رسیدیم. _ پافشاری در اصول تحول درست می‌کند، توکل به خدا و اخلاص لازم است. _ هرجایی که لازم باشد و ضرورت پیدا کند، با قطار می‌روم. _ آزادی روح انقلاب است. _ زن و مرد مکمل هستند. _ حوصله، محبت و روح لطیف در وجود زنان است. _ در فرهنگ اسلامی زنان خیلی محترم‌تر از مردان هستند. _ رسانه‌ ابزار است و باید فکر، اندیشه و نوآوری پشت این ابزار قرار بگیرد و کشور پیشرفت ‌کند.

آنچه باید شود؟

_ باید اصلاحاتی در شیوه اداره کشور انجام شود. _ مدیران نباید یک قشر ممتاز و منت‌گذار مردم باشد، بلکه باید در وسط مردم، نوکر آنها و در خدمت مردم باشد. _ مدیر باید همه حرفها را بشنود، امکان دسترسی به آن باشد و عدالت محور باشد. _ سطح رفاه را باید به حداکثر برسانیم. _ مردم باید امکان دخالت در امور سیاسی و دخالت در مسایل سیاسی، اقتصادی را داشته باشند. یعنی اقتصاد را ملت اداره کند، سیاست را ملت اداره کند و فرهنگ را ملت رشد بدهد. _ باید به مردم فرصت بدهیم و سر مدیری که بیت‌المال را تلف می‌کند، داد بزنیم. _ ما باید بتوانیم فضایی ایجاد کنیم که آزادی در بالاترین حد ایجاد شود. _ ما می‌خواهیم جلوی رانت‌ها را بگیریم. _ دانشگاه باید بسیار پرنشاط و امید‌آفرین باشد. چون همه سرمایه های ملت ما از این جا رد می شود. باید از مسیر دانشگاه آدمهای خلاق، نوآور، مبتکر، شجاع، تصمیم گیر و آزاد‌منش بگذرند که این مستلزم آن است که معلم، استاد ما دلهره و دغدغه معیشت نداشته باشد تا بتوانند خلاقیت‌های خود را بروز دهند. _ یکی از کارهای من این است که وزارت خارجه مدافع حقوق همه ایرانیان خارج از کشور شود. هر کس که ایرانی است در هر جای دنیا، دولت خادم اوست. _ دولت باید در ارایه خدمات به قیافه، قد، مذهب، لباس و سلیقه طرف نگاه نکند و حقوق اجتماعی همه را یکسان توجه کند و حق ندارد بین افراد، درجه یک و دو تعیین کند و هر کس که در راس دولت قرار می‌گیرد خادم کل ملت است. _ نباید مدیران برای خود میدان فرعی درست کنند. _ عرصه مسئولیت سه بخش باید شود 1 _ کارهایی که مردان انجام می‌دهند 2 _ کارهایی که زنان می‌توانند انجام دهند 3_ عرصه مشترک که بر اساس شایسته‌سالاری است. _ باید بانکها اصلاح شود و با کمترین هزینه بیشترین خدمات را بدهند. _ بودجه‌ها باید بر اساس عدم محرومیت توزیع شود. _ تمرکز گرایی را از تهران خارج می‌کنیم تا تهران خلوت شود. _ دولت باید حداکثر رفاه را برای همه بخواهد. _ مطبوعات باید یاد بگیرند از آزادی خوب استفاده کنند و مسئولین هم باید سعه صدر بیشتری داشته باشند. _ باید برای نخبگان فرصت بالندگی ایجاد کنیم آن کسی که نخبه است و می‌تواند تولید فکر کند و نوآوری و ابتکار داشته باشد، باید فرصت در اختیار آن قرار گیرد که نخبگی خود را در خدمت ملت قرار بدهد و باید به آن کمک کرد. _ باید با ویژه خواریها برخورد شود، گرچه خیلی سخت است، اما شدنی است. _ همانطور که در شهرداری دست باندها را قطع کردیم، باید در کلیه ادارات این کار انجام دهیم. _ دولت را باید از حالت محافظه‌کاری در آورد. _ تحولات در سیستم اداری ارث پدری افراد نیست و باید ادارات را از دست افراد بیرون آورد.

esfahan_20 - ایران - اصفهان
فقط باید بهش گفت.خ...ف...ه
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1388

fak zan_uk - انگلیس - لیور پول
من هم به این نتیجه رسیدم. 1 .یک بوزینه را چه به این کارها.
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1388

rabi - ایران - تهران
کثافت از 100ده نشد. با اجازه زنده باد اسرائیل آغاز 61 سالگی اسرائیل را به تمام هموطنان و دوست و بخصوص دشمنان تبریک می گم. زند باد خودم زنده باد اسرائیل.
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1388

tehrangeles - امریکا - لس انجلس
rabi - ایران - تهران با سلام اسراییل 55 ساله است نه 61 ساله موفق باشید
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1388

sam-antwerpen - بلژیک - انتورپن
روزی افتاده بدسته قوزی!
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1388

abiabi - انگلستان - لندن
این مردک باید بره و با چورکش بازی کنه . مردک بیسواد
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1388

sarab22 - المان - دوسلدورف
rabi - ایران - تهران یهو شش سال هم خودت گذاشتی روش. دکتر کمی قاط زده رسیده به بیماری قاقولی.
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.