فردوسی پور ممنوع التصویر می شود؟!

فردوسی پور ممنوع التصویر می شود؟!

در پی فشارهای وارده بر برنامه 90 ، بازار شایعات درباره عادل فردوسی پور ، مجری این برنامه نیز داغ شده است به گونه ای که حتی خبر بازداشت وی نیز بر سر زبان ها افتاد؛خبری که توسط معاون دادستان تهران تکذیب شد.

با این حال ، از شامگاه گذشته ، خبر تأیید نشده ای بر سر زبان ها افتاده ، مبنی بر این که جریان مخالف برنامه 90 ، سرانجام توانست مسوولان صدا و سیما را به حذف عادل از این برنامه متقاعد کند.
پیشتر ، مسوولان صدا و سیما در مقابل تقاضاهای مکرر برخی مسوولان مبنی بر سپردن تریبون 90 به یک مجری دیگر مقاومت کرده بودند ولی خبرهای تأیید نشده ، خبر از شکست این مقاومت و عقب نشینی سیمایی ها در مقابل عوامل برون سازمانی می دهند.بر اساس شایعات موجود ، عادل تا زمان نامعلومی ممنوع التصویر شده و تنها مجاز خواهد بود مسابقات فوتبال را گزارش کند زیرا در گزارش فوتبال ، تصویرش دیده نمی شود!با این حال ، پیگیری های خبرنگار عصرایران ، برای تأیید یا تکذیب این خبر به جایی نرسید و شنیده ها و خبرهای غیر رسمی موجود ، تنها به ابهامات بیشتر انجامید به گونه ای که از  یک سو گفته می شود این ممنوع التصویر شدن ، بعد از پایان لیگ برتر اعمال می شود ولی برخی می گویند از دوشنبه آینده ،عادل حق اجرای برنامه 90 را نخواهد داشت و حتی گفته می شود که از خیابانی هم برای جانشینی این برنامه دعوت شده است.90 ، پربیننده ترین برنامه ورزشی سیماست و مسؤولان صدا و سیما تا کنون رویکرد مناسبی در تهیه و اجرای برنامه و حمایت از آن در برابر فشارهای خارجی داشته اند و حتی سخن از تهیه برنامه "90 سیاسی" نیز در میان بود که البته در حد سخن باقی ماند. به هر حال باید منتظر توضیح مسوولان و یا دستکم فرارسیدن شب پخش برنامه شد تا ببینیم آیا آنچه از دیشب در میان محافل خبری و ورزشی پیچیده ، شایعه است یا آن که واقعیت دارد؟!و البته امیدواریم که شایعات موجود رنگ واقعیت به خود نگیرند.

kermani - ایران - تهران
این است پاداش دلسوزی برای فوتبال
شنبه 22 فروردین 1388

mehrdad.r - ایران - شیراز
کلا ما ایرانیها هر کی از ما انتقاد کنه زود نابودش میکنیم اصلا هم به فکر درست کردن خودمان نیستیم
شنبه 22 فروردین 1388

وروجک - ایران - تهران
شما هنوز زوده تا بتونید خیلی چیزها رو توی ایران تجزیه و تحلیل کنید اگر فردوسی پور نباشه پس چه کسی تنور فوتبال رو برای این جوانهای بیکار و علاف گرم نگه داره اگه فردوسی پور نباشه که این جوانهای علاف و بیکار می روند انقلاب می کنند وزارت اطلاعات به هیچ قیمتی حاضر نیست این مهره ارزشمند را از دست بدهد البته نمی خواهم بگویم عادل خان اطلاعاتی است بلکه از توانایی و محبوبیت او استفاده ابزاری می شود در جهت سرگرم نگهداشتن جوانان
شنبه 22 فروردین 1388

$persian$ - ایران - تهران
کاش میشد که ازش دفاع می کردیم یعنی میشه ها فقط اتحاد می خواد که اینم بین ما ایرانیا خیلی کمیابه کافیه برنامه رو تحریم کنیم البته یکی دوتا برنامه اول 100در 100 حمایتش می کنن ولی کافیه یه مدت بگذره که همه چی به حالت اولش برگرده حتما این قضیه رو شنیدید که میگن یه ایرانی از یه ژاپنی بهتره ولی 2تا ژاپنی از 100تا ایرانیم بهتره کاش ما ملت متحدی بودیم اگه بودیم می تونستیم کارایه بزرگی بکنیم
شنبه 22 فروردین 1388

mitra20000 - ایران - اصفهان
خوبه تو خود خبر هم گفته شده شایعه. فاصله شایعه تا واقعیت ده ها هزار فرسنگ است.
شنبه 22 فروردین 1388

farnoosh63 - انگلستان - لندن
خدا میدونه کی از سر این بیچاره دست بر میدارن خاک تو سر اخوند
شنبه 22 فروردین 1388

فردوسی پاریس - فرا نسه - پاریس
دلتان هیجوقت برای یک ملازاده شور نزنه همشون از یک قماشن ننگ بر ملاهای اشغالگر
شنبه 22 فروردین 1388

a_bamdad - ایران - تهران
یادتونه روزی که مساله دعواش با سازمان پیش اومد گفتم کار عادل تمومه؟ما با زدن رکورد دو میلیونی SMS در حالی که بالاترین رکورد توی برنامه های مذهبی با 24 تا ربع سکه جایزه در یک روز و مهلت پاسخ 16 ساعته فقط 560000 تا بود خودمون گور عادل رو کندیم.مطمئن باشید نه به ای زودی اما بعد از لیگ ترتیب عادل رو میدن.
شنبه 22 فروردین 1388

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
فردوسی پور حذف بشه فیفا فوتبال ایران را تحریم خواهد کرد.!
شنبه 22 فروردین 1388

armin1980 - آلمان - کلن
واقعا جای تاسف دارد وقتی یک گزارشگر فوتبال را سیاسی کنند.
شنبه 22 فروردین 1388

5610 - ایران - تهران
سالم ترین و پاک ترین ادمی که تو فوتبال وجود داره فردوسی پور.مرگ بر این رژیم اسهالی
شنبه 22 فروردین 1388

leilaava - ایران - ایران
عادل فردوسی پور یکی از مردان با عرضه و لیاقت و با شرافت است که اگر چشمان جمعی تنگ نظر و نابخرد لیاقت پیدا کند باز هم او را خواهیم دید...البته گمان نمی کنم این خبر صحت داشته باشد چون حرفی خلاف شرع و عفت به زبان نیاورده و اگر صحبتی بوده مسلما در جهت رشد و ارتقای فوتبال کشور بوده و بس.بعید است که مسپولان محترم نیز چنین تصمیمی گرفته باشند.آنان نیز درک دارند و موقعیت را می فهمند.برکناری آقای فردوسی پور دور از عقل و انصاف بوده و امیدواریم مقامات و مسپولان محترم متوجه حساسیت افکار عمومی در این زمان باشند.عادل فردوسی پور را بسیاری از جوانان دوست داشته و قابل احترام می دانند...و این مکان و وجهه ی اجتماعی آقای فردوسی پور بی دلیل و علت نمی تواند باشد...جراکه شایسته را ستودن رواست.
شنبه 22 فروردین 1388

aftab1381 - ایران - تهران
فردوسی پور دیگه گندشو در آورده بود
یکشنبه 23 فروردین 1388

90min - ایران - ابادان
aftab1381 - ایران - تهران بابا تو غروبم نیستی مملکت نخبه کش
یکشنبه 23 فروردین 1388

marmar11 - ایران - کرمان
امشب برنامه داره یا خداحافظیه از برنامه 90 یا اینکه جلسه غلط کردم حالت سوم هم اینکه اصلا بروی خودشان هم نیارن که تو برنامه قبلی چی بود وچی شد. فکرکنم همین حالت سوم بیشتر محتمل باشه.
دوشنبه 24 فروردین 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.