آن ها که ایران مدرن را ساختند
مسعود بهنود
روزنامه نگار مستقل
ایرانیان نامدار یا زنان و مردانی که ایران مدرن را ساختند عنوان کتاب دوجلدی از عباس میلانی است که دانشگاه سیراکیوز آن را منتشر کرده و تا این زمان مستندترین تحقیقی است که پیرامون افراد اثرگذار در دوران سلطنت آخرین پادشاه ایران [1320 تا 1357] نوشته شده است.
مهم ترین دستاورد این کتاب 1200 صفحه ای که به زبان انگلیسی نوشته شده آن جاست که به درستی نشان می دهد در حضور و حکومت خودکامگان نیز مدیران و فن سالاران نقش برجسته ای در سرنوشت جامعه خویش دارند و دانش آموختگان دانشگاه های معتبر در این میان انگشت نمایند چرا هم بهتر دانستند، و هم آموخته های خود را بهتر و ماندگارتر و جسورتر به عمل در آوردند.
عباس میلانی که پیش از این با کتاب "معمای هویدا" تبحر خود را در زندگی نامه نویسی نشان داده بود، در این اثر تازه و گسترده دامن، زندگی بیش از صد و پنجاه نفر از مردان و زنانی را که در رشته های سیاست و دیپلماسی، صنعت و تجارت، مهندسی و معماری، نظامی گری، تاریخ، ادبیات، روزنامه نگاری، هنر، شعر، پزشکی، ورزشی، کشاورزی، آموزش، بانکداری، مذهب، حقوق، باستان شناسی اثرگذار بوده اند هدف گرفته است.
اثر ایرانیان نامدار که بر پایه جمع آوری اسناد و گفتگوهای رویارو ترتیب یافته، کتابی در زمره کتاب های ماخذ و دانشگاهی نیست بلکه همانند معمای هویدا، با بیان روائی که برای آن برگزیده شده، اثری ادبی است که نویسنده از هنرنمائی در توصیف صحنه ها باز نمانده و گرفتار خشکی کتاب های ماخذ نشده است.
میلانی در مقدمه کتاب اظهار نظر کرده که زندگی نامه به عنوان روایت تاریخ پنج هزار سالی در دنیا زمینه دارد و متن تاریخی گیل گمش شاهد آن. اما در ایران زندگی نامه نویسی به دوهزار و پانصد سال پیش می رسد و از قضا با شرح جزئیات زندگی مردمان هم همگام بوده است اما بعد از اسلام به این گونه روایت تاریخ پایان داده شده و برای اثبات نظر خود کلمات و یا معادل هائی را شاهد آورده که در متون فارسی برای زندگی نامه به کار می رود مانند "حدیث نفس" یا "حدیث حال".
نویسنده کتاب نامداران ایرانی برای تدارک این کار بزرگ چنان که در مقدمه آورده است به گوشه های عالم که اینک ایرانیان در آن جا پراکنده اند سفر کرده و پانصد مصاحبه انجام داده که نیمی از آن ها را موفق شده که ضبط کند. به کتابخانه های مختلف سر زده و در گفتگو با بازماندگان شخصیت ها به اسناد خانوادگی آن ها دست یافته است.
با این همه انتخاب "نامداران" کاری نه چندان آسان بوده است. از همین رو، برای تهیه کتاب گروهی از مشاوران برگزیده شده بودند که نام آنان در مقدمه ای که آقای اکبر لاری سرمایه گذار کتاب نوشته آمده است: ابوالفتح اردلان، اسکندر ارجمند، سیاوش ارجمند، علی ابراهیمی، ابراهیم گلستان، فرهنگ مهر، رضا مقتدر، نصرالله خسروشاهی، مهدی سمیعی، وحید کوروس مقتدر، مریم پناهی انصاری، سر الدون گریفیث و ماری سلدون اوانز.
اما از مقدمه بر می آید که گروه مشاوران در انتخاب ها و متن نوشته ها دخالتی نداشته اند و دکتر میلانی در قضاوت های خود کاملا آزاد بوده و حتی هیات مشاوران، برای بازگذاشتن دست وی، نام های خود را از فهرست جدا کرده اند گرچه زندگی نامه تقریبا همه آن ها - یا نزدیکانشان - در کتاب آمده است.
اسامی نامداران
سنگین ترین بخش کتاب "نامداران ایرانی" سیاست است و در آن این نام ها دیده می شود: حسین علا، اسدالله علم، علینقی عالیخانی، علی امینی، جمشید آموزگار، هوشنگ انصاری، حسن ارسنجانی، صفی اصفیا، حمید اشرف، شاپور بختیار، مظفر بقائی، مهرانگیز دولتشاهی، منوچهر اقبال، برادران انتظام، رضا فلاح، عزیز، خداداد، مریم، و ستاره فرمانفرمائیان، محمدعلی فروغی، احمد قوام، رضا قطبی، گلشائیان، حکیم الملک، علی اصغر حکمت، سردار فاخر حکمت، امیرعباس هویدا، فریدون مهدوی، عبدالمجید مجیدی، منیر وکیلی، خلیل ملکی، حانواده منصور، محمد مصدق، هوشنگ نهاوندی، پرویز نیکخواه، ناصر و خسرو قشقائی، شاپور و مهری راسخ، فواد روحانی، حسرو روزبه، پرویز ثابتی، غلامحسین صدیقی، فخرالدین شادمان، جعفر شریف امامی، سید ضیاالدین طباطبائی، سید حسن تقی زاده و اردشیر زاهدی.
اما نام آوران دیگر بخش ها به این اندازه نیستند چنان که در ورزش تنها نام از غلامرضا تختی رفته و در حقوق فقط از شاهین آقایان و محمد باهری. در میان کلکسیونرهای عتیقه هم از حاجی حسین آقا ملک، حاجی محمد نمازی و ارباب رستم گیو نام برده شده و از میان شخصیت های مذهبی نامدار از آیت الله ها ابوالقاسم کاشانی و روح الله خمینی، کاظم شریعتمداری و علی شریعتی نام آمده است.
در رشته مشاوره و ساختمان نام از مجید اعلم، علی ابراهیمی، حمید قدیمی، اکبرلاری، امیرملک یزدی و فریدون ربیع برده شده و در معماری و مهندسی از حسین امانت، محسن فروغی، رضا مقتدر و هوشنگ سیحون. بوالحسن ابتهاج، ابوالقاسم خردجو، محمدعلی مفرح، برادران مقدم، و مهدی سمیعی از میان نامداران بانکداری برگزیده شده اند و از استادان نامدار علامه دهخدا، بدیع الزمان فروزانفر، سلیمان حییم، محسن هشترودی و محمد قزوینی.
کتاب ایرانیان نامدار در بخش آموزش از محمد بهمن بیگی، فرهنگ مهر، محمد علی مجتهدی، پروِیز ناتل خانلری، فرخ رو پارسا، علی شیخ الاسلام نام آورده و در میان مردان تاریخدان از ذبیخ بهروز، عباس اقبال آشتیانی و احمد کسروی نوشته و از نامداران رشته پزشکی زندگی نامه یحیی عدل، فریدون علا، عبدالکریم ایادی و چهرازی درج است.
و سرانجام در بخش ادبیات مهدی اخوان ثالث، جلال آل احمد، صمد بهرنگی، فروغ فرخ زاد، ابراهیم گلستان، هوشنگ گلشیری، صادق هدایت، ذبیح الله منصوری، غلامحسین ساعدی، سهراب سپهری، جعفر شهری و نیما یوشیج حضور دارند.
آن ها که نیستند
خوانندگان شاید اولین برخوردشان با کتاب به قاعده نقد انتخاب هاست در حالی که می توان پنداشت هر گروه و هر شخصی که انتخاب صد و پنجاه نفر نامدار را به عهده می گرفت، انتخابش با دیگران متفاوت بود و جا داشت که گروهی بر آن خرده گیرند.
با این وجود در پاره ای از بخش ها کمبود ها بیشتر به چشم می آید و در معدودی از موارد نام هائی به چشم می خورد که به نظر خواننده در اولویت قرار نداشته اند. از جمله می توان در بخش سیاست غیبت نصرت الله معینیان، عبدالحسین هژیر و جلال شادمان را دید در میان استادان از نبود نام مجتبی مینوی و در میان تاریخدانان از این که نامی از فریدون آدمیت در میان نیست تعجب کرد.
کمبود ها یا زیاد بودهای بخش ادبیات به نظر می رسد که بیش از دیگر موارد در روزهای دیگر در میان خوانندگان به بحث کشیده شود. پرفروش ترین و تکرار شونده ترین شاعر این دوران احمد شاملو نامش نیست و هم نام احمدرضا احمدی که شاخه ای را که فروغ به درخت بارور نیما زد او گرفت و به جوانه رساند. بی شک انتخاب یک نفر در زمینه ورزش [ که آن یک نفر به درست غلامرضا تختی است] و نادیده ماندن محمد نامجو، محمد نصیری، عبدالله موحد و فوتبالیست های نسل اول به چشم ها خواهد آمد.
چنان که سیمین دانشور، صادق چوبک و محمود دولت آبادی قصه نویسانی هستند که نامشان در کتاب نامداران نیست و در بخش هنر هم نقشی از بیژن مفید و بهرام بیضائی را نمی توان دید. در بخش نظامیان نبود نام ارتشبدها فریدون جم، عبدالله هدایت و فتح الله مین باشیان پیداست که مدرن سازی ارتش بیشتر یادگار آن هاست.
منابع دیگر
در بیست سال اخیر موسسات وابسته به بودجه عمومی در ایران شرح حال هائی از رجال دوران گذشته منتشر کرده اند که بیشتر گزینشی و به قصد افشاگری و بدنامی دیگران فراهم آمده و از همین جهت، با همه دقتی که گاه در مستند سازی این کتاب ها به کار رفته، و با وجود آن عکس ها و اسناد آن برگرفته از خانه های مصادره شده و یا برآمده از انبار نهادهای قضائی و امنیتی است، اما به دلیل یک سویه نگری و تبلیغاتی بودن آن ها، از ارزشی تحقیقاتی برخوردار نیستند.
اما عطش جامعه بعد از انقلاب به شناخت تاریخ خود و بازیگران آن موجب شده است که کتاب های متعددی که خاطرات دست در کاران و یا زندگی نامه آن هاست به چاپ برسد. اما کتاب های مجموع در زمینه زندگی نامه نامداران ایرانی فراوان نیستند.
سال ها بعد از مشروطیت چندین کتاب برای شناخت قهرمانان مشروطه نوشته شد از آن جمله است رهبران مشروطه نوشته ابراهیم صفائی و رجال عصر مشروطیت نوشته سید ابوالحسن علوی و سیاست گران دوره قاجار نوشته خان ملک ساسانی. اما در میان معدودان شش جلد شرح حال رجال نامدار ایران نوشته مهدی بامداد تا سال های دراز تنها منبع معتبر برای شناخت مردان اثرگذار ایران از اواخر قرن نوزدهم تا نیمه قرن بیستم میلادی بود.
در دوران جمهوری اسلامی که رغبت به کتاب های مربوط به تاریخ معاصر شدت گرفت سه جلد کتاب شرح حال رجال سیاسی و اجتماعی نوشته باقر عاقلی در زمره کتاب های پرفروش بود اما این کتاب ها با جمع آوری مطالب و نوشته های دیگران تهیه شده بود در حالی که کتاب آقای میلانی در بسیاری از موارد دارای اطلاعات دست اولی است که حاصل دسترسی به اسناد تازه و گفتگو با افراد و بازماندگان نامداران است.
شاید کتاب نامداران نوشته عباس میلانی از نظر دامنه و بیان داستان گونه اش بیش از همه به بازیگران عصر طلائی نوشته ابراهیم خواجه نوری شباهت ببرد که دست در کاران دوره رضاشاه را موضوع قرار داده بود. آن کتاب بعد از سقوط رضاشاه و در دورانی اول به صورت پاورقی، بعد به صورت جزوه های کوچک و سپس به صورت کتاب منتشر شد که بعد از بیست سال سکوت و بی خبری مردم تشنه شناخت کسانی بودند که زیر سایه مقتدر بنیان گذار سلسله پهلوی بر آنان حکومت داشتند.
منبع دیگری که برای شناخت رجال تاریخ معاصر وجود دارد مجموعه تاریخ شفاهی است که تحت سرپرستی حسین لاجوردی به صورت مصاحبه هائی با افراد نامدار انجام شد و برخی از آن ها به صورت کتاب منتشر شده است.
اما این که کتاب نامداران به زبان انگلیسی نوشته شده و امکاناتی برای تحقیق و تفحص از پیش در اختیار نویسنده آن بوده است در نتیجه کار هم بازتاب دارد، گرچه امکانات به تنهائی هرگز پدید آورنده اثر معتبری نبوده است. نوشتار روان و رعایت بی طرفی در بیش تر زندگی نامه ها به نامداران ایران جلوه خاص می بخشد.
nasim irani - اتریش - وین |
سلام وخسته نباشید
ممکن است کسی لطف کند واسامی خایین به ایران زمین راهم کشف وضبط کند.آنوقت اسم آقای بهنودچندمین نفرمی شود؟؟؟؟ |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
looti - فرانسه - پاریس |
معلوم نیست اسم مصدق توی لیست این اقا چکار میکند. البته جای چنگیز خان و چرچیل خالی است.
بعد هم اقای روزنامه نگار مستقل وابسته ها هم دیگر از این پرت و پلا ها نمیگویند! |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
pahlvan - ایران - کرج |
به روباه گفتند کو شاهدت !! گفت دمم!!
آقا کلیه خاندان فاسد پهلوی که جز فساد و تباهی و ذلت خواری برای ایران چیز دیگری نداشتند ! و خودشان بارها به نوکری و جاسوسی و خیانت برای آمریکا اعتراف کرده اند ! مدرن دانسته!!!
|
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
afra6161 - ایران - تهران |
به نظر می رسد جای هنرمندان تاثیرگذار در فرهنگ این مرز و بوم علی الخصوص در زمینه موسیقی که با جان و روح مردم آن سالها گره خورده بود خالیست - واقعا استاد محمد رضا شجریان با بیش از 50 سال فعالیت مستمر خسرو آواز ایران زمین است . |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
raaz - استرالیا - سیدنی |
نشد دیگه!اسم منو از قلم انداخته...یا باید تجدید چاپ بشه با اصلاحات یا اینکه خودم تحریمش میکنم! |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
ARIYA_TEHRAN - ایران - تهران |
این یارو واسه خودش نوشته حداقل تو زمینه ای که من تخصص دارم (معماری)اسم کسی رو که تهران رو طراحی کرده و بعداز 30سال و اندی هنوز طرحهای شهر سازیش رو دارن اجرا می کنن رو نیاورده .مهندس عبدالعزیز فرمانفرمایان زمان شاه بزرگترین شرکت ساختمانی -آسیا- رو داشت الان زندست تو انگلیس زندگی می کنه |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
ashka - فرانسه - پاریس |
اگر بعضی از دوستان چشمان مبارکشان را باز کنند، می بینند که این کتاب نوشته عباس میلانی است نه مسعود بهنود.
عجیب است که هنوز تا اسم پهلوی به میان می آید بعضی مثل اسپند روی آتش بالا و پایین می پرند، تند تند پست می دهند و بد و بیراه می گویند. می شود یکی از این اساتید لطف کند و بفرماید که چه کار پهلوی از جمهوری اسلامی فعلی بدتر بود؟ چه کار خوبی آخوند کرد که شاه نکرد و چه کار بدی شاه انجام داد که آخوند بدترش را انجام نداد؟ اگر جوابی دارید بفرمایید وگرنه دهانتان را ببندید.
در سطحی نگری، حماقت و تنگ نظری شما همین بس که نفهمیدید این کتاب در معرفی اشخاص نوشته شده نه تمجید از یک سلسله سلطنتی. یعنی همان هایی که به همت شان ایران شپشوی عهد قجری را رنگ و جلایی نو بخشیدند.
آقای میلانی بسیار بسیار زحمت کشیده و 1200 صفحه کتاب نوشته. شما شعور کافی برای درک این قضیه ندارید که بفهمید این کار چقدر طاقت فرساست وگرنه با یک جمله توهین آمیز، تمام زحمت های او را بی ارزش نمی کردید. |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
immortal1977 - هلند - امرسفورت |
ای بابا اشکا جان از فرانسه...
تو یعنی بعد از این همه حضور در این سایت این گاگولای طرفدار جمهوری اسهالی رو نشناختی?! یه سری ادم تهی مغز که واقعا همه کامنتاشونو در این یکی دو سال جمع کنی , ازش یه شعری مثل شعر شصتچی در میاد! از مرد خشمگین گرفته تا اعتراض(که این یکی البته با اسمای منطق و اسودگی همچنان اینجا قار قار میکنه) تااااا زینبه از قم ,بنده خدا از دارغوز اباد و یا ولایت (یا همین نیم نگاه کنونی) یا این پسرک کم سن و سال بلو استار که همیشه باعث طیب خاطر من با نظرات خنده دارش میشه
پس دوست عزیز وقتی اینا یه چیزی از خودشون در میکنن, مثل اینکه یه هویج میخواد خودشو قاطی میوه ها بکنه,زیاد جدی نگیر و خوشحال باش که طرفداران همچین رژیم و همچین دین ننگ اوری , دارای ای کیو در حد یه جلبک هستن :)) |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
mahdi2002ir - ایران - پایتخت |
ashka - فرانسه - پاریس
immortal1977 - هلند - امرسفورت
دمتون گرم نظراتون خیلی خوب بود گرچه میدونم با یه سری میان ....میگن
یه چیز دیگه تنها چیزی که این حکومت به اصطلاح اسلامی رو سر پا نگه داشته تبلیغات دروغ درباره خودشونه و یه مشت انسان گشنه و دزد و ...... اگه شاه هم مثل اینها این همه امکانات داشت که بتونه درباره خودش و کاراش به مردم توضیح بده و مردم رو آگاه کنه خوب شاید این اتفاقات واسش نمیوفتاد
اگه زمان شاه شهید یک شعبون بیمخ بود الان تا دلت بخواد از این انسانهای بی مخ ریخته
الا ایا حال به قول یکی از دوستان شما زیاد خودشو ناراحت کننده نکن.هر چی هم بگیم هیچ فایده ای نداره .همین جماعت الان ازت طرفداری میکنن 5 دقیقه بعد بهت فحش میدن نمونه ش هم در همین انقلاب مشاهده کردیم با این جماعت باید مثل خودشون رفتار کرد. |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
a-h - ایران - کرمان |
بسمه تعالی قابل توجه بعضیا : مقایسه کوتاه نظام پهلوی و انقلاب اسلامی!!!
1)نظام پهلوی بر اساس کودتای طراحی شده انگلیس وبااجرای دیکتاتور ذلیل و بی سوادی به نام رضاخان روی کار آمد. اما انقلاب اسلامی بر اساس رهبری هوشمندانه و شجاعانه امام خمینی(ره) و حرکت خودجوش مردمی که از ظلم و ستم و فساد حکومت شاهنشاهی به تنگ آمده بودند! و با رای و مشارکت خود مردم بوجود آمد.( 30 انتخابات در 30 سال)
2)پهلوی 54 سال حکومت مستبدانه بر مردم و ذلیلانه در برابر ابرقدرتها داشت. رضاخان با ارتش توخالیش 3 روزه ایران را به روس و انگلیس واگذار کرد! و با خاری تمام تبعید شد! و پسر ملعونش با خاری بر تخت نشست( با شروط متفقین) و از آن به بعد مستشارن خارجی از ما حق توحش می گرفتند و بر سر در باشگاهایشان می نوشتند ورود سگ و ایرانی ممنوع!!و هزاران تحقیر دیگر.. اما هنوز انقلاب اسلامی تثبیت نشده بود که دشمنان داخلی و خارجی ابتدا جنگ قومیتها را راه انداختند . بعد ترورها ، خیانتها و جاسوسیها و بعد 8 سال جنگ تحمیلی صدام ملعون با پشتیبانی 60 کشور بویژه ابرقدرتها ! و بعد تحریمهاو تحدیدها برای جلوگیری از پیشرفت ملت ایران اما با رهبری شجاعانه امام و دلاورمردی جوانانی که غیرت و عزت را از او آموخته بودند! درسی به ابرقدرتها داده شد تا دیگر جرات حمله به این سرزمین را نداشته باشد. یک نمونه کوچک آن دفاع غیرتمندانه و کم نظیر سردار بزرگ محمد جهان آرا با 40 پاسدار و بسیجی به مدت 36 روز با چند لشکر زرهی ..( مقایسه کنید با لشکر رضاخان که ایران را 3 روزه تحویل داد.)
3)خاطرات تیمسارفردوست( دوست شاه) را بخوانید تا بدانید پهلوی جز عیش و نوش و فساد ،کاری دیکری نکرد. ظلم وفساد بیداد می کرد. مناطق دور افتاده و شهرهای محروم روز به روز محرومتر می شدند. و در این دوره جوانان ما پایین ترین اعتماد به نفس را داشتند. و این شعر کوچه و بازار آن زمان بود (ایرانیا آفتابه سازن خارجیا موشک می سازن) اما با اینکه انقلاب اسلامی نظامی نو پا بود و با همه دشمنیها و کارشکنیها و جنگ و تحریمها ، امروز دورافتاده ترین روستا از همان خدمات شهر های بزرگ بهرمندند .، ایجاد اعتماد به نفس ، خود باوری و عزتمندی ملی در مردم و نهراسیدن از قدرتهای بزرگی که روزی در سرزمینشان علناًً آنها را تحقیر می کردند.
4)از اول تا آخر افتخارات پهلوی54 سال راه آهنی است که روس و انگلیس برای حمل سلاحهای خود آن را زود راه اندازی کردند. که توسعه آن در زمان انقلاب با راه اندازی آن قابل مقایسه نیست!!و ذوب آهنی که با توسعه و پیشرفت آن در نظام اسلامی می توان گفت هنر کلنگ زدن آن با رضا شاه بود. در طی 54 سال)
5)اما انقلاب اسلامی در 30 سال گذشته با دشمنیها آشکار ابرقدرتها و تحریمهای شدید آنها ، جزو محدود کشورهای صاحب فن آوری هسته ای و تکنولوژی ماهواره و پرتاب آن شد.و یا در علوم پزشکی ، بیو تکنولوژی ، فعالیتهای عمرانی ( ساخت نیروگاهها، پلها ، سیلوها ، سدها ...) و ... خودکفاشد. کشوری که روزی سیم خاردار را به سختی تهیه می کرد. جزو محدود قدرتهای موشکی جهان شد و در ساخت تجهیزات پیچیده دفاعی روی پا خود ایستاد .
خوب برایتان بس است یا باز بگویم !! همه اینها را خوب می دانید! ولی نمی دانم این زندگی 2 روز چه قدر ارزش دارد که به ازای کوتاه شدن دست بعضیها از فساد و کثافت کاری علنی دوره پهلوی ، حاضر بودند هر ذلت و خاری را بپذیرند. و هر حقیقت روشنی را انکار کنند! |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
ashoor - ایران - تهران |
a-h - ایران - کرمان
اینهمه داستان گفتی حالا گوش کن من یک روش مقایسه صحیح تر یادت بدم .
- اون موقع در مقایسه با کره جنوبی- ترکیه- تایوان - چین- مالزی - امارات - تقریبا همه کشورهای عربی -کشورهای امریکای لاتین و و و و ...وضعمون چطور بود و حالا چطوره؟
-شما فکر میکنی کشوری مثل ژاپن و برزیل و ایتالیا و کانادا و استرالیا و و و توانایی ساخت سلاح اتمی رو ندارن؟
- رفتن به فضا در جهان اونقدر پیش پا افتاده شده که شرکتها و اشخاص برنامه سفر فضایی ترتیب میدهند.حالا شما به کاری که شوروی در سال 1336 یعنی دوران پدر بزرگت انجام داده اینهمه مباهات میکنی ؟
-من خودم شخصا از قرار گرفتن ماهواره ایرانی در فضا خوشحال شدم ولی فکر میکنم در کل ما مسیر درستی نمیرویم.
-من به شرکتهای بزرگی مثل کفش ملی - آزمایش- کفش بلا- ارج- و و و فکر میکنم که در دوران خودشون در دنیا بزرگترین بودند و کفش ایران بسیاری کشور های دنیا صادر میشد ولی جالا میگن درآمد صادرات کفش تایوان از درآمد نفتی ما بیشتره و تولید کفش در ایران تقریبا در حال تمام شدنه. صنعت و تولید کلماتی هستند که کم کم باید ما از فرهنگ لغت خودمون برداریم. |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
tinoosh_12345 - ایران - تهران |
دوست عزیز
a-h - ایران - کرمان
1- چه خوب بود که ابتدا یاد میگرفتید اگر نظری مطابق سلایق شما نیست مودبانه و به دور از هرگونه توهین و بر اساس دلیل و برهان به گوینده پاسخ دهید.
2-گفتید نظام پهلوی با حمایت انگلستان بر سر کار آمد. اما اشاره نکردید دولت جمهوری اسلامی با حمایت و چراغ سبز چه کسی بر سر کار آمد؟
آیا جز این است که دولت وقت آمریکا چراغ سبز تغییر دولت ایران را صادر کرد و سایر قدرت های بزرگ را نیز به همراهی با خود فرا خواند؟
آیا مصاحبه ژیسکار دستن رییس جمهور سابق فرانسه و مطالبی که ایشان در مورد آن جلسه معروف که آمریکا قدرت ها را به عدم حمایت از شاه و حمایت از رژیم جدید فرا میخواند فراموش کردید؟ (انجام این مصاحبه منجر به تعطیلی روزنامه اصلاح طلب جامعه روز(؟) گشت).
2- رضا خان را ذلیل و بیسواد خواندید. قصد ندارم بگویم رضا خان تحصیل کرده بوده است ولی در این 30 سال به مراتب افرادی بی سواد تر از ایشان در پست های مهم مدیریتی دیده ام. (خوشبختانه به برکت این نظام اخذ انواع مدرک های تحصیلی سهل گشته و به راحتی میتوان بی سوادی را پنهان نمود).
3- در مورد دفاع مقدس و مقاومت دلیرانه مردم نوشتید. فکر نکنم در این شکی داشته باشید نسلی که به دفاع از این مرز و بوم پرداخت نسل تربیت شده زمان شاهنشاهی بوده است. نمی خواهید بگویید که نظام اسلامی در 1 سال چنان افراد از جان گذشته و خالصی نربیت کرد؟
4- نظام اسلامی با کمک نسل پرورش یافته در زمان رژیم سابق و جنگ افزار های مدرنی که در رژیم گذشته خریداری شده بود حماسه دفاع مقدس را آفرید.
5- عرض کردید سران پهلوی کاری جز عیش و نوش انجام نمی دادند. پس خبر ندارید که سران نظام اسلامی و فرزندان آنها چه کارها انجام نمی دهند و آلوده به انواع فساد میباشند.
6- در مورد مناطق محروم گفتید . نیازی نیست به جای دور بروید سری به جنوب تهران بزنید و ببینید مردم در چه وضعیتی زندگی میکنند. (کاری با مردمی که در حواشی شهر تهران و در فلاکت زندگی میکنند ندارم همین مردم تهران در مناطق پایین را مثال میزنم)
6- در مورد راه آهن و ذوب آهن گفتید و به آنها اضافه کنید حفر تونل ها و راه سازی که در ایران آن زمان به معجزه شبیه بوده است و هنوز از مفاخر رضاخان (به زعم شما بی سواد) به حساب می آید.
7- از فن آوری هسته ای و پرتاب موشک سخن گفتید. آخر برادر من تکنولوژی پرتاب موشک به معنای پیشرفت و رفاه و خود باوری است؟ کره شمالی که هم به انزژی هسته ای دست پیدا کرده و هم سال ها قبل به فن آوری پرتاب موشک را در اختیار داشته. آیا شما کره شمالی را نمونه خود باوری و پیشرفت می دانید؟ آیا تبدیل شدن به کشوری چون کره شمالی مایه غرور و مباهات است؟
واقعا چند تا از کشور های پیشرفته و صنعتی دنیای امروز نیازی به داشتن انزژی هسته ای و پرتاب موشک دارند؟ آیا غیر از این است که نظام حاکم بر ایران در پی دستیابی به انرژی هسته ای و پرتاب موشک است تا پایه های خود را محکم کند؟ نظامی که پایگاه مردمی ندارد و به دنبال این است تا با دست یابی به اتم بقای خود را تضمین کند؟
8- از سایر پیشرفت ها گفتید. آیا واقعا در ایران زندگی نمیکنید؟ آیا فقر و فساد و فحشای موجود در جامعه را نمیبینید؟ جوانان امروز در نظام اسلامی مومن تر هستند یا جوانان عصر پهلوی؟ موج خروج سرمایه ها و دانشجویان را نمی بینید؟ تقریبا اکثر کسانی که رفته اند دیگر قصد بازگشت ندارند و به دنبال اخذ تابعیت کشور دیگری غیر از ایران هستند و شما از عزت و غرور ایرانی دم می زنید؟
این چه عزتی است که یک فرد تحصیل کرده ویا مالدار ایرانی حاضر است به هر قیمتی شده تابعیت کشور دیگری غیر از ایران را نیز داشته باشد تا بلکه کمی با احترام با او برخورد شود ؟ آیا دانشجویان ایرانی خارج از کشور زمان پهلوی هم این گونه بودند؟
؛خوب برایتان بس است یا باز بگویم !! همه اینها را خوب می دانید! ولی نمی دانم این زندگی 2 روز چه قدر ارزش دارد ؟؛؛
واقعا چقدر ارزش دارد که این گونه راحت حقایق را کتمان میکنید؟ |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
nasim irani - اتریش - وین |
آ ها...ایران کرمان
سلام به مسولین سایت.
آ ها در.... ملاهابه شمایادنمی دهندکه تاریخ رابایدبدون غرض خواند؟آخه .... خمینی دجال که غیرازلاکن ومشتی دورغ و کلک حرف دیگری به خوردملت نداد،خردش کجاش قرارگرفته بود.دجال هندی زاده ایی که غیرازاستبداد ونوکری انگلیس حرفه دیگری بلدنبود.کمی ..... راکناربگذارید واگرشهامت بازکردن درهای .... راندارید پنجره هارابازکنید وچشمان کورزده خودرابازکنید ودشمنانان ایران را ازدوستانش تشخیص دهید.....درزمان پهلوی هرچه نداشتید حداقل دخترانتان را به اعراب نمی فروختند.زنانتان بخاطر فقر تن فروش مشتی فاسد نمی شدند.لعنت برکوری دل شما ولعنت ابدی بردستگاه ولایت وقیع وخمینی هندی زاده..درود بردلاوران ایران زمین ..درود برامیدرضا ها!!! |
چهارشنبه 19 فروردین 1388 |
|
ashka - فرانسه - پاریس |
a-h - ایران - کرمان
دوست عزیز اگر پست تان در پاسخ به نوشته من بود، خوشحال می شدم که اسم من را هم در اول پست تان می آوردید. به هر حال دوستان زحمت کشیدند پیش دستی کردند و جواب شما را دادند. اگر خود را واجد دلایل کافی برای دفاع از نظراتتان می دانید بسم الله. پاسخ آنها را بدهید. اگر جوابهای شما قانع کننده بود، من هم نظر خودم را عرض می کنم. |
پنجشنبه 20 فروردین 1388 |
|
pahlvan - ایران - کرج |
a-h - ایران – کرمان
همیشه کامنت های شما مستدل و منطقی است. هر بار که مطالبی محکمی می نویسید. می بینم چطور یک عده به پرت و پلا گویی می افتند! خوب اینها حال می کنند که اراجیف بنویسند و به هم حال دهند! و مثل خفاش با دیدن نور به تب و تاب و فریاد می افتند!!
حرفهایشان باعث خنده می شود!
مثلاً وابسته دانستن انقلاب اسلامی و امام (ره) به قدرتها! خوب لااقل از خود بپرسید که اگر اینطور بود چرا همه اینها از اول انقلاب تا کنون دربرابر ماهستند!
یا نسل جنگ تربیت شده زمان شاه بود ! لابد شاه به آنها درس غیرت و عزت و جوانمردی داده بود!
هنگام دستگیری امام (ره)( سال 42) به اوگفتند سربازان تو کجایند و امام (ره) گفت: در گهواره ها!! یا لااقل بگذارید شهدا خود با وصیت نامه هایشان در باره حکومت شاهنشاهی نظر دهند!
یا می گویند این تکنولوژیها چیزی نیست! تا قبل که قدرتها داشتند خوب چیزی بود. که دائماً باعث تحقیرمان بود. و حالا که با دست خالی بدست آورده ایم که ارزش آن چند برابر است ! چیزی نیست!
واقعا بعضیها ایرانیند !! اسراییل جنایتکار و آمریکا از همه امکانات دفاعی پیشرفته برخوردار باشند و ایران از امکانات دفاعی ساخت خود بی بهره باشد و دربرابر تحدیدات هیچ کاری نکند !! حاشا به غیرتتان!!
البته تعجبی هم ندارد شما و نسل قبل شما همانهایی هستید که هنگام دفاع از سرزمین خود سوراخ موش می خریدید و هنگام صلح آرامش مدعی ایران و ایرانی دلسوز!!
یا نظام پایگاه مردمی ندارد!!! خوب گفتم مثل خفاش دلتان نمی خواهد ببینید که مردم در انتخاباتها حد اقل 70 درصد مشارکت می کنند( با همه تبلیغات ماهواره ای و رسانه ای که برای هیچ کشوری اینقدر تبلیغات منفی وجود ندارد) و یا راهپیماییهای میلیونی مردم را نمی بینید! و استقبالهای کم نظیرمردم از رهبر و رئیس جمهور را!!
دوست عزیز برای این جماعت هر چه بگویی فایده ای ندارد ! اصلاً این جماعت تمام زندگی شان همین دو روز است ! خیال کردی مثل شهیدن عاشقی هستند ! که همه چیزشان در خدا خلاصه شده بود و بس !
این بیت شعر هم تقدیم به آن جان برکفانی که خونشان بزرگترین منطق در برابر یاوه گویان امروز است!
کاروان محمل کشید و رفت تا معراج ما درون کلبه تاریک رویا مانده ایم
|
پنجشنبه 20 فروردین 1388 |
|
behnam2009 - انگلستان - لندن |
درود بر همه آنها. |
پنجشنبه 20 فروردین 1388 |
|
tinoosh_12345 - ایران - تهران |
دوست عزیز
pahlvan - ایران - کرج
همواره کسانی که دستشان از دلیل و منطق خالی است به توهین و افترا میپردازند و متاسفانه شما نیز به جای پاسخ به ایرادات همین کار را کرده اید.
1- بنده عرض کردم با چراغ سبز آمریکا و قدرت ها و این امر بر کسی پوشیده نیست که آمریکا دست از حمایت شاه برداشت و تمایل به روی کار آمدن حکومت جدید را داشت. همگان می دانند که شاه ایران در واپسین سال ها روابط خوبی با آمریکا نداشت.
2- در مورد نسل جنگ مطمپن باشید که آنها پرورش یافته زمان پهلوی بودند و آموزه های انقلابی در 1 سال چنان غیرت و حمیتی را ایجاد نمیکند. پرورش یافتگان نسل انقلاب را امروزه در خیابان ها به انواع فساد شاهد هستیم.
3- در مورد کدام تکنولوژی صحبت میکنید؟ ممکن است به طور دقیق بگویید؟ کدام صنایع عظیم را داریم که قدرت ها به آن رشک میبرند؟ انرژی هسته ای هم که هنوز به هیچ ثمری نرسیده !
4- در مورد دفاع از میهن فرمودید باید عرض کنم که آن زمان که شما و پدرانتان در گوشه ای خزیده بودید پدر بنده و برادر بزرگترم در دفاع از این مرز بوم به فیض رفیع شهادت نایل آمدند و خود نیز جانباز 40٪ میباشم.
قصد یاد آوری این موارد را نداشتم که پدر و برادرم وظیفه دینی خود را نسبت به این مملکت انجام دادند و خود نیز بر اساس تکلیف و احساس وظیفه در جبهه های حق علیه باطل حضور یافتم ولی سخنان این چنین سخیف افرادی چون شما واقعا قلبم را به درد می آورد.
مطمین باشید من بسیار بیشتر از شما و امثال شما برای این نظام و حفظ آن هزینه داده ام و به همین خاطر هم هست که نمیتوانم در مقابل کج روی ها و بی عدالتی ها و سخنان افراد تازه به دوران رسیده و بی خبری چون شما سکوت کنم. و بسیار بیشتر از شما دلم برای آرمان های از دست رفته این انقلاب میسوزد.
5- در مورد حضور میلیونی در انتخابات گفتید. توجه شما را به ماه های آخر حکومت صدام حسین و شور و شعف مردم در استقبال از او در سخنرانی ها جلب میکنم. چه شدند آن جمعیت میلیونی؟ دیکتاتور سوریه و یا سودان نیز هر بار با بیشترین آرا را انتخابات کسب میکنند. هنوز از یاد نبرده ام گزارش تلویزیونی سال 56 از حضور شاه در یکی از شهر ها که مردم دسته دسته به استقبال او رفتند و جای سوزن انداختن نبود. چه شدند آن مردم؟
پس زیاد دل به راهپیمایی های میلیونی خوش نکنید که اکثر دیکتاتور های زمانه ما از این گونه حمایت های مردمی برخوردارند.
6- در مورد موج خروج جوانان دانشگاهی و سرمایه داران و اخذ تابعیت کشور های دیگر سخنی نگفتید؟ آیا جوابی ندارید؟
7- در مورد ضرورت دستیابی به فن آوری پرتاب موشک و در نهایت تبدیل شده به کشوری فقیر و بدبخت چون کره شمالی سخنی نگفتید؟
8- در مورد سوالی که ashoor - ایران - تهران پرسید و تقاضای مقایسه ایران سال 57 و ایران سال 87 را با کشور هایی نظیر کره جنوبی و ترکیه و مالزی نموده بود پاسخی ندادید.
متاسفانه شما و امثال شما مصداق آیه شریفه
؛؛و بر دلهایشان مُهر می نهیم آنگاه نمی شنوند (آیه 100 سوره اعراف) ؛
شده اید.
باشد که روزی چشم های شما هم بر حقایق باز شود اگر واقعا جزو گمراهان هستید و یا نفافقتان آشکار شود اگر جزو منافقان میباشید.
|
پنجشنبه 20 فروردین 1388 |
|
pahlvan - ایران - کرج |
tinoosh_12345 - ایران - تهران
آقای منطقی:
1) اولاً شاه نوکر وفادار آمریکابود . دلیلی برای سلب حمایت از او نبود و حتی شاه با چراغ سبز همانها به مصر رفت. ( نه آمریکا)، تا آمریکا ییها مثل کودتای قبلی او را بازگردانند. دوماً در صورت درست بودن حرف شما ارزش امام ( ره) و انقلاب او مضاعف می شود زیرا توانسته بود بزرگترین حامی شاه را به زانو درآورد . واو را وادار به پذیرش واقعیتها کند. در حالیکه خود می دانید اولین مبارزه امام ( سال 42) مستقیما با خود آمریکا ( حق کاپیتولاسیون ) بود. که شاه ذلیل پیغام داده بود اگر به من انتقادی دارید بگویید ولی به آمریکا چیزی نگویید.!!!
2) اصرار شما بر بیان چنین کلام سست و بی پایه ای برایم خیلی تعجب است!! یعنی کلام معجره آسای امام (ره) در سال (42) هم شما را قانع نکرد. نگذارید باور کنم که در دریافت مطلب مشکل دارید. نسلی که در جبهه ها حماسه آفرید نسلی بود که در طی 15 سال مبارزه امام(ره) بیدار شده بود. نسلی بود که شاه ملعون آنها را در تظاهرات به گلوله بسته بود. نسلی بود که در زندانهای مخوف ساواک شکنجه دیده بود. و این نسل به برکت نفس قدسی امام( ره) به غیرت و شجاعت رسیده بود. و حماسه دفاع مقدس را ایجاد کرد. حرف شما البته تازگی ندارد!!. مدتی است که این موضوع باب شده ! غرض ورزان روزی به شهید و شهادت و امامشان فحش ناسزا می دادند! بعد از مدتی دربرابر منطق خون این عزیزان گفتند امام( ره) جادوگر است و بسیجیان یک عده دیوانه اند که جانشان برایشان عزیز نیست! ( عین کلامی که مشرکان صدر اسلام به پیامبر(ص) و اصحابش نسبت دادند) و امروز منطقی ترین تحلیلشان همان است که شما گفتید!!
3) گفتم که خون شهیدان بزرگترین منطق است برای خالی نبودن عریضه شما را وادار به چنین واکنش خنده داری کرد تو گفتی ما هم باورمان شد. !! شما و خانواده تان لابداز همان شهیدان و جانبازانی هستید که در زیر دست شاه تربیت شده اند!!!
4) در مورد بند 5 ، خوب میدانی که حضور و پشتیبانی مردم از نظامشان با هیچ کشوری ( چه کیفی و چه کمی) قابل مقایسه نیست ! اما پاسخ این سئوالت را به گونه ای دیگر میدهم . خوب میدانی آمریکا و اسرائیل دشمن شماره یک خود را ایران می دانند . و این را بارها به صورت علنی بیان کرده اند. چرا آمریکا به افغانستان و عراق حمله کردو لی به ایران جرات حمله نداشت؟! . کاملا مشخص است که حمله به ایران از لحاظ منافع ، نسبت به حمله به افغانستان و عراق برای آمریکا بسیار مهم ترو پرفایده تر بود. اما برای چه حمله نکرد؟! چون از پایگاه مردمی نظام اسلامی کاملاً با خبر بود و خوب می دانست که مردم افغانستان و عراق از دست جنایات طالبان و صدام به تنگ آمده اند! و این کشورها هیچ پایگاه مردمی ندارند!
5) در مورد بند 6 مصادقهایی آمارتان را دارم . دوستی داشتم که کنکور ارشد دانشگاه آزاد قبول نشد و به برکت پول پدرش به اکراین رفت. ( مید انی که مدرک اوکراین در ایران پذیرفته نمیشود) و رئیس کارخانه عمویم از سرمایه گذاری در دبی 7 میلیارد تومان ضرر نصیبش شد. ( به برکت نظام سرمایه داری) پس همه آنچه که کلی گویی می کنی درست نیست. بخشی هم مثل همه کشورها طبیعی است.
6) بند 7 را یکبار نوشتم . ضرورت سلاح نظامی برای دفع تحدید است !! تو بگو چرا اسراییل دارد ؟!
7) در مورد سئوال رفیقت !! شما که باید 40 – 50 سالت باشد پخته تر عمل کن! در کشورهای گفته شده، نه انقلاب شده ! نه رئیس جمهورش خیانت کرد! نه یک شبه رئیس جمهور و کل کابینه اش ترور شد. نه 8 سال جنگ تحمیلی بود. نه تحریمهای شدید و نه خیانت و جاسوسی !! با این حال نهایت کم لطفی است که همه دستاوردهای نظام را نادیده گرفته و انگار ه اصلا در ایران 30سال هیچ کاری نشده! مورد 5 a-h - ایران – کرمان را دوباره بخوان! شما کوچکترین کار پهلوی را ( در 54 سال) آنقدر بزرگ کردی ! و 30 سال خدمات انقلاب اسلامی را صفر کردی!!
8) آیه نوشته شده را هم کمی به خودت بگیر !! در ضمن نفهمیدم منظورت از منافق چیست. و نسبت آنرا با چه چیز می دانی !!! امام(ره) و ارزشهای شهداء یا با شاه و شهیدان تربیت شده اش!! |
جمعه 21 فروردین 1388 |
|
tinoosh_12345 - ایران - تهران |
pahlvan - ایران - کرج
نوشته تان عصبی است و در هنگام عصبانیت انتطاری جز این نمی توان داشت.
1- در مورد انقلاب و نقش قدرت ها بنده نظر خود و مواردی را که خوانده بودم بیان کردم و شما نیز ذهنیات خود را بیان کردید. بگذاریم آیندگان قضاوت کنند.
2- امام سال 42 در کجای ایران شناخته بود؟
ظاهرا در دوران انقلاب حضور نداشتید و تاریخ انقلاب را هم نخوانده اید. در شکل گیری انقلاب گروه های مختلف وبا دیدگاه های گاه متفاوت حضوذ داشتند بگذریم از این نکته که یک گروه انقلاب را به نام خود مصادره کرد و به قلع و قمع سایرین پرداخت و تاریخ معاصر را مطا بق مطامع خود نوشت تا ساده دلانی چون شما را بفریبد.
3-در مورد پدر و برادرم نیازی به دروغ نبود و متاسفانه امروزه پرده نشینان زمان جنگ به میدان آمده آمده اند و وارث خون شهدا شده اند. حقیقت با باور کردن یا نکردن شما عوض نخواهد شد و اگر کمی ایمان داشتید هرگز نسبت به چیزی که اطمینان ندارید این گونه به صراحت سخن نمیگفتید و تمسخر نمیکردید.
4- همه دیکتاتور ها همین اعتقاد را دارند که حمایت مردم از آنها با هیچ کجا قابل مقایسه نیست. گفتی آمریکا ایران را دشمن شماره یک خود می داند برایم جالب بود. خیلی از آمریکایی ها اصلا نام ایران را نشنیده اند. برادر من آمریکا روابطش را بر اساس منافع تنظیم میکند مطمین باش اگر لازم باشد به ایران هم حمله خواهد کرد و مطمین باش عملکرد غلط نظام اسلامی در سال های اخیر باعث خواهد شد مردم با آغوش باز از آنها استقبال کنند.
(گفتن داشتن پایگاه مردمی نظام از سو ی شما کلی باعث تفریح و خنده شد. ممنون)
5-در مورد دوستتان که اکراین تحصیل میکند احتمالا ضریب هوشی درحد بالا نداشته است. منظور بنده دانشجویان مستعدی هستند که هر ساله به آمریکا و کانادا و استرالیا و انگلستان میروند و به محض ورود به دنبال اخذ اقامت هستند.
مثالی که از سرمایه گذاری زدید خیلی راحت برایتان صد ها نمونه در کانادا و آمریکا مثال می زنم که ترجیح داده اند سرمایه خود را از ایران خارج نموده و در جای دیگر به کار گیرند..
6-گفتی رفع تحدید. عرض کردم بسیاری کشور های صنعتی وتوسعه یافته چرا به دنبال سلاح اتمی برای رفع تحدید نیستند؟ آیا چون اسراییل دارد ماهم باید داشته باشیم؟ اسراییل از بسیاری جنبه های دیگر بسیار پیشرفته تر از ما است هم علمی و هم تکنولوژیکی حالا شما همان یک قلم سلاح خسته ای را چسبیه اید؟- اصلا چرا با اسراییل دشمنی ایجاد کنیم که نیاز به داشتن سلاح اتمی باشد؟ مگر غیر از این است که ایرانی الاصل های بسیاری از قدیم در اسراییل ساکن هستند؟
7- درمورد حوادثی که گفتی از شماسوال میکنم چند سال قبل اتفاق افتادند؟ برادر من شما خوابی؟ جنگ سال 67 تمام شد. ژاپن و آلمان سال 1945 در طی 20 سال بعد از جنگ جزو پیشرفته ترین کشور ها بودند. حالا شما تمام عقب افتادگیها را گردن جنگ 20 سال پیش ویا خیانت (به زعم شما البته) رییس جمهور پیش می اندازی؟
ایران را با همین کشور های خلیج فارس مقایسه کن. با همین کویت مقایسه که ان هم جنگ با عراق را تجربه کرده.
برای من یک مثال از دستاورد های بزرگ که مایه تحسین همگان و مایه رفاه مردم باشد بگو. چرا کلی حرف میزنی؟
حتی در مورد انرژی هسته ای هم آنقدر عرضه نداشتند که آن را به نتیجه برسانند. پاکستان بمب را ساخت و تمام شد و رفت آن همه مثل ایران بازی در نیاورد.
دهه فجر امسال جزو کارهای بزرگ دولت خدمت گزار بهره مندی مردم از گوشی همراه ذکر شده بود و با غرور اعلام کرده بودند که در نظام پهلوی کسی از این خدمات بهره مند نبوده! اگر منظور شما چنین دستاورد هایی است که حرفی ندارم با شما.
8- آیه نوشته شده را هم برای شما خواندم و آرزوی کمی تعقل بیشتر دارم برای شما. |
شنبه 22 فروردین 1388 |
|
zebelkhan - آمریکا - سن خوزه |
looti - فرانسه - پاریس
pahlvan - ایران - کرج
a-h - ایران - کرمان
مزدوران طرفدار نظام فاسد جمهوری اسهالی!
- ثمره سی سال حکومت نکبت بار جمهوری اسهالی و حاکمیت به اصطلاح ارزشی در ایران:
1- کاهش سن اعتیاد به کمتر از 10 سال
2- کاهش سن فحشا به کمتر از 15 سال
3- پیدایش پدیده کودکان کار، کودکان خیابانی و دختران و پسران فراری
4- افزایش آمار معتادان تزریقی و به تبع آن افزایش بیماری ایدز
5- فروش دختران و زنان ایرانی توسط مقامات رژیم به شیخهای خلیج فارس و کسب درآمد از فحشای سازمان یافته دولتی همچون خانه های عفاف و غیره..
6- جنگ، گرانی، تورم افسار گسیخته، اقتصاد فروپاشیده و بی سامان دولتی و دزدی و غارت منابع ملی و صرف درآمدهای هنگفت نفتی بدون ارایه مدرک و سند.
7- پشتیبانی مالی و تسلیحاتی از گروههای تروریستی
8- افزایش آمار خودکشی در میان جوانان و به ویژه در میان جانبازان (سومین جانباز چند اخیرا خود سوزی کرد)
9- کاهش امید به زندگی
10-افزایش خرافه و جهالت و فالگیری و رمال بازی و اعتقاد به غیب و شفا و رسوم پس مانده و عقب مانده مذهبی همچون امام ته چاه یا همان منجی فراری شما بی مغزان که در مدفوع خودش در ته چاهی غرق شده!
11- قتل دگر اندیشان و ترورهای سیاسی خارج از کشور
12- قتل عام زندانیان سیاسی در زندانهای کشور در سال 67 بدستور خمینی دجال
13- قتلهای زنجیره ای اخیر، زندانی کردن و شکجنه . قتل معلم، کارگر، دانشجو، وب لاگ نویس و نویسندگان و اخیرا دانشمندان ایرانی
14- بذل و بخشش و حیف و میل درآمدهای نفتی بدون پس دادن هیچ حساب و کتابی تحت عنوان آوردن پول نفت بر سر سفره مردم.
تا نکبتی بنام اسلام فقاهتی بر سرزمین ما سایه افکنده، این فساد و تباهی تمامی ندارد. از آنجا که پایه اسلام و دین و بخصوص مذهب جعلی شیعه بر دروغ و فساد استوار است، انتظار اصلاح و پیشرفت از یک نظام پوسیده عرب پرست ضد ایرانی داشتن سرابی بیش نیست.
فرزندان کوروش ریشه این طاعون و سرطان تاریخی یعنی اسلام را از بیخ و بن خواهند کند!
|
شنبه 22 فروردین 1388 |
|