تماس های سطح بالای آمریکا با سوریه پس از ۴ سال

تماس های سطح بالای آمریکا با سوریه پس از 4 سال

جفری فلتمن می گوید مسائلی که قرار است با سوریه در میان گذارده شود متعدد است

جفری فلتمن و دان شاپیرو، دو مقام ارشد آمریکایی که برای گفتگو با مقامات سوریه به دمشق سفر کرده اند با ولید معلم، وزیر خارجه این کشور ملاقات کرده اند.

پس از پایان این ملاقات جفری فلتمن، سفیر سابق آمریکا در لبنان این مذاکرات را سازنده خواند و گفت گفتگوها درباره تعیین موضوع های نگران کننده برای هر دو کشور بوده است.

از چهار سال قبل تا کنون این اولین بار است که آمریکا تماس های سطح بالا با سوریه برقرار کرده است.

جفری فلتمن، قبل از شروع مذاکرات گفته بود حامل یک فهرست طولانی از نگرانی های آمریکاست که آن را با مقامات سوری در میان خواهد گذاشت.

کیم غطاس، خبرنگار بی بی سی در واشنگتن می گوید حمایت سوریه از گروه های پیکارجو مانند حماس و حزب الله، آنچه فعالیت های هسته ای پنهانی سوریه خوانده شده، و دخالت در امور داخلی لبنان از جمله این نگرانی هاست.

سامی خیامی، سفیر سوریه در بریتانیا گفت آمریکا باید تنها به آرمان های اسرائیل نگاه نکند و آرمان های ملت عرب را نیز در نظر بگیرد.

آقای خیامی گفت سوریه دروازه صلح در خاورمیانه است.

از هنگامی که آمریکا سوریه را متهم به دست داشتن در ترور رفیق حریری نخست وزیر سابق لبنان کرد، روابط آمریکا و سوریه تیره شده است.

آخرین مقام بلند پایه آمریکایی که قبلا به سوریه رفته بود ریچارد آرمیتاژ بود که در سال 2005 در زمان تصدی سمت معاون وزارت خارجه آمریکا به دمشق سفر کرده بود.

خبرنگار بی بی سی می گوید سوریه سعی کرده است سفر مقامات آمریکایی به دمشق را نشان پیروزی در ایستادگی در برابر فشارهای آمریکا در طی چند سال اخیر جلوه دهد ولی آمریکا با اعزام دو نماینده بلند پایه به دمشق نشان داده موضعی جدی و انعطاف ناپذیر در مذاکرات با مقامات سوری خواهد داشت.

strong_sweden - سو‌ئد - استکهلم
سلام
دوشنبه 19 اسفند 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟