تقدیر وزارت دفاع انگلیس از تولیدکننده ژل ضد گلوله

تقدیر وزارت دفاع انگلیس از تولیدکننده ژل ضد گلوله

دانشمندان در انگلستان موفق به تولید ژلی شگفت انگیز شده اند که دارای خواص ضد گلوله و ضد ضربه بوده و در صورت قرار گیری تحت فشار شدید به حالت جامدی سخت تغییر حالت می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان موفق به تولید ژلی ضد گلوله و ضد ضربه شده اند که می تواند با پوشش دادن قسمتهای مختلف بدن از جمله کلاهخود جان بسیاری از سربازان را در میدانهای جنگ نجات دهد.

وزارت دفاع انگلستان جایزه ای 100 هزار پوندی را به شرکت تولید کننده این ژل که از ماده ای خاص تولید شده و به سرعت در برابر برخوردها و ضربه ها سخت شده و از خود مقاومت نشان می دهد اختصاص داده است.

ژل سخت شونده به زودی قسمت داخلی کلاهخودهای سربازان و نیروهای نظامی را پوشش خواهد داد تا به این شکل از انرژی حرکتی گلوله و یا ترکشهایی که احتمال برخورد آنها با کلاه وجود دارد کاسته شده و عبور آنها را غیر ممکن سازد.

این ژل d3O نام دارد و دارای خصوصیات ویژه ای است که پس از برخورد با جسمی سخت با فشاری بالا به سرعت به حالت جامد تغییر حالت می دهد. به گفته مخترعان این ژل، زمانی که ماده با آرامی حرکت می کند مولکولهای آن نیز به آرامی بر روی یکدیگر لغزیده و حالت ژله ای خود را حفظ می کنند اما در صورت وارد آمدن انرژی شدید و ناگهانی مولکولها به یکدیگر پیچیده و در هم قفل می شوند و شکلی جامد و سخت را به وجود می آورند.

گونه ای دیگر از ژل d3O در حال حاضر در گروهی از تجهیزات ورزشی و دستکشهای اسکی، انواع ساق بندهای ورزشی، کفشهای باله و تجهیزات اسبدوانی مورد استفاده قرار می گیرد.

بر اساس گزارش ام اس ان بی سی، این محصول در حال حاضر توسط پیمانکاران به منظور استفاده در نقاط حیاتی لباسهای نظامی و افزایش ایمنی سربازان در انحصار وزارت دفاع انگلستان درآمده است.

Mohammad-UK - انگلیس - لندن
توی جنگ مو رال مهم است نظامیان انگلیسی بار ها اعتراف به شکست نظامی خود در برابر طالبان را پذیرفته اند. این ژل هم مورال شکست خورده آنهارا که لحظه شماری بریی ترک کشور افغانستان می کنند بالا نخواهد برد. در طول اشغال گران محکوم به نابودی اند
یکشنبه 11 اسفند 1387

jotyar - بلژیک - انتورپن‌‌
اگه عجل اومد نه ژل و نه کسی میتونه جلوشو بگیره.
یکشنبه 11 اسفند 1387

a_bamdad - ایران - تهران
Mohammad-UK - انگلیس - لندن
خودت یه بار دیگه متنتو بخون بعد غلط گیری کن.اگه بالای 8 گرفتی من به عنوان جایزه یه فوش ملایمتری به علی یه دست میدم که امثال تو رو فرستاده انگلیس که اونجا زندگی کنی و براشون لغز هم بخونی.
یکشنبه 11 اسفند 1387

rabi - ایران - تهران
جالب بود
یکشنبه 11 اسفند 1387

velayat - ایران - شیراز
بالاخره یکی هم پیدا شد به فکر جون بشره. تا حالا که همش تو فکر بودن چطور همنوعاشونو نابود کنن و بیشتر بکشن.
یکشنبه 11 اسفند 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی