قتل فرزند برای تنبیه

قتل فرزند برای تنبیه

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی گفت؛ پدری در میانه برای تنبیه کردن فرزند خود با پرتاب چاقو او را به قتل رساند. صمد فرامرزی افزود؛ به دنبال اعلام گزارش از سوی بخش اورژانس بیمارستان امام(ره) شهرستان میانه مبنی بر مرگ نوجوانی به خاطر جراحت ناشی از ضربه چاقو ماموران کلانتری 11 این شهرستان بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند. وی اضافه کرد؛ پس از بررسی و تحقیقات پلیسی مشخص شد نوجوان 16 ساله به نام «علیرضا» توسط پدر 51 ساله اش به نام محرم به قتل رسیده است. وی خاطرنشان کرد؛ با تلاش ماموران انتظامی قاتل در کمترین زمان ممکن دستگیر شد و در بازجویی ها به قتل فرزندش اعتراف کرد و گفت؛ برای تنبیه کردن فرزندم چاقو را به سمت وی پرتاب کردم که چاقو به سینه اش برخورد کرد و او فوت شد.
kiyawashsasani - کانادا - تورنتو
فرزند کشی هم فرهنگ نوینی است در خلافت اسلامی سید علی شیره ای . وقتی در اسلام مرد خانواده مانندولایت وقیح صاحب مال و جان زن و فرزند خویش است وقوع حوادثی از این قبیل و اپیدمی شدن آن در خانوادههای بیسواد وفقط مکتبی چیز تازه ای نیست . چون حمایت از قاتل (مرد خانواده ) در قانون دست مجرم راباز میگذارد و روزی نیست که در جامعهء جهل سالاری ولایت وقیح چنین جنایاتی از سوی حیواناتی بنام پدر اتفاق نیفتد . قوانین پوسیده ء عهد حجری دستاوردی بهتر از این ندارد .
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

saeideh75 - رومانی - بخارست
خاک تو سرش اینها ادم نیستند وحشی هستند
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

parsa_persian2000 - ژاپن - ناگویا
تبریک میگم به این پدر 16 سال زحمت کشید بچه بزر گ کرد که سیبل پرتاب چاقوش کنه کجا رفت اون فرهنگ 7000 هزار ساله که همیشه ازش دم میزدیم هزار افسوس باد
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

DERAK - انگلستان - لندن
بله برای تبیه کردن بوده ....شاید بهش وحی شده بو د مثل حضرت ابراهیم خدا هم گوسفند نداش بفرسته پدره هم با چاقو افتاد به جونش...ننگ بر خرافات
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

alileedsy - انگلیس - لیدز
بچه بیچاره!!!!!!!!!!!چه زهر چشمی ازش گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

***mehregan*** - ایران - تهران
این اقاهه باید شوهر انجلینا جولی بشه .چقدر بهم میان.(با هم چاقو پرت کنند)
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

خرس قطبی - کانادا - تورنتو
ای بچه بد! حالا ادب شدی؟!
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

shabnam_barann - فرانسه - پاریس
‫خاک تو سر این پدر باید گل بگیریش.
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

mansour1336 - امریکا - ویرجینیا
وقتی ریس جمهور یک مملکت از فواید چاقوی زنجان صحبت کنه بیشتر از این نمیشه انتظار داشت
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

mitra.d - المان - هانوفر
عجب پدر با ادبی.حیف فحش و ناسزا که به این جانور بدم.
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

elham6525 - ایران - سمنان
واقعا خاک بر سرش.حیف اسم پدر که به ان مرد وحشی بگن.واقعا که
پنج‌شنبه 28 آذر 1387

parvin ariya - ایران - اصفهان
....ادم کشی در خونشان است. اینها نوادگان چنگیز و تیمورند! خلخالی را کی میتونه فرامش کنه! کجا هستند این تجزیه طلبان .
جمعه 29 آذر 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.