نماینده مجلس : بخاطر تخلف از رویه دولت نهم با فرد متخلف برخورد کردم

نماینده مجلس : بخاطر تخلف از رویه دولت نهم با فرد متخلف برخورد کردم

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: برای پیشگیری از تخلف‌ و خطاهایی که مخالف رویه دولت نهم آن هم در خانه امن ملت است، با مدیرکل دفتر دولت در مجلس برخورد کردم.

علی‌اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در مورد اتفاقات پیش آمده در مورد اعطای چک‌های 5 میلیونی برای کمک به مساجد کشور به نمایندگان مجلس و حواشی مرتبط با آن، اظهار داشت: امروز صبح پس از مراجعه به مجلس متوجه شدم که آقای رسایی پیگیر اقدام غیراخلاقی یکی از کارکنان "دفتر دولت در مجلس" هست، بعد از اینکه در جریان قضیه قرار گرفتم از آنجایی که این روش و اقدام را بر خلاف رویه دولت محترم می‌دانستیم، ابتدا با فرد خاطی برخورد کردیم. وی در این رابطه افزود: مسئله هم این است که یکی از این کارکنان در "دفتر دولت در مجلس" وقتی که در هنگام پرداخت چک کمک‌های 5 میلیونی برای مساجد حوزه‌های انتخابیه، هنگام اخذ رسید، امضای دو برگه را از دو نفر از نمایندگان گرفته که یکی از برگه‌ها مربوط به امضای پس گرفتن استیضاح بوده، این نمایندگان شکایت داشتند از اینکه اطلاع از موضوع نداشته‌اند و گرفتن این امضا را خلاف روش اخلاقی می‌دانستند.

زارعی اضافه کرد: با آقای رسایی، موضوع را که از دفتر ریاست جمهوری پیگیری کردیم، مشخص شد که جناب رئیس‌جمهور در جریان اهدای این کمک‌ها از طریق "دفتر دولت در مجلس"، آن هم در این شرایط قرار ندارند و قرار شد خودمان بیشتر موضوع را پیگیری کنیم، ابتدا پیگیری کردم که آیا دفتر ریاست جمهوری از این اقدام مطلع شده‌اند که اینگونه نبود، از دو نماینده درخواست کردیم که در حضور فرد خاطی، قضیه را تعریف کنند و بعد پیگیری‌ها هم نشان داد که این فرد دچار اشتباه شده و این کار خلاف و غیراخلاقی را انجام داده است.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: ما تا اینجای مسئله پیش رفتیم، کماکان هم قضیه را دنبال می‌کنیم، جناب رئیس جمهور هم در سفر استانی هستند و به نحوی موضوع را حتماً به استحضار ایشان خواهیم رساند و پیگیری خواهیم کرد. وی در پاسخ به این سئوال که آیا برخوردی با فرد خاطی داشته‌اید، اظهار داشت: بله من در واقع به دلیل اینکه روش فرد با روش دولت هیچ سازگاری ندارد و وی هم قبول کرد، در ابتدا که من با او برخورد کردم، بلافاصله عقب‌نشینی کرد، ولی اینکه الان ایشان رفته بیمارستان، صحت ندارد، با وی برخورد کردم برای پیشگیری از چنین خلاف و خطاهایی که مخالف رویه دولت نهم می‌باشد آن هم در خانه امن ملت. زارعی در پاسخ به این سئوال که آیا نمایندگان به رسیدها و متن آن توجه نمی‌کرده‌اند، عنوان کرد: این رسید چک با کاغذ پشت سری که برای پس گرفتن استیضاح بوده، پشت سر هم گذاشته شده بوده، ‌فرض فرد خاطی هم بر این بوده که نماینده این دو تا را امضا می‌کند، اگر متوجه شد که مربوط به استیضاح است و دلش خواست که امضا نمی‌کند. زارعی تصریح کرد: این کار در واقع یک نوع سوءاستفاده از اعتماد نماینده به "دفتر دولت در مجلس" بوده است که این کار هم در خصوص دو نفر اینطوری با خطا انجام شده، ولی این کمک‌‌های اهدایی به مساجد را تعداد بیشتری دریافت کرده‌اند.

roshaanak_alman - آلمان - برلین
یک جوری صحبت می کنه انگار که یک بچه مدرسه ای مرتکب اشتباه شده و ندونسته خطا کرده... این خطا بدتره یا حجاب خانوما در خیابون؟ مگه کسانی که حجاب مورد پسند اخوندها رو ندارند کارشون زشت تر از رفتار زشت و فریبکارانه یک نماینده ملته؟؟؟؟ واقعا که چه رویی دارند؟؟؟
جمعه 10 آبان 1387

mitraa - فرانسه - پاریس
roshaanak_alman - آلمان - برلین باهات موافقم
جمعه 10 آبان 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
قیافه رو تورو خدا. مثل کیسه کش های حمام نمره است. مملکت رو دادن به کی ها!!!!!!!!!!!!!!!!
شنبه 11 آبان 1387

salamiran - ایران - شیراز
اولا نماینده غلط میکند چیزی را نخوانده امضا کند . ثانیا گمان کنم کمی مبلغ موجب بروز اختلاف شده است .
شنبه 11 آبان 1387

molaali - ایران - تهران
از بالا تا پایین همشون دزد و دروغگو زنا کار ...کثیفتر از این موجودات خدا نیافریده.ملت نون ندارن بخورن این نمایندگان رهبر معظم یکی 100 ملیون چند ماه گرفتند اینم دزدی اشکارشون. بخورین کوفتتون بشه یه روزی از دماغتو درمیاد
شنبه 11 آبان 1387

saeed brumand - ارمنستان - ایروان
salamiran - ایران - شیراز عزیزم همچین میگی نماینده باید بخونه که انگار همشون مثل آقای کردان از آکسفورد لندن ن ن دکتری دارن .بابا همشون بیسوادن چه جوری باید بخونن . من نمیدونم چرا یکی پیدا نمیشه یه ذره به انسانیت و جوونهاو فقیرای بد بخت که به نون شب محتاجن از این چکها بده . بابا بسه کم با این مساجد و منابر و اسلام حق این مردم بدبخت و ضایع کنین. مسجد واجبه یا اون طفل معصومی که تو فلان روستا با کفشهای پاره تو زمستون میره سر کلاس درس. آخه نچشیدین که . به خدا نه خدا نه پیغمبر و نه اون مسجد اگه زبون داشت راضی به این کمکها بود . تو رو جون اون خشت خشت مساجدتون بس کنین . گرچه اگه این مساجد و محرم و صفر نبودن شما هم الان نبودین ولی تو رو خدا دیگه بسه.
دوشنبه 13 آبان 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»