سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸ مارچ ۲۰۰۸
لیت بارسکی را بیابید و مژدگانی بگیرید
با غیبت لیت بارسکی در تمرینات سایپا و بی اطلاعی مسوولان سایپا از وضعیت او، خبرگزاری آلمان نیز در مورد وضعیت و غیبت او اظهار نگرانی کرد.خبرگزاری آلمان پس از ابراز نگرانی نوشته است؛ «دستیاران پی یر لیت بارسکی مربی 48 ساله تیم فوتبال سایپای کرج می گویند این تیم چند روز است بدون سرمربی به تمرین های خود ادامه می دهد.» علی دایی سرمربی تیم ملی در جایگاه یکی از منتقدان اصلی لیت بارسکی که از غیبت ناگهانی او در تیم ناراحت است، گفت؛ «لیت بارسکی به هر دلیلی نمی خواهد سایپا پیروز باشد و هفته هاست قصد ترک تیم نارنجی پوش سایپا را داشته است.» با وجود مشکلات داخلی سایپا و دودستگی در این تیم میان مخالفان و موافقان لیت بارسکی، وضعیت همکاری او هنوز مشخص نیست. تقی زاده معاون باشگاه سایپا با تاکید بر بی خبری از لیت بارسکی می گوید؛ «لیت بارسکی از ابتدای هفته بدون هیچ اطلاع قبلی به امارات رفته و ما هیچ تماس مستقیمی با او نداشته ایم و تنها از طریق کمک ایشان شنیدم در امارات است.»علی دایی که خود تا پایان فصل گذشته مربی سایپا بوده، دلیل اصلی اخراج نکردن لیت بارسکی از تیم را درخواست دستمزد کاملش تا پایان قرارداد دانست. به گفته دایی «این دلیلی است که باشگاه او را اخراج نکرده است.»تقی زاده همچنین راجع به شایعه جانشینی لیت بارسکی و تکذیب آن، با احترام به ناصر حجازی و حمید استیلی تغییر را آخرین راه حل موجود می داند و در توضیح این مطلب می گوید؛ «در وهله اول باید منتظر بازگشت لیت بارسکی بود تا او دلیل غیبتش را توضیح دهد و با روشن شدن شرایط برای باشگاه تصمیم گیری می کنیم ولی در حال حاضر تغییر آخرین راه حل موجود برای سایپاست.»تیم فوتبال سایپا که از گردونه رقابت های لیگ قهرمانان آسیا کنار رفته اکنون با کسب سه امتیاز از هفت دیدارش در لیگ برتر فوتبال ایران در جایگاه آخر جدول قرار دارد. با این حال تقی زاده وضعیت تیم سایپا را مساعد توصیف می کند؛ «تیم سایپا که از روز جمعه تمرینات خود را با هدایت فروزانی و منافی شروع کرده، اکنون دغدغه یی جز بازگشت لیت بارسکی ندارد و مشکلات داخلی اش با اضافه شدن این مربیان به کادر فنی برطرف شده و در شرایط جسمی و روحی ایده آلی به سر می برد. بازیکنان سایپا فارغ از مشکلات می توانند بازی خوبی را روز شنبه مقابل تیم سپاهان ارائه دهند.» لیت بارسکی که پیش از سایپا مربی تیم آویسپا موکوئوکاری ژاپن بود که از آنجا نیز اخراج شده بود، اکنون با تاخیر در حضورش برای هدایت تیم موجب سرگردانی در تصمیم گیری های تیم سایپا شده؛ «لیت بارسکی قرار بود روز سه شنبه به ایران بازگردد و برای غیبت طولانی و بی دلیلش توضیح دهد که هنوز خبری از او نشده است.»تقی زاده با اشاره به روحیه بالای بازیکنان سایپا می گوید؛ «غیبت لیت بارسکی به بازیکنان مربوط نمی شود و مشکل باشگاه است که درصدد رفع آن هستیم. بنابراین بازی خوبی را روز شنبه خواهیم داشت.»
Afshin London - انگلستان - لندن |
حتمآ رفته یه آبجو بزنه زود میاد |
جمعه 26 مهر 1387 |
|
gol222 - سوپد - هلسینگبوری |
انطورکه در برنامه 90 یکی از مسئولین سائپا گفت.سائپا لیت بارسکی را نمی خواهدواگر اخراج کنن باید خسارت بدهندوسائپانمیخواهد بدهدو لیت باسکی از گدایان اروپاست ومیدانید تا یکشاهی اخرش را نگیرد تیم را رها نخواهد کردولازم به یاداوریست یک روز قبل از بازی دو هفته پیش چنان بازیکنان خسته کرده بود که فردا تیم از خستگی ببازندوهمینطور هم شدوسائپا 5هیچ باخت وبنظر من هیچ دلسوزی ندارد.امیدوارم دوستانه مثله حل شود. |
جمعه 26 مهر 1387 |
|
rezanl - هلند - امستردام |
دل ادم میسوزه که هرکی که از اینبر اب به ایران میره بعد از مدتی فراری میشه.تو جائی خوندم که اقای قطبی گفته بود که واسه ارامش باید بره دبی!!!!
حتی بنده و دوستانم هم که ایران میریم بعد از که بر میگردیم از نظر روحی خسته تر شده ایم. میدو نی واسه من ایرانی وظیفه است ولی المانی نه فرهنگ پول جمع کردن داره نه از اینکه فرداش بدتر بشه نگرانه که بخواد واسه پول هرکاری رو کنه.. ما که ایران دنیا اومدیم و ایرانه زمان جنگو تو ایران بودیم حالا اونجا نمیتونیم زندگی کنیم و تحمل بی نظی رو نداریم چه انتظار داریم اروپئیها بتونند.
شما یکروز نگاه کنید نماینده های مردم در مجلس اخوندی چقدر بیکلاسند و با اینکه اخیرا کت میپوشند و ادای ادم حسابیا رو در میارند بجای رو صندلی رو زمین میشینند یا در زمان سخنرانی همین طور دارن ور میزنند. در کل تا زماتیکه مدیریت دست اخونداست همینه. |
جمعه 26 مهر 1387 |
|