علی دایی : به صعود ایران اعتقاد دارم

علی دایی : به  صعود ایران اعتقاد دارم

علی دایی سرمربی تیم ملی ایران بعد از قرعه کشی گروه ایران را کمی مشکل تر از گروه اول دانست اما گفت ایران قدرت لازم برای صعود را دارد.

بعد از قرعه کشی بین دو تیم ژاپن و عربستان و پس از آنکه ژاپن با قرار گرفتن در سید ایران احتمال رویارویی را از بین برد تیم ملی در کنار کره جنوبی، عربستان، کره شمالی و امارات ایستاد.
در گروه دوم هم استرالیا با ژاپن، بحرین، ازبکستان و قطر در یک ردیف قرار گرفتند. دایی که در مراسم قرعه کشی حاضر بود به خبرنگاران گفت : " هر دو گروه تقریباً متعادل هستند اما فکر می کنم گروه ایران کمی مشکل تر باشد". " این برای بار دوم است که با امارات روبرو خواهیم شد. برای فوتبال امارات و برونو متسو مربی تیم احترام زیادی قائلم اما تلاش می کنیم همان دو امتیاز را هم دیگر از دست ندهیم و در هر دو بازی در تهران و ابوظبی برنده شویم". دایی در باره بازی اول برابر عربستان هم گفت : " از 12 روز دیگر در اسپانیا اردو می زنیم و با چند تیم دیدار دوستانه برگزار می کنیم. تلاش می کنیم تا قبل از پرواز به عربستان به حداکثر آمادگی برسیم". او کره جنوبی را هم از قدرت های سنتی آسیا خواند و گفت : " کره از لحاظ نفری برتری خاصی در آسیا دارد. آنها در کار گروهی هم خیلی خوب کار می کنند". " کره شمالی هم خیلی بهتر از گذشته شده است. من دوبار تجربه بازی در پیونگ یانگ را دارم که البته در هر دو بازی برنده شدیم. امیدوارم بازهم بتوانیم همان نتایج را تکرار کنیم". دایی درباره تغییرات احتمالی در تیم ملی ایران و احتمال دعوت دوباره از بازیکنان باشگاه های اروپایی گفت : " ما شرایط مجزایی برای انتخاب بازیکنان نداریم و همه را با ملاک آمادگی ارزیابی می کنیم و به تیم دعوت می کنیم. من هیچ بازیکنی را نمی توانم بگویم در تیم خواهد بود یا نه. اما تیم خوبی داریم و از این بابت خوشحالم. من به صعود تیمم به جام جهانی اعتقاد دارم و این بزرگترین امیدواری من است ".

" مردم ایران عاشق کشورشان هستند و فوتبال را با همه وجود دوست دارند. امیدوارم با کمک همه طرفداران و رسانه با خوشحالی دسته جمعی به جام جهانی برویم".

basafa - ژاپن - توکیو
با ارزوی موفقیت برای تمام ملی پوشان
شنبه 8 تیر 1387

king_irooni - ایران - سربندر
باز هم عربستان !!! این عربستان شده گربه سیاه ایران و مطمئن باشید که یکی از دو تیم صعود کننده عربستان خواهد بود ، مثل آلمان که همیشه تو فینال حاضره و هر سال هم میگن امسال تیم ضعیفی داره ولی باز هم جزء تیمهای صعود کنندس.
شنبه 8 تیر 1387

sina farzaneh - ایران - تهران
اخه یکی نیست به این دایی بگه تو تو جام جهانی چه غلطی کردی که حالا معتقد شدی
شنبه 8 تیر 1387

Adamkoki - ایران - تهران
سلطان علی دایی
شنبه 8 تیر 1387

aramesh06 - کهکشان - کره زمین
من از علی دایی زیاد خوشم نمیاد ولی این و میدونم که مثل مربیای قبلی سفارش شدها رو وارد تیم نمیکنه. به امید موفقیت تیم ملی عزیز کشورمان ایران
شنبه 8 تیر 1387

blahblahblah - فرانسه - استراسبورگ
lما هم به صعود ایران اعتقاد و امید داریم. زنده باد علی دایی و تیم ملی ایران.
شنبه 8 تیر 1387

aramesh06 - المان - کلن
من از علی دایی زیاد خوشم نمیاد ولی این و میدونم که مثل مربیای قبلی سفارش شدها رو وارد تیم نمیکنه. به امید موفقیت تیم ملی عزیز کشورمان ایران
شنبه 8 تیر 1387

Braveheart - امارات - دبی
اینو قبول داشته باشید که این تیم ایران ضعیفترین تیم تاریخ ایرانه .. نه خط دفاع درست حسابی داره نه خط حمله خوب .. علی دایی می خواد با این تیم حرف از صعود بزنه .. واقعا مشکله .. فقط باید سریع تا این یکی دوماه تیمشو قوی کنه اگه نه .. بای بای تا 2014 با کاپیتانی خود علی دایی !! (علی دایی پس از اتمام قرارداد مربیگری دوباره به تیم ملی به عنوان بازیکن دعوت میشود .. !! ) تعجب نکنید چون اگه بخواد هیچ کسی حق حرف زدن نداره باید قبولش کنند ..
شنبه 8 تیر 1387

erfan-iran - ایران - ایران
Braveheart - امارات - دبی : من نمیگم حتما به جام جهانی میریم .. اما یادتون رفته که زمانی تمیم ایران ( که از قضا همه میگفتند بهترین تیم تاریخ فوتبال ایران است ) با سلام و صلوات و یا زهرا و ... برنده میشد ..!!
یکشنبه 9 تیر 1387

marie_flower - ایران - ایران
نویسنده متن رو اشتباه نوشته. باید می نوشت: علی دایی : به صعود ایلان اعتقاد دالم.
یکشنبه 9 تیر 1387

artiman - ایران - تهران
فردا که باختن همین میگه داور به نفع گرفت ویا شایدم دیگه مورد لطف حضرت زینب و رقیه قرار نداشته باشه.
یکشنبه 9 تیر 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +160جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +117پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!