زنیت قهرمان جام یوفا شد

زنیت قهرمان جام یوفا شد

در استادیوم شهر منچستر، زنیت تیم برتر میدان بود
در مسابقه نهایی جام یوفا در شهر منچستر، زنیت سن پیترزبورگ با پیروزی 2-0 مقابل گلاسکو رنجرز به مقام قهرمانی دست یافت.

این تیم روسی در نیمه اول تیم غالب میدان بود، هرچند تهدیدی جدی متوجه دروازه رنجرز نساخت.

اما در میانه نیمه دوم، یک حمله سریع بازیکنان زنیت و "یک-دو" میان آندری آرشاوین و دنیسوف فضایی میان مدافعان رنجرز باز کرد که دنیسوف با استفاده از این فضا، گل اول را در دقیقه 72 به ثمر رساند.

زنیت کار را در آخرین لحظات وقت اضافه نیمه دوم تمام کرد که نفوذ بازیکنان این تیم از سمت چپ دروازه رنجرز به کنستانتین زیریانوف امکان داد توپ ارسال شده به میانه محوطه جریمه را با بغل پا درون دروازه تیم اسکاتلندی قرار دهد.

حضور تماشاگران پرشمار رنجرز و زنیت، فضایی پر شور ایجاد کرده بود، و با وجود آنکه تاکید بیشتر والتر اسمیت، مربی رنجرز بر اصول دفاعی بر همگان مشخص بود، تماشاگران هماهنگ رنجرز از تیم خود یک صدا گل می خواستند و بالا و پایین می پریدند.

رنجرز نه تنها دوباره رو به تاکتیک دفاعی آورد، بلکه بجای تاکتیک همیشگی خود در بکار گرفتن یک هافبک دفاعی، این بار از دو هافبک دفاعی استفاده کرده بود.

اما بازگشت آرشاوین پس از سپری کردن محرومیت از حضور در بازی نیمه نهایی (مقابل بایرن مونیخ) توان تهاجمی مضاعفی به زنیت داده بود و عملکرد کند و ساکن براهیم حمدانی، بازیکن اهل الجزایر رنجرز شرایط را برای رنجرز دشوارتر ساخته بود.

آرشاوین (چپ) خطرساز بود و حمدانی ساکن بازی می کرد

با این حال مشکل رنجرز که در برابر فیورنتینا هم تنها به لطف 120 دقیقه دفاع ممتد و در ضربات پنالتی پیروز شد، تنها به یک بازیکن خلاصه نمی شد.

هرچند رنجرز زنیت را به حملات و ضربات از راه دور محدود ساخته بود، اما این موضوع زنیت را از زدن ضربات راه دور باز نداشت و در نهایت آمار شوت دو طرف 19 به 8 به سود زنیت بود.

زنیت که در نیمه نهایی بایرن مونیخ قهرمان بوندسلیگا را 4-0 شکست داده بود در اکثر لحظات، بازی را در اختیار داشت و در نهایت با این پیروزی توانست پس از زسکا مسکو در سال 2005 دومین باشگاه در تاریخ فوتبال روسیه لقب گیرد که به مقام قهرمانی جام یوفا دست یافته است.

تیم زنیت که دیک ادووکات، مربی سرشناس هلندی مربی گری آن را بعهده دارد، هرچند در فصل گذشته برای دومین بار در تاریخ این باشگاه (اولین بار 1984) به مقام قهرمانی باشگاه های روسیه دست یافت، اما در فصل جاری از ضعیف ترین تیمهای روسیه بوده است.

با این حال این تیم به واسطه حمایت مالی شرکت گازپروم، بزرگترین شرکت از نظر استخراج گاز طبیعی جهان، تیمی ثروتمند محسوب می شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم