تحقق خواسته‌های دانشجویان متحصن سهند

تحقق خواسته‌های دانشجویان متحصن سهند

تحصن و اعتصاب غذای دانشجویان دانشگاه سهند تبریز، امروز (چهارشنبه) ساعت شش صبح، با توافق مسئولان دانشگاه با اکثر خواسته‌های داشجویان به پایان رسید.

بنا به گفته یکی از دانشجویان شرکت‌کننده در تحصن به رادیو زمانه، پس از یک جلسه طولانی گفت‌وگو که از شامگاه سه‌شنبه تا صبح چهارشنبه بین جمع منتخب دانشجویان و مسئولان دانشگاه برگزار شد، رییس دانشگاه با اکثر خواست‌های دانشجویان از جمله بررسی مجدد احکام کمیته‌های انضباطی، عدم تقسیم جنسیتی در دانشگاه، رفع محدودیت از تشکل‌های دانشجویی و عذرخواهی مسئولان از برخوردهای گذشته موافقت کرد و تحصن خاتمه یافت.

تحصن دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند تبریز هفت روز ادامه داشت و ۳۴ نفر از شرکت‌کنندگان در تحصن به مدت پنج روز دست به اعتصاب غذا زدند که حال تعدادی از آن‌ها به وخامت گرایید و به بیمارستان منتقل شدند.

این تحصن از آن‌جا آغاز شد که هفته گذشته مسئولان حراست دانشگاه سهند تبریز در اقدامی «نامتعارف» اقدام به نصب نام دانشجویان دختر «بدحجاب» در تابلوی اعلانات این دانشگاه کردند تا آنان را تنبیه کرده باشند.

تحصن دانشجویان دانشگاه سهند در حالی با تحقق خواسته‌هایشان به پایان رسید که چندی پیش دانشجویان دانشگاه امیر‌کبیر نیز در اعتراض به محکومیت سه نفر از دانشجویان این دانشگاه، احسان منصوری، مجید توکلی و احمد قصابان که به تازگی به ۲۲ تا ۳۰ ماه زندان قطعی محکوم شده‌اند، تجمع کردند.

در دو سال گذشته دانشگاه‌های مختلف ایران در اعتراض به بازداشت فعالان دانشجو و محدودیت‌های آزادی بیان، صحنه برگزاری چند تظاهرات بوده است.

Delavare_Pars - هلند - دنهاخ
درود بر این دلاوران راستین. من با تمام وجود به این بزرگ مردان و بزرگ زنان ایران زمین می بالم.
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

iroony - ایران - تهران
دمشون گرم....واقعا ایوالله داره....
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

behnam-behnam - ایران - تهران
پس استفای رئیس حراست چی شد؟ با یه معذرت خواهی آبکی! کنتور که نمیندازه معذرت خواهی. چند وقت دیگه همون آش و همون کاسه. به قول معروف حتی به پالون خر عوض کردن هم نرسید که!!!
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

torol - ایران - ارومیه
درود بر دانشجویان دانشگاه سهند. تا کی ظلم تا کی بی عدالتی زمان قیام فرا رسیده ما در کنار شما هستیم .
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

شیراز+دوحه+لندن - انگلستان - لندن
افرین به این اینده سازان مملکت.....ایوووووووول
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

saintseraph - ایران - هگمتانه
خدا خودش حفظشون کنه .احتمالا چند وقت دیگه که آبها از آسیاب افتاد اتوبوس دانشجوهای مذکور یعلت نقص فنی تو دره میفته یا آتیش میگیره به طوری که آثار باتوم یا گلوله به وضوح رو بدنشون باقی میمونه ...یا اینکه بعلت فعالیت علیه نظام مقدس!!!!!جمهوری اسلا می بدست حیوونی به نام قاضی حلالزاده مرتضوی!! میفتن(باعرض معذرت از حیوونا بعلت استفاده از اسمشون برای این موجود چون نمیدونستم تو چه راسته ای از موجودات قرار میگیره)
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

ArchyMaz - -
دست مریزاد بر آنان ... ولی چرا بخشی؟ پس الباقی خواسته ها چی می شود؟ به هر حال کار بزرگی انجام دادند. فقط امیدوارم بعداً به دلایل دیگری این 34 نفر از دانشگاه اخراج نشوند ... ------------ کاربر گرامی لطفا نام شهر و کشور محل زندگی خود را به فارسی درج نمائید. با تشکر
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

am0okaveh - مالزی - کوالالامپور
امیدوارم دروغ نگفته باشند درود بر دانشجو
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

shanul - المان - هامبورگ
تا همین حدشم خوب هست که مسئولان دانشگاه سهند تبریز یک تو دهنی از دانشجویان خوردند.
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

khasteh - فرانسه - استراسبورگ
درود بر این شجاعان .
پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387

vahidkral - ایران - تهران
درود بر جوانان دلیر آذربایجان و جاوید ایران سربلند
جمعه 13 اردیبهشت 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +215پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت