قطبی:ما به مردم قول دادیم ,می جنگیم تا قهرمانی را برگردانیم

قطبی:ما به مردم قول دادیم ,می جنگیم تا قهرمانی را برگردانیم

خبرگزاری فوتبال ایران - جبران فاصله هفت امتیازی در هفت بازی باقیمانده آسان به نظر نمی رسد اما افشین قطبی همچنان امیدوار است. سرمربی پرسپولیس در گفت و گو با خبرگزاری فوتبال ایران گفت:‌من در تاریک ترین ساعات روز هم می توانم نور آفتاب را ببینم!

افشین قطبی ابتدا در خصوص اتفاقات روزهای اخیر اظهار داشت:" پیش از هر چیز می خواهم از مردم تشکر کنم که با حمایت های خودشان باز هم به من کمک کردند. حمایت آنها واقعا تاثیر گذار بود. بعد از آن شکست تلخ روحیه خودمان را از دست دادیم اما مردم واقعا لطف داشتند ، خصوصا به من. از آنها تشکر می کنم."

سرمربی پرسپولیس گفت:"ما به مردم قول دادیم و تا آخرین لحظه می ایستیم تا به قول خودمان عمل کنیم. باید تلاش کنیم تا ناکامی های اخیر جبران شود. تا آخرین نفس می جنگیم تا قهرمانی را برگردانیم اما این کافی نیست. هواداران هم باید بیایند و به تیم کمک کنند. پرسپولیس 6 بازی خانگی  دارد و تماشاگران ما می توانند در این شرایط حساس ورزشگاه را پر کنند.هنوز شانس زیادی باقی مانده و من به جبران این هفت امتیاز در طول هفت هفته باقیمانده امید دارم اما به شرطی که ا ز بازی های خانگی خودمان خوب استفاده کنیم."
قطبی در خصوص شرایط تیم ملوان و بازی حساس این هفته اظهار داشت: " ملوان تیم خوب و جوانی است که با انگیزه زیادی بازی می کند. این تیم در نیم فصل دوم تا حدی بد شانس بوده اما مطمئنا همیشه خطرناک است. من فکر می کنم آنها هفته قبل هم با بدشانسی شکست خوردند. اگر خودشان به اشتباه دروازه خودی را باز نمی کردند ملوان مغلوب نمی شد. به هر حال این بازی حساسیت زیادی دارد خصوصا در حالی که هفته گذشته را با یک باخت پر گل پشت سر گذاشتیم و حالا باید آن نتیجه را جبران کنیم. بازیکنان تیم هم  می دانند که دیگر فرصتی برای تنبلی نیست."مربی تیم سرخ پوش پایتخت با اشاره به وضعیت روحی و جسمی بازیکنان این تیم گفت:"ما بعد از باخت تمرینات بیشتری گذاشتیم و با فشار زیادی کار کردیم. این فشار تاثیر خوبی داشت. از نظر روانی هم شرایط بهتر شده چون دیگر به آن بازی فکر نمی کنیم. همه چیز در آن مسابقه تمام شد و حالا فقط به فرصت باقیمانده برای جبران ناکامی های اخیر فکر می کنیم."قطبی با اشاره به غیبت چند بازیکن پرسپولیس در این مسابقه گفت:"‌نبود کعبی ، شیث ،‌نوری و خرسندی مشکلی ایجاد نمی کند. تیم ما بازیکنان زیادی دارد که هرکدام در کیفیت خوبی قرار دارند. در این بازی کریم به ترکیب تیم برمی گردد که این اتفاق خیلی مهم است. در خط دفاع هم می توانیم از باقری ها ،‌زارعی و عبدی استفاده کنیم. من فکر نمی کنم مشکلی در خط دفاع تیم پیش بیاید."سرمربی پرسپولیس در پایان با اشاره به شانس تیمش برای کسب عنوان قهرمانی اظهار داشت:" من بر خلاف خیلی ها فکر می کنم هنوز شانس زیادی باقی مانده و پرسپولیس همچنان مدعی جدی کسب عنوان قهرمانی است. من شرایط سختی را در فوتبال تجربه کردم و در تاریک ترین ساعات روز هم می توانم نور آفتاب را ببینم. فکر می کنم جبران فاصله در هفت هفته ممکن است خصوصا در حالی که با خود سپاهان و صبا باتری بازی می کنیم. سپاهان قطعا تا هفته آخر حداقل 4 الی 6 امتیاز از دست می دهد و ما اگر بازی های خودمان را ببریم در روز آخر می توانیم مقابل این تیم پیروز شویم و جام را تصاحب کنیم.البته قهرمان شدن در این شرایط واقعا بی نظیر است. از تیم ما شش امتیاز کسر شده و این مسئله سرنوشت را تغییر داده است. با این وجود فکر می کنم هنوز هم باید با قدرت به کار خودمان ادامه بدهیم.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +287کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +259شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +236اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +224مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +215روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +206اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +177ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +161کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +152لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو
  • +150سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند