برادر خوانده ام مادرم را کتک زد من هم او را آتش زدم

برادر خوانده ام مادرم را کتک زد من هم او را آتش زدم

پسر جوان در جنایتی هولناک برادر خوانده اش را در ورامین به آتش کشید.

 ساعت 5 صبح روز جمعه 17 اسفندماه پسر جوانی با مراجعه به کلانتری 17 پیشوا در حالی که هراسان و مضطرب بود ادعا کرد برادر خوانده اش را به قتل رسانده است.

با مطرح کردن این ادعا بی درنگ گروهی از مأموران برای بررسی موضوع راهی محل حادثه شدند.

متهم به قتل به نام عباس مأموران را به خانه ای که در حال سوختن بود راهنمایی کرد و اظهار داشت: برادرخوانده اش را در این خانه به آتش کشیده است.

بلافاصله موضوع به آتش نشانی اطلاع داده شد که با خاموش شدن شعله های آتش مأموران با جسد سوخته ای در یکی از اتاقهای خانه رو به رو شدند.

پس از تحقیقات مقدماتی جسد به پزشکی قانونی منتقل و متهم 26 ساله از سوی کارآگاهان تحت بازجویی قرار گرفت. عباس درخصوص انگیزه اش از جنایت گفت: حسن- مقتول- حاصل ازدواج اول مادرمان است. او پس از چند سال زندگی با همسر اولش به خاطر اختلافهایی که با او داشت از پدر حسن طلاق گرفته و با مرد دیگری ازدواج کرد که تولد من حاصل این ازدواج بود.

چند سال قبل من و حسن با اجاره  خانه ای در پیشوا تصمیم گرفتیم به صورت مجردی زندگی کنیم. حسن به مواد مخدر اعتیاد داشت و برای به دست آوردن پول مواد همه اقوام و بستگان را آزار می داد. کارهای او باعث شده بود آبروی ما پیش همسایه ها و فامیل برود. او چند روز قبل نزد مادرمان رفت و درخواست کرد سهم ارثش را به او بدهد.حسن وقتی با مقاومت مادرمان برای این کار روبه رو شد شروع به کتک زدن او کرد. وقتی از ماجرا مطلع شدم تصمیم گرفتم برای پایان دادن به کارهای او دست به جنایت بزنم، بنابراین ساعت 3 بامداد روز جمعه وقتی او در خواب بود در اتاق را به رویش قفل کردم و از بالای در بر روی فرش و رختخواب ها بنزین ریختم سپس آنجا را به آتش کشیدم و از خانه فرار کردم. پس از چند ساعت دچار عذاب وجدان شده و تصمیم گرفتم خود را تسلیم مأموران کنم.

با اعترافهای عباس بازپرس جنایی پیشوا او را با قرار قانونی روانه زندان کرد.

غلوووو - انگلستان - ابادان
خدا را شکر این یکی دیگر ربطی به عربها ندارد...اقایان پان فارسیسم در مورد توحش نظر بدهید...
دوشنبه 20 اسفند 1386

sarami - ایران - خرم آباد
غلوووو - انگلستان - ابادان دوست عزیز این توحش نبود انتقام بود به نزر من هر کسی به هر دلیلی به ساحت مقدس یک زن و آن هم یک مادر (موجودی خدا گونه است )توهین کند و آزاری برساندباید و باید تقاس پس بدهد (البته نه به اینگونه .همه ی ما می دانیم کار این برادر نا تنی اشتباه بوده ) فرست تلب اعراب از اول اول همین جوری فرست تلب بودند مگه نه!!!!!!!!!!
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

پری دریائی - ایران - تهران
ا ز کجا معلوم اینجا که چیزی راجع به عرب نبودنش ننوشته !!!در ضمن بس کنید این بحثای نژادی رو لطفا توی هر قوم و ملیتی ادم روانی و جنایتکار و به قول شما متوحش پیدا میشه ربطی هم به عرب و عجم نداره!
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

30min - ایران - ایران
هر چند دوست ندارم کسی کشته بشه و جنایتی رخ بده اما بهتر که سوخت.اما این دولت کثیف رو باید سوزوند که باعث معتاد شدن هزاران جوان بی گناه شده.ننگ بر این رژیم فاشیست!!!!
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

kasrino - ایران - تهران
آقایون و خانوما خواهشاْ به هر چیزی که قبول دارین و می پرستین این بحث قومی نژادی رو تمومش کنید به قول دوستمون پری دریایی تو هر قوم و نژادی آدم خوب و بد هست.
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

pakzad - ایران - آذربایجان
sarami - ایران - خرم آباد: نزر نه نظر و تلب نه طلب زشته غلط املا یی به این تابلویی داشته باشین توحش در همه ملیت ها هستش از فارس و عرب و ....
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

azadi - ایران - کرج
غلوووو - انگلستان - ابادان این کلمه پان فارسیسم رو از کجا پیدا کردی تا انجایی که یادم میاد پان عربیسم وجود داشته اون هم جمال عبدالناصر عنوان کرد. به هر حال از زمانی که ما با اسلام اشنا شدیم این حرکات و رفتار ازماسر میزنه وگرنه تا قبل از اسلام که ملتی مهرورزبودیم ولی در کل من ان نژاد مردم واین مردم رو یکی نمیدانم
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

غلوووو - انگلستان - ابادان
sarami - ایران - خرم آباد...اقا من نمیدونم ه تاکی باید زبان مادری وکتابتش را یاد تو یکی بدهم.اولا نزرنیست ونظر است.ثانیا تقاس نیست وتقاص است.ثالثا فرست تلب نه وفرست طلب.رابعا دیگه جواب و یکی را نمیدم چونکه ادم .... مثل تو صدالبته انتقام متوحشانه را راحت تفسیر میکند به فداکاری غیرتمندانه... درمورد پری دریایی هم باید بگویم حالا تو هرجا خواستی این ماجرا را تعریف کنی اصلا بگو طرف عرب بود اینطوری بهتر بقیه همفکرانت را ارضا میکنی!!!
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

پری دریائی - ایران - تهران
غلوووو - انگلستان - ابادان اولا فرصت طلب نه فرست طلب !!!دوما همونطور که گفتم تو ی متن نامه مشخص نشده طرف عربه یا عجم چون فقط نوشته ساکن ورامین!!!میتونه هم عرب باشه هم عجم . حالا تو خیلی خودتو ناراحت نکن عزیزم از این بدتراشو دادش صدامتون با انسانها انجام داده!!
چهار‌شنبه 22 اسفند 1386

azadi - ایران - کرج
غلوووو - انگلستان - ابادان بالاخره تکلیف پان فارسیسم را روشن نکردی اینو از کجا اوردی؟ دفعه دیگه اگر خواستی نظر بدی اول ببین اون چیزی که میگی وجود داره بعدا نظر بده. پری دریائی - ایران - تهران خوب گفتی نکته جالبی بود(صدام)
پنج‌شنبه 23 اسفند 1386

iranppp - آلمان - دوسلدورف
دست بردارید از حمله به هموطن آبادانی.خوزستان واعرابش وطنپرست ترین ایرانی ها هستن.شرم کنید از نسبت دادن صدام به شیر مردان فارس وعرب خاک جهان آرا.هموطن عرب اولا توهین واعراب ستیزی ما ایرانیها مربوط به اعراب اونور مرزه.کسی نمی تونه منکر دلاوریهای شما در دفاع از مرزهای ایران و وطنپرستی شما بشه.
پنج‌شنبه 23 اسفند 1386

غلوووو - ایران - ابادان
پری دریائی - ایران - تهران . اگه صدام داداش ما بود که اینقدر داداشای ما رو نمیکشت. صدام ادمی بود با تفکراتی مثل تو. فقط فرقش این بود که او این تفکرات را بر ضد فارس و کرد داشت و شما بر ضد اعراب. ولی درکل حسابتون یکیه.در مورد پان فارسیسم والا من چقدر سفارش کنم بابا یکم بیشتر مطالعه بکنید باور کنیدمطالعه وتحقیق به نفع همه ماست!!!در مورد فرست باید بگم باور کنید من فکر کردم منظور طرف first است نه فرصت.
جمعه 24 اسفند 1386

پری دریائی - ایران - تهران
غلوووو - ایران - ابادان شما هم بیشتر مطالعه کنی فرق بین firstطلب و فرصت طلبوپیدا می کنی.در ضمن این دوسلدورف اگه یه حرف درست زده تا حالا فقط همینه اونم اینه که من و سایرین به قول تو همفکرام از عربای اجنبی بیزاریم نه از عربای هموطن خودمون.من خودم کلی دوست خوزستانی دارم که خیلی هم دوستشون دارم و خیلی هم ادمهای خوبی هستند. شرم هم برخودت دوسلدورف با نظرای مزخرفت و آخوند پرستانت! و جیره خورانت!در ضمن بهتره انقدر مثل خروس بالا سوغاتی نپری وسط.
جمعه 24 اسفند 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مجتبی خامنه‌ای ۱۰۰ میلیون پوند ملک در خیابان میلیاردرها در شمال لندن دارد
  • رویترز: تهران آماده است در مذاکرات احتمالی درباره غنی‌سازی اورانیوم «انعطاف» نشان دهد
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ یوحنا میرپادیاب؛ آتش‌نشان معترض را در اعتراضات رشت کشتند
  • قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: هرگز نمی‌پذیریم که ما امنیت نداشته باشیم اما منطقه امنیت داشته باشد
  • مقام‌های اسرائیلی: احتمال انجام حمله نظامی علیه ایران در هفته جاری کم است
  • دو خبرگزاری نزدیک به سپاه از تأیید «مذاکره» میان عراقچی و ویتکاف خبر می‌دهند
  • به گزارش هیل، ترامپ در حال بررسی چراغ سبز نشان دادن برای حمله به جمهوری اسلامی است
  • حسن خمینی، سخنان علی خامنه‌ای را نشانه «رافت رهبر انقلاب» توصیف کرد
  • ماسکیروفکای ترامپ: جنجال خرید گرینلند، پوششی برای نقشه‌های سری علیه جمهوری اسلامی
  • سیلی محکم داغداران بر صورت قاتلان؛ وقتی «ساندیسِ رشوه‌» زیر پای مادران انقلاب ملی در کهریزک له شد
  • نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • تمسخر بی‌شرمانه جان‌باختگان معترض توسط مجری صداوسیما + ویدیو
  • سوتی یک خبرگزاری از انفجار یک خانه در بندرعباس: فرد مجروح روی برانکارد لباس نظامی به تن دارد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل خطاب به ایرانیان : حرف ترامپ را جدی بگیرید، او به وعده‌اش عمل خواهد کرد
  • تصاویر: هدی کتان (هدی بیوتی ) که با طرفداری از حکومت خشم ایرانیان را برانگیخت
  • سلاح‌های عجیبی که برای جنگ ساختند؛ از خواندن ذهن تا جاسوسی گربه‌ها، بشقاب پرنده و سلاح‌های ماکروویوی
  • بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران
  • +305شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +236روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +227مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +214اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +170شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +163بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +152سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند
  • +151تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +148نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +138وزارت خارجه امریکا خطاب به عراقچی نوشت: «رو که نیست، سنگ پای قزوینه»