فرانسه بخشی از دارایی های ایران را مسدود کرد

فرانسه بخشی از دارایی های ایران را مسدود کرد

دادگاهی در فرانسه 85 میلیون دلار از دارایی های بانک مرکزی ایران را مسدود کرد.

به گزارش روزنامه آمریکایی نیویورک سان، در این مورد نادر، شاکیان آمریکایی پرونده موفق شدند یک دادگاه غیر آمریکایی را به مسدود کردن دارایی های ایران متقاعد سازند.

یک دادگاه فرجام در پاریس قرار است دوشنبه آینده مسئله ادامه مسدود ماندن این دارایی ها که در بانک فرانسوی ناتکسیس نگهداری می شود یا آزادسازی آن را بازنگری کند. این دارایی ها به مدت دو ماه مسدود مانده اند.

شاکیان این پرونده دو فرد به نام های "ست بن هایم" و "جنی روبین" هستند که اولی در عملیات بمبگذاری در اتوبوسی در غزه در سال 1995 توسط گروه جهاد اسلامی فلسطین و دومی در حمله انتحاری حماس در مرکز شهر قدس در سال 1997 زخمی شدند.

هیات قضات آمریکایی مدعی اند ایران این دو سازمان را حمایت مالی می کند و در احکامی غیابی خواستار مسدود شدن دارایی های ایران شدند.

به گفته وکیل شکات پرونده، ایران با دست زدن به تلاش های دیپلماتیک و سیاسی فراوان، تلاش کرده تا از پیشروی پرونده ممانعت به عمل آورد.  

اقدام دادگاه فرانسوی به نفع شاکیان آمریکایی در واقع موضع جدید این کشور را در قبال ایران نمایان می سازد. نیکولاس سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه موضع سختی در قبال ایران اتخاذ کرده بود.

به گفته "کریستف رادتک" یک وکیل ایرانی، در این پرونده فردی از وزارت دادگستری فرانسه به هواداری از بانک مرکزی ایران علیه شاکیان اظهاراتی را بیان داشته است.

وی افزود: دخالت وزارت دادگستری در این مورد که آیا دارایی های یک بانک در قالب بخشی از دادخواهی مدنی مسدود شود یا نه، امری بسیار نادر است. معمولا این وزارتخانه در این گونه امور دخالتی نمی کند و مورد مذکور ناکامی اداره خزانه داری آمریکا در لابی با بانک های اروپایی برای توقف سرمایه گذاری در ایران را به نمایش می گذارد.

Sh.Motekallem - روسیه - مسکو
قصه جدیدی نیست. دبی هم چندوقت پیش همین کارو کرد. دریای خزر و خلیج فارس هم که صاحب شدند. کلا این کفایت و درایت مسئولین ایران رو میرسونه. نفت و گازم که دو دستی خودمون داریم میدیم کشورهای کمونیستی شوروی سابق مثل ارمنستان وگرجستان و... واسه دنیا حکم زن فاحشه پیدا کردیم!!!
چهار‌شنبه 1 اسفند 1386

khasteh - فرانسه - استراسبورگ
که همه بهش نظر دارن و هیچکس بهش رحم نمیکنه !
پنج‌شنبه 2 اسفند 1386

iran zamen - نروژ - روگنان
مگر داستان احمدی را نخواندی که او میخواهد اسم ایران را عوض گند چون اسم ایران .اسم زن است.همه به ایران نظر بد دارند و 8سال مورد تجاوز قرا گرفته و....خدا به این ملت رحم گند با اینها.
پنج‌شنبه 2 اسفند 1386

kotlet - ایران - تهران
جه کار خوبی کرد
جمعه 3 اسفند 1386

Neda.Dubai - امارات - دبی
Sh.Motekallem چرا الکی واسه خودت میبری و میدوزی؟ کی دریای خزر و خلیج فارس رو صاحب شدن ؟وقتی شما که خودتون ایرانی هستید این حرفارو میزنید از دیگران باید چه انتطاری داشته باشید واقعا که در ضمن محض اطلاعات هنوز صاحب نشدند و نخواهند شد و اما راجب اینکه فرانسه اینکارو کرده بحثش جداس همه چیزو قاطی نکنید خواهشا
یکشنبه 5 اسفند 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +178اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید