تابلوهایی که درد را به شهروندان تزریق می‌کنند

تابلوهایی که درد را به شهروندان تزریق می‌کنند

1- ما، اصلاً در مورد نحوه صحیح تبلیغات و انتقال پیام سلیقه نداریم. یعنی این که با شیوه منطقی و تاثیرگذار یک پیام به مخاطب بیگانه‌ایم.و به همین دلیل است که به خاطر افراط در تبلیغات، موضوع به ضد تبلیغات تبدیل می‌شود.

2- همچنین مطمئن هستم که تا حالا کسی پیدا نشده که در محاسن و مناقب مصرف موادمخدر جمله‌ای گفته باشد و از مضرّات گسترده و تبعات تلخ آن حرفی به میان نیاورده باشد. هیچ کس هم با ضرورت برخورد قاطعانه با قاچاقچیان، درمان معتادان، به کارگیری شیوه‌های صحیح پیشگیری از اعتیاد و مهم‌تر از همه اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی تک‌تک افراد جامعه نسبت به خطرات اعتیاد مخالف نیست. همه متفق‌القول هستند که این چهار اصل بالا، وظیفه همه‌ی ماست و برای جامعه‌ی در حال گذار و جوان ما بسیار ضروری و لازم است.

3- اگر سری به میادین، تقاطع‌ها و چهارراه‌های شهر  بزنید با بنرها و بیلیوردهای بزرگ تبلیغاتی مواجه می‌شوید که با هدف آگاه‌سازی جامعه از مضرات و خطرات اعتیاد به موادمخدر نصب شده است.

اما به نظر شما آیا در انتخاب تصاویر و اندازه و فرم و نصب آنها سلیقه به کار برده شده است؟ آیا به تاثیرات روانی این اقدام مثلاً اطلاع‌رسانی هم توجه شده است؟!

4- یکی از دوستان تعریف می‌کرد که کودکی 4- 3 ساله دارم که هر روز با دیدن این تصاویر تلخ افراد معتاد که در حال مصرف موادمخدر و تزریق آن هستند، با حالتی نگران و افسرده او را سؤال‌پیچ می‌کند و علت این کار را جویا می‌شود. و او هم به خاطر حساسیت موضوع، به دخترک جواب سربالا می‌دهد و آنها را نقاشی‌هایی بیش معرفی نمی‌کند.

5- همان گونه که اشاره شد هیچ کس با اصل موضوع برخورد با اعتیاد مخالف نیست. اما نصب این نمایه‌های تبلیغاتی آن هم به صورت کلان و وسیع در سطح میادین شهر، با خلق شادابی در روحیه شهروندان و به‌ویژه کودکان و نوجوانان در تناقض است. ای کاش مسئولین این شیوه‌ی تخریبی تبلیغات، به جای نصب آنها در میادین اصلی شهر که مرکز عبور و مرور، کسب و کار و تفریح و سپری کردن اوقات فراغت شهروندان است به این نکته هم توجه می‌کردند که با این تصاویر واقعی و زجرآور، بر روح لطیف آنان، تاثیر منفی گذاشته‌اند. کسی که معتاد است با این تابلوها، ترک اعتیاد نمی‌کند و آن کس که معتاد نیست، در اراده‌اش تجدیدنظر نمی‌کند. ای کاش به جای این صحنه‌های رقت‌بار، عکس گل و درخت و سبزه را به شهروندان هدیه می‌کردیم تا آنها اول صبح با روحی شاداب و پرانرژی سرکار خود می‌رفتند و ما تبلیغات علیه اعتیاد را به شیوه‌ای اصولی‌تر و منطقی‌تر دنبال می‌کردیم.

مکان: تبریز - چهارراه شریعتی، میدان ساعت، میدان شهداء و...

گنجشک - ایران - تهران
خب مصداق های بدحجابی رو هم بگذارند!!
بد نیست که خیلی هم برای روحیة مردم خوبه صبح که می ری سرکار با دیدن خانمهای زیبا با تیپهای زیباترو اندامی باربی همه سرحال و قبراق میشند
چهار‌شنبه 26 دی 1386

princess1 - امارات - دبی
نفسم گرفت ای جماعت
چهار‌شنبه 26 دی 1386

arn - انگلستان - لندن
به نظرم خیلی تبلیغ درست و بجایی هست چون اوج بدبختی یه معتاد و اصرش روی دیگران رو نشون میده.
چهار‌شنبه 26 دی 1386

Geelongcat - استرالیا - سیدنی
اموزش و پیشگیری بهتر و موثرتر از درمان است. در کشور ما که همسایه افغانستان میباشد این هشدارها در سطح بسیار وسیع تر باید اعمال بشوند. مسولین باید اموزش و پیشگیری را از مداس تا دانشگاه گسترش بدهند و از رادیو تلویزیون- روزنامه ها و مجلات حتی اینترنت و اگهی های عمومی استفاده کند تا جوانها نسبت به تباهی مواد مخدر اگاه باشند.
چهار‌شنبه 26 دی 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.