امام جمعه ارومیه : اگر قلب شیعه مثل حضرت ابراهیم نباشد،به مرض فلج و جزام مبتلا می شود

امام جمعه ارومیه :  اگر قلب شیعه مثل حضرت ابراهیم نباشد،به مرض فلج و جزام مبتلا می شود

غلامرضا حسنی از نامزدهای دوره هشتم مجلس شورای اسلامی خواست تا در تبلیغات  انتخاباتی خود اخلاق انتخاباتی را رعایت کرده و در این مسیر از ادب حضرت اسماعیل غفلت نکنند. وی به نامزدهای انتخابات مجلس هشتم متذکر شد: نگذارید تا قلب مبارک حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ناراحت شود.

به گزارش خبرنگار سرویس دین و اندیشه خبرگزاری انتخاب  از ارومیه ، حجت الاسلام والمسلمین حسنی  در خطبه های نماز عید قربان ارومیه با تبریک این عید سعید به تمامی مسلمانان  در حالی که این نماز و نمازگزاران آن را استثنایی خطاب می کرد گفت: عید سعید قربان زیباترین جلوه خلوص ، بندگی و اطاعت از فرمان الهی است. نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی  در ادامه با ذکر روایتی در مورد نحوه به قربانگاه رفتن حضرت اسماعیل در حالی که اشک از چشمانش جاری بود افزود : قربانی کردن حضرت اسماعیل امتحان بزرگ الهی برای اثبات عبودیت و اخلاص حضرت ابراهیم بود که به سربلندی آن حضرت انجامید.

وی افزود: پدران و مادران ایران اسلامی هم در دوران دفاع مقدس فرزندانشان در راه دفاع از اسلام تقدیم کردند ، و ابراهیم و هاجرگونه از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند .
حجت الاسلام والمسلمین حسنی همچنین به فرا رسیدن هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و از نامزدهای مجلس شورای اسلامی خواست تا در تبلیغات خود اخلاق انتخاباتی را رعایت کنند.

حسنی در ادامه با ذکر صفات شیعیان واقعی  گفت:شیعه علی (ع) باید هر روز  51 رکعت نماز بخواند - 17 رکعت واجب 34 رکعت مستحب - و قنوت ، بلند گفتن ذکر تکبیرة الاحرام  و انگشتر به دست کردن از دیگر نشانه های شیعه واقعی می باشد.البته  مردنباید انگشتر طلا به دست کند بلکه انگشتر عقیق .

نماینده ولی فقیه در خاتمه با ذکر حدیثی از امام سجاد (ع) افزود:اگر قلب یک شیعه واقعی  مثل حضرت ابراهیم نباشد خدااو را به مرض فلج  تا زمان مرگ مبتلا خواهد کرد و  یا به جزام  مبتلا خواهد کرد تا برای اطرافیانش کفاره گردد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم