وزارت علوم خبر داد: به دانشجویان با معدل کمتر از ۱۲، مدرک داده نمی شود

وزارت علوم خبر داد: به دانشجویان با معدل کمتر از ۱۲، مدرک داده نمی شود

معاون آموزشی وزارت علوم از حذف ارائه مدرک فارغ التحصیلی به دانش آموختگان دارای معدل کمتر از ۱۲ خبرداد و گفت: این دسته از افراد تنها با گذراندن شرایط تعیین شده برای جبران معدل می توانند مدرک فارغ التحصیلی دریافت کنند.

 دکتر حسن خالقی افزود: با توجه به این که پیش از این برخی از دانشجویان ورودی سال ۱۳۷۶ به بعد با استفاده از تسهیلات موردی ناشی از موارد خاص، با گذراندن تمامی واحدهای درسی و بدون کسب حداقل میانگین کل ۱۲ در یکی از مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی دانش آموخته شناخته شده اند، بخشنامه ای برای تعیین تکلیف این موضوع به دانشگاهها ابلاغ می شود.

 وی افزود: البته وزارت علوم مدارک دانش آموختگانی که معدل آنها زیر ۱۲ باشد و پیش از ابلاغ این بخشنامه به دانشگاهها موفق به دریافت مدرک شده باشند را می پذیرد.

 خالقی اظهار داشت: بر این اساس دانشگاه یا موسسه آموزش عالی می تواند نسبت به صدور مدرک مرسوم دانشگاهی برای آن دسته از دانشجویانی که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ تمامی واحدهای درسی دوره را گذرانده اند، اما میانگین کل آنها بالاتر از ۱۰ و کمتر از ۱۲ است، اقدام کنند. بدین ترتیب این دسته از دانش آموختگان مانند سایر افراد می توانند از تمامی مزایای قانونی مدرک خود مانند شرکت در آزمونهای سراسری مقطع بالاتر، دریافت دانشنامه و استخدام برخوردار شوند.

 وی در مورد شرایط جبران دانشجویانی که دارای معدل کمتر از ۱۲ هستند گفت: به آن دسته از دانشجویانی که پس از تاریخ ۳۱ شهریورماه ۸۶ تمامی واحدهای درسی دوره را گذرانده اند اما میانگین کل آنها بالاتر از ۱۰ و کمتر از ۱۲ است مدرک فارغ التحصیلی تعلق نمی گیرد و برای جبران معدل به آنها اجازه داده می شود، حداکثر طی دو نیمسال تحصیلی، تعدادی از دروس دوره را که قبلا با نمره کمتر از ۱۲ گذرانده اند با پرداخت هزینه ای معادل شهریه دوره های شبانه (نوبت دوم) برای جبران میانگین کل خود مجددا انتخاب کرده و بگذرانند.

 وی اظهار داشت: در صورتی که این دسته از دانشجویان پس از دو نیمسال تحصیلی، موفق به جبران میانگین کل نشوند، تنها می توانند گواهینامه گذراندن واحدهای درسی دوره را دریافت کنند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +183حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +146سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +140«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +110لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +102مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +91لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +91بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +87نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی