افزایش بیش از حد افسردگی زنان ایران

افزایش بیش از حد افسردگی زنان ایران

افسردگی زنان ایران چهار برابر بیش از حد معمول است .

   عضو هیأت مدیره‌ ی انجمن زنان مدیر کارآفرین کشور گفت: براساس تحقیقات انجمن روانشناسی ایران، میزان افسردگی زنان ایرانی بین سه تا چهار برابر بیش از حد معمول است.

 به گزارش ایرنا، دکتر اکرم منتظرالظهور در همایش روزملی دختران افزود: این در حالی است که استاندارد افسردگی زنان، بین پنج تا هفت درصد است.

 وی، دلیل این میزان افسردگی را نداشتن خودباوری و خودشناسی، ناسازگاری شخصیتی و الگوهای زندگی دختران دانست.

 عضو اولین موسسه مشاوره غیردولتی زنان استان اصفهان، مشکلات امروز جامعه ی زنان را تاریخی اعلام دانست و تصریح کرد:خود زنان بوجود آورنده ی برخی از این مشکلات بوده‌اند.

 به ‌گفته ی ‌این استاد روانشناسی دانشگاه ‌اصفهان،زنان باید به ضمیر وجودی خودشان بنگرند و به ‌یکدیگر رشد و آگاهی دهند تا آسیبها و چالشهای موجود برطرف شود.

 دکتر منتظرالظهور گفت: بر اساس آخرین تحقیقات موسسه گالوپ در آمریکا ‪۹۸‬ درصد زنان آمریکایی خواهان بازگشت حقیقی به‌ کانون گرم خانواده هستند که این نشان‌دهنده ی به بن بست رسیدن زنان جامعه غرب است.

 وی خودپنداری ضعیف، اعتماد به نفس پایین و نداشتن مهارتهای ارتباطی را سه عامل گرایش به مواد مخدر دانست و گفت: زمینه ی بروز این عوامل در خانواده‌ها فراهم می‌شود.

RezaRaza - ایران - تهران
اگه آماری جز این ارایه میشد جای تعجب داشت! احتمالاْ وضع روحی خانمها از این بدتر هم هست. در این میان نه تنها در خانمها، بلکه آمار ابتلا به افسردگی و بیماریهای روحی روانی در ایران نسبت به متوسط جهانی بالاتر است. پیدا کنید پرتقال فروش را!
دوشنبه 26 آذر 1386

Shayaan - المان - المان
حالا خوبه افسرده هستند اینقدر به خودشون میرسن و ارایش میکنند وگرنه.....
دوشنبه 26 آذر 1386

هیوا - ایران - سنندج
این موجودات بیچاره که اسیر و زیردست مردان حکمران و شهوتران اند بایدم افسرده بشن. مثل نماینده شیطان بهشون نگاه میشه!
دوشنبه 26 آذر 1386

bita_iran - ایران - تهران
معلومه که تو این کشور مرد سالار که به زن میگن ضعیفه زنان دچار بی انگیزگی و افسردگی می شوند ، تو کشوری که مردا خیلی کارا می تونند انجام بدن و زنان باید خفه شوند معلومه از این بهتر نمی شه وقتی توی خیابون زنان رو به جرم بد حجابی می گیرند وقتی توی محل کار برای ذره ای تار مو بهت تذکر میدهند و خیلی چیزای دیگه بیشتر از این نمی شه انتظار داشت .
دوشنبه 26 آذر 1386

shirazi - امریکا - کالیفرنیا
" بر اساس آخرین تحقیقات موسسه گالوپ در آمریکا ‪۹۸‬ درصد زنان آمریکایی خواهان بازگشت حقیقی به‌ کانون گرم خانواده هستند که این نشان‌دهنده ی به بن بست رسیدن زنان جامعه غرب است." برای من که در آمریکا زندگی میکنم این ارجاع بسیار احمقانه جعل شده و در جعل بودنش به اندازه صحت نام خودم مطمعنم . در اینجا کانون خانواده بسیار گرمتر از کشور خودم است و اکثر زنان آمریکایی از کانون گرم خانواده خود راضی هستند .
دوشنبه 26 آذر 1386

bita_iran - ایران - تهران
معلومه که تو این کشور مرد سالار که به زن میگن ضعیفه زنان دچار بی انگیزگی و افسردگی می شوند ، تو کشوری که مردا خیلی کارا می تونند انجام بدن و زنان باید خفه شوند معلومه از این بهتر نمی شه وقتی توی خیابون زنان رو به جرم بد حجابی می گیرند وقتی توی محل کار برای ذره ای تار مو بهت تذکر میدهند و خیلی چیزای دیگه بیشتر از این نمی شه انتظار داشت .
دوشنبه 26 آذر 1386

Shayaan - المان - المان
حالا خوبه افسرده هستند اینقدر به خودشون میرسن و ارایش میکنند وگرنه.....
سه‌شنبه 27 آذر 1386

Al-e-Mozaffar - ایران - تهران
من کاری به کار کشورای دیگه ندارم. تو این مملکت تنها نگرانی دولت شده چکمه ای که خانوما می پوشن. تنها نگرانی پدرا این باشه که تو این اوضاع بد اقتصادی صبح تا شب بدون تا یه لقمه نون واسه خانودشون تهیه کنن و تنها نگرانی شوهرا این باشه که زنشون از وجود صیغه و دوست دختراشون خبردار نشه. در عوض این زن ها و مادرها باشن که هزار جور نگرانی واقعی تو روحشون باشه. دیگه چه انتظاری دارین؟
سه‌شنبه 27 آذر 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم