توصیه هایی برای جراحی زیبایی

توصیه هایی برای جراحی زیبایی

اگر قصد دارید عمل جراحی زیبایی انجام دهید، نکات بسیار مهمی را باید درنظر بگیرید. به یاد داشته باشید که جراحی زیبایی، در بسیاری از موارد بازگشت پذیر نیست و به همین جهت امور مربوط به آن نباید سرسری گرفته شود.

اول از هر چیز شما حتما باید با پزشکی که قرار است شما را جراحی کند ملاقات کنید . هرگز نباید تنها با دیدن مشاور یا پرستار وی و گرفتن اطلاعات از آنان، با پزشک قرار جراحی بگذارید.

اگر پزشک مورد نظرتان واقعا خوب باشد، باید مراحل عمل را با جزئیات برای شما تشریح کند، عکسهایی از بیماران دیگر خود به شما نشان دهد و امکان گفتگوی شما را با یکی دیگر از مراجعان خود که عملی مشابه عمل درخواستی شما انجام داده، فراهم کند. از سؤال کردن نترسید. درباره محل تحصیل، گواهینامه و تخصص پزشک و همچنین تعداد دفعاتی که عمل مورد نظرتان را انجام داده سؤال کنید. طبعا تمایل ندارید جراحی بینی خود را به دست کسی که معمولا عمل زیبایی سینه انجام میدهد، بسپارید. پزشک مورد نظر باید درباره درصد بروز مشکل در عملهای خود مانند تجدید عمل، عوارض جانبی و عفونتها توضیح دهد. اگر به اندازه کافی سؤال نپرسید، احساس راحتی نخواهید داشت. اگر قرار است از بین دو جراح که دارای تجربه و صلاحیت مشابه هستند، یکی را انتخاب کنید، به پزشکی که خودتان بیشتر با او راحت هستید و احساس میکنید بیشتر به شما اهمیت میدهد، رای دهید. حدود ده درصد از جراحیهای زیبایی، پس از انجام گرفتن نیازمند عملهای تکمیلی یا تجدید نظر هستند. این درمانهای تکمیلی لزوما به این معنا نیست که جراح کار خود را درست انجام نداده باشد، در بعضی موارد چنین برنامه هایی نشانه کمال گرایی پزشک معالج شماست که قصد دارد عمل، به بهترین شکل ممکن اجرا شود. توجه کنید پزشکی که انتخاب میکنید حتما دارای مدرک پزشکی عمومی و تخصص جراحی پلاستیک باشد. جراحی پلاستیک عمل گرانی است، پس باید توجه کنید که برای پولی که پرداخت میکنید، دقیقا چه چیزی به دست میاورید. به هیچ وجه گول ظاهر شسته ورفته تبلیغات جراحی ارزان را نخورید. بعضی عملهای زیبایی- مانند کشیدن پوست- برگشت پذیر هستند. درباره طول عمر تقریبی نتیجه عمل سؤوال کنید و بپرسید که آیا این عمل باید پس از مدتی تکرار شود یا خیر. هرچند تزریق بوتاکس (Botox) جراحی نیست، اما با توجه به اینکه جزو درمانهای زیبایی محسوب میشود در اینجا به آن پرداخته ایم. درباره تزریق بوتاکس نیز باید تحقیقاتی کافی به عمل آورید زیرا نتایج ناگواری مانند عفونت یا چهره بی حالت، از جمله عواقب تزریق ناشیانه هستند. تزریق بوتاکس باید توسط پزشک متخصص و کاملا آموزش دیده انجام شود. پزشک خوب، در مورد اولین تزریق بوتاکس بسیار محافظه کارانه عمل کرده و تنها مقدار اندکی از آن را برای شما تزریق میکند. زیرا نمیداند که بدن شما چه واکنشی نسبت به آن نشان خواهد داد.

پس از انجام تزریق بوتاکس، توجه کنید که صورت شما باید عمودی قرار بگیرد، شما نباید تا مدتی ورزش کنید و تا چهار ساعت پس از تزریق نیز نباید صرت ود را لمس نمایید. در غیر اینصورت، این ماده شل کننده عضلات، از محل تزریق حرکت کرده و موجب میشود چهره شما بی حالت و افتاده شود.

هرچند این روزها انجام تزریق بوتاکس، لایه برداری پوست و تزریق مواد پر کننده (برای لب و گونه) همه در زمانی کوتاهانجام پذیر است، اما هرگز به دنبال یک هوس آنی به دنبال انجام آن نباشید. ابتدا به خوبی درباره آن فکر کنید و سپس با نزدیکان خود مشورت نمایید. باید از آنچه میخواهید به درستی اطلاع داشته باشید و سپس به پزشک مراجعه کنید، به این ترتیب هنگام صحبت با پزشک، اشتباها به انجام عملی دیگری که قصد انجامش را ندارید، وادار نخواهید شد. در صورتی که بلافاصله هیچ نتیجه ای مشاهده نکردید، وحشت زده نشوید. بوتاکس برای اثربخشی کامل به یک هفته زمان نیاز دارد. انجام اموری چون لایه برداری نیز پس از حدود 6 جلسه نتیجه خود را ظاهر خواهد کرد و شما پس از این مدت شاهد تغییرات پوست خود خواهید بود. همواره جراح زیبایی مورد نظر خود را در شهر خود و ترجیحا در فاصله نزدیک به محل زندگی خود انتخاب کنید، زیرا به احتمال فراوان بارها به وی مراجعه خواهید کرد. و قطعا قصد ندارید هر مرتبه برای معاینه، ساعتها در راه باشید. جراحی زیبایی را تنها برای خود انجام دهید نه اینکه شبیه شخص دیگری شوید. نکته مهم این است که شما با هر مرتبه عمل زیبایی، باید تحت بیهوشی کامل قرار بگیرید، پس در این قسمت هم خطراتی وجود دارند. بسیاری از افراد تصور میکنند که ار با یک جراحی تمام میشود. اما انجام یک عمل موفق زیبایی موجب میشود که بازهم به دنبال جراحیهای دیگری در این زمینه باشیم. باید به تمام عواقب و خطرات آن توجه کنیم. هرگز به خاطر کسی، مثلا همسرتان، تن به جراحی زیبایی ندهید. اگر او شما را با ظاهر فعلیتان دوست ندارد مشکل با جراحی حل نمیشود. پس تنها در صورتی که قصد دارید کاری برای خودتان انجام دهید، به دنبال جراحی زیبایی باشید. درباره دوران بهبودی و نقاهت فکر کنید. بعضی از عملهای جراحی زیبایی به دوران استراحت طولانی نیاز دارند، پس قبل از عمل با پزشک مشورت کنید تا بدانید که استراحت در طول زمان لازم، برایتان امکان پذیر هست یا خیر.

سپیده - ایران - تهران
اگه اون بدبخت که به خاطر شوهرش نره جراحی کنه که باید روانه دادگاه بشه وقت بگیره واسه بخشیدن مهریه و گرفتن طلاق
پنج‌شنبه 24 آبان 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +209شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +140حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +126اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +114بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم