متکی: پ ک ک تهدیدی برای ایران است

متکی: پ ک ک تهدیدی برای ایران است

منوچهر متکی، وزیر امور خارجه ایران که برای دیدار با مقام های سوریه به دمشق سفر کرده، پ ک ک را تهدیدی برای ایران دانست.
وزیر امور خارجه ایران خواهان همکاری کشورهای منطقه برای ریشه کن کردن تروریسم در شمال عراق شد

آقای متکی پس از دیدار با بشار اسد، رئیس جمهور و ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه در یک کنفرانس خبری گفت: اقدامات تروریستی "پ ک ک(حزب کارگران کردستان)، به جز ترکیه، ایران و سوریه را هم تهدید می کند."

وزیر امور خارجه ایران خواهان آن شد که کشورهای منطقه با کمک یکدیگر، تروریسم را در شمال عراق ریشه کن کنند.

وی افزود که ایران خواهان موفقیت ترکیه در تلاش های دیپلماتیک خود برای حفظ امنیت خود و حفظ امنیت و استقلال عراق است.

آقای متکی گفت: "اقدامات تروریستی در شمال عراق، یک نا امنی برای کل منطقه است و با همکاری های منطقه ای، باید این مشکل را ریشه کن کرد."

ایران نگران فعالیت های چریک های کرد در کوهستان های شمال عراق است اما تا کنون از عملیات نظامی ترکیه برای مقابله با پ ک ک حمایت علنی نکرده است.

ایران خود برای مقابله با فعالیت گروه پژاک، چندین بار به مقر فعالیت های این گروه حمله هوایی کرده است.

وزیر امور خارجه ایران روز گذشته در دیدار با علی باباجان، همتای ترک خود در تهران گفت: "جمهوری اسلامی ایران اقدامات اخیر تروریستی توسط گروه پ ک ک در ترکیه را محکوم کرده و با خانواده های قربانیان دولت و ملت عزیز ترکیه ابراز همدردی می کند و بر ضرورت اقدامات لازم برای توقف این گونه عملیات تروریستی و مقابله با تروریسم تاکید دارد، فرقی نمی کند یا با نام پ ک ک، پژاک، منافقین یا هر گروه دیگر."

منوچهر متکی همچنین اسرائیل و آمریکا را به حمایت از تروریست های منطقه متهم کرده است.

وزیر امور خارجه ایران در دمشق از تماس های تلفنی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران با عبدالله گل و جلال طالبانی، روسای جمهور ترکیه و عراق بر سر موضوع پ ک ک خبر داد و گفت: "کمک های ایران و سوریه به حل این مشکل، به امنیت منطقه کمک خواهد کرد."

آقای متکی همچنین به یک طرح سنای آمریکا برای تقسیم عراق واکنش نشان داد و با محکوم کردن آن گفت: "عراق، یکپارچه و متعلق به همه عراقی ها است."

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +213شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +144حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +125بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم